IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.17, 23:08
Nie wiem kompletnie skąd się tego dowiedzieć dlatego zapytam tutaj. Czy wie ktoś czy jest jakiś przedmiot który sprawi że rolety przy otwartym oknie nie będą wisieć? Chodzi o to że rolety mam bezpośrednio przy oknie i kiedy je otwieram to one wiszą. Myślę że jest coś takiego czym da się je spiąć czy coś takiego.. Bez konieczność zmiany całych rolet.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirosław Re: Rolety IP: 89.191.154.* 18.05.17, 09:23
      problemy pierwszego świata...

A ISLAMIŚCI W TYM MOMENCIE MORDUJĄ KILKU CHRZEŚCIJAN. PODRZYNAJĄ IM GARDŁA A TY MARTWISZ SIĘ O JEBANE ROLETY
      • Gość: Jaaaaaa Re: Rolety IP: *.tvgawex.pl 18.05.17, 11:13
        Kupując rolety są specjalne żyłki żeby roleta nie wisiała przy otwartym oknie
      • Gość: Gość Re: Rolety IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.17, 15:34
        A co ciebie obchodzi o co się martwię? Też mogę mieć problemy i to duże, ale jakoś ci chrześcijanie mają mnie gdzieś. Człowiek pyta normalnie to dostaje hejty bo nie martwi się ludźmi których nawet na oczy nie widzi.
        • Gość: asd Re: Rolety IP: 89.231.148.* 18.05.17, 17:09
          Czasem można dostać ramki/prowadnice które przykleja się do okna i wówczas roleta przylega szczelnie do okna.
          • Gość: Gość Re: Rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.17, 20:08
            Tak tak słyszałam o tym ale te prowadnice średnio ładnie wyglądają i myślałam że może jest coś takiego co by mi je przytrzymały z dołu i to nie musiałoby być szczególnie do rolet :)
            • Gość: GłośnaCisza Re: Rolety IP: 89.231.148.* 18.05.17, 20:15
              Można np nakleić rzepy lub magnesy. Itp
              Prowadnic niestety nie da się zamontować do rolet bez prowadnic gdyż wymaga to przycięcia materiału . Gdyż roleta w prowadnicach jest zawsze mniejsza na szerokości .
              Pytanie czy obciążnik rolety jest stalowy czy alu bo magnesiki takie mini naklejone na ramę okna u dołu załatwią sprawę.
              Co do żyłkek mocowanie dość niskiej jakosci.
              Pozdrawiam
              • Gość: Gość Re: Rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.17, 20:33
                Głośnacisza , dziękuję :) nie pomyślałam o tym
                • Gość: asd Re: Rolety IP: 89.231.148.* 18.05.17, 22:32
                  Żyłki faktycznie się nie sprawdzają. Przede wszystkim wyciągają się. A u dołu rolet pękają oczka. Jest też opcja założenia uchwytów na dole okna w które wciska się obciążenie rolety. Wyglądają podobnie do tych górnych. Ale wówczas aby podnieść roletę to trzeba najpierw wyjąć ją z tych uchwytów.
    • alekswawr Re: Rolety 09.11.18, 13:30
      chyba jednak będziesz musiał wymienić je na nowe ja brałam swoje z tej stronki i nie mam z takimi rzeczami problemu, dziwne masz te rolety :O okiennepasje.pl/rolety-materialowe-warszawa/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka