Gość: obywatel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:44 kto znowu zwinal pileczke z fontanny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rick Re: fontanna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:16 jakiś idiota który miał trudne dzieciństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:30 tak to tylko idiota to zrobił bo mądry człowiek napewno nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: fontanna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:37 a teraz pewnie siedzi i wpatruje się w tą piłkę zastanawiając się jak to się dzieje, że unosi się ona w powietrzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 23:29 to nie idiota to wasz szef który moze na was nasikac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: fontanna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 07:32 a jednak się odezwał kolekcjoner piłek. Jedz gdzieś na duży plac zabaw lub do centrum zabaw rodzinnych w Bydgoszczy , tam wykup sobie wejściówkę do tzw. chińskiego basenu który jest ułożony z tysięcy piłeczek. Będziesz w żywiole IDIOTO !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: fontanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:50 a ja slyszalam ze to jarek g znacie go moze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghyg Re: fontanna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:05 pewnie konkurencja z innego miasta ;p obojetnie kiedy przechode to wszyscy gapia sie na ta fontanne jakby czegos takiego w zyciu nie widzieli katastrofa w chelmnie trza cos zrobic bo tu nie maja innych rozrywek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: fontanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:14 Legenda jeszcze rodem z czasów średniowiecza, głosi, że jeżeli z chełmińskiej fontanny zginie piłeczka - stanie się coś złego... Straszne czasy nadchodzą, brr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: fontanna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 09:53 nie będzie już nikt zabierał piłeczki, przynajmniej na razie ponieważ ktoś w nocy całkowicie rozwalił fontannę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: fontanna IP: 81.210.32.* 28.08.05, 11:45 Fontanna w w drobnym maku zobaczcie zdjecie na www.chelmno.glt.pl co za idiota to zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooth Re: fontanna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:03 No to już głupota...kto jest tak niedorozwinięty, żby w ramach rozrywki rozwalić fontanne... zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: fontanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:57 Zastanawiam sie czy to z braku rozrywki czy z braku... mózgu:| Szlag mnie trafia!! Ręce poobcinać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeloooo Re: fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 17:12 takich idiotów to od razu do świecia na sądową.co komu przeszkadza fontanna?to pewnie sprawka pijanych gó..arzy albo jakichs buraków z manhattanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra* Re: fontanna IP: 81.210.32.* 29.08.05, 14:54 No to trzeba być jednak idiotą by sadzić się na piłke która kosztuje okoóło 7 złoty a zniszczyć fontanne za wartą o wiele wiele więcej...Niewiem dlaczego większości naszego chełmińskiego społeczeństwa jarała tak bardzo ta zwykła dla niektórych bardzoo niezwykła biała piłeczka ...hehe.Ledwo co zrobili ładną fontanne a juz jej niem:(no cóż wkońcu Chełmno ...wiedzialąm ze długo ona sobie tam niepostanie bo znajdzie sie jakis kretyn co skusi się ją rozwalić..Pozdrawiam normalnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DBamMastaOfDizasta Re: fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:56 Tak to jest jak ktos chce zrobic jakas akcje a sie na tym nie zna...ja mam monopol na koszenie pileczki z fontanny;P Przynajmniej mialem do czasu kiedy jakis laps nie rozwalil fontanny:/ Do kogos kto napisal ze nie wiem dla czego pileczka sie unosila- bo miala dziury przez ktore przenikal skoncentrowany strumien wody i powodowalo to jej unoszenie sie- zadna tajemnica. P.S. Mialem plan zeby oddac pileczki...wtedy bylyby 3, a efekt bylby jeszcze fajniejszy ( cos a'la zonglerka) no ale buc fontanne rozjebal i po zabawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: fontanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:33 ma koles za swoje- peknieta sledzione i połamane zebra. bez dalszych komentarzy :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: fontanna IP: 81.210.32.* 31.08.05, 12:31 a ja wiem kto to zrobił ale nie powiem:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZLOSLIWIEC Re: fontanna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 14:14 Podobno konstrukacja fontanny miala byc wykonana z twardszych materialow a nie z gipsu. Podobno wyszlo na jaw ze nie wszystkie pieniadze zostaly wykorzystane do budowy fontanny, jesli to prawda to ktos dostanie po glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: fontanna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:29 Tak właśnie pieniądze które urząd miasta dostał na budowe tej fontanny były znacznie większe niż teraz się szacuje.Pytanie gdzie jest reszta kasy? Kto lub którzy wzieli reszte? Zrobili fontanne z gipsu to normalne że się rozpadła dobrze że nie stało się to w dzień jak dzieci tam biegali i że jak ktoś sobie nie robił przy niej zdięcie.O tym nikt nie pomyślał,a gość który to zrobił napewno ma wyżuty więc dajcie mu już spokuj.Zapłaci za szkody i będzie nowa fontanna,mam nadzieje ze teraz zrobią ją pożądnie i nie runie na jakieś dziecko albo pod podmuchiem silniejszych wiatrów.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do słuchacza Re: fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:47 polecam lekture słownika ortograficznego,a tak poza tym facet powinien sie ubiegac o odszkodowanie za to ze fontanna go przygniotła,jak juz ktos napisał wielkie szczescie ze nie skończylo się to śmiercia albo kalectwem moze twoim albo moim albo kogoś z naszych bliskich Odpowiedz Link Zgłoś