Gość: piwoszka IP: 81.210.32.* 28.02.05, 22:20 CO MYŚLICIE O WRZOSIE,BARZE W PIWNICY NA DWORCOWEJ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PIWOSZKA Re: WRZOS IP: 81.210.32.* 28.02.05, 22:34 WSZYSTKO JEST OK ALE PRZYDALBY SIE REMONT BO SCIANY SA CIEMNIEJSZE NIZ ASFALT HAHAHAAHA.PIWO TANIE,FAJKI TANIE,FAJNE GRY ALE TOWARZYSTWO SIE COS ZEPSULO- PELNO NACHLANYCH PRAWIE DO UPADLEGO FACETOW.NO I SZEF MOGL BY BYC TROCHE MILSZY BO ZAWSZE JEST Z CZEGOS NIE ZADOWOLONY!!!!!OJ CHYBA PLAJTA MU GROZI I TO Z TEGO POWODU:-P OBSLUGA JEST OK ALE WOJTEK DO BANI.UWAZA SIE ZA SZEFA A W RZECZYWISTOSCI ON JUZ NIC NIE MA.WOTEK WIECEJ USMIECHU NA TWARZY BO DOSTANIESZ ZMARSZCZEK HAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIWOSZKA Re: WRZOS IP: 81.210.32.* 28.02.05, 22:36 WRACAJAC DO ZMARSZCZEK-Z TYCH NERWOW DOSTANIE ZMARSZCZEK-WOJTEK ZLOSC PIEKNOSCI SZKODZI HAHAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do piwoszki Re: WRZOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:47 Ty chyba byłaś opita tym piwem jak pisałaś te bzdury,polecam odwyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIWOSZKA Re: WRZOS IP: 81.210.32.* 03.03.05, 22:11 Nie ćpam i nie piję do upadłego.Co ty widzisz w tym barze ze tak go bronisz??Oj chyba ty byłaś(eś)najarany(a)ze sie tam spodobało haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Piwoszki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 08:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idol [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :.... [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: WRZOS IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 12:24 nie wiem jaka teraz jest tam muzyka, ale kiedyś dawali na okrągło jedną płytkę i przestałem tam chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwo Re: WRZOS IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:57 No, jak dla mnie, niezbyt ciekawy lokal - brzydkie ściany, zdarzyło się stare piwo (!), nieciekawa muza, choć są też wyjątki, niezbyt ciekawy "zapach", zaniedbane kibelki, czasem dziwne towarzystwo (nałojone)... Ale przecież każdy ma inny gust, więc - jak co - to jest tylko MOJE zdanie. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś