Gość: Panna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 14:37 kto był w Magmie? jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jakis koles Re: MAGMA IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 12.11.05, 16:33 no ja bylem. w sumie srednio tylko zmienili kolorystyke i wyj*eba*li maszyny do grania to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: MAGMA IP: 81.210.32.* 12.11.05, 17:13 A jaki przedział wiekowy mniej-wiecej tam przebywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: MAGMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 17:16 a jaka muza? warto isc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTZ Re: MAGMA IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 12.11.05, 17:45 Bylem tam wczoraj.Doszedłem do wniosku,że pomalowali sciany i walneli jakies krysztalowe lampy nad stolami.Jesli chodzi o muzyke to nie bylo zadnej-przynajmniej jej nie slyszalem:).Co do przedzialu wiekowego...raczej starsi...naszczesicie gimnazjum tam nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: MAGMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 18:27 Wszystko oki klimat wystroj wnetrza ale muzyka nie za bardzo wciaz lecial jakis dzem i pochodne da sie posluchac ale nie na dluzsza mete......powinni zmienic muze albo chociaz zroznicowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościuu Re: MAGMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 19:44 kto jest własciwie tego właścicielem ? czego mozna tam skosztowac ... i kto tam podaje :) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: MAGMA IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 13.11.05, 14:04 A gdzie jest ten lokal???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: MAGMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:21 włascicielem jest własciciel "DZIUPLI" a miesci się to na przeciwko kina tam gdzie kiedys "wrzos" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks_X Re: MAGMA IP: 81.210.32.* 13.11.05, 21:34 Ogolnie lokal fajny z wygladu wystroju, muzyka podono ma byc rockowa wiec tez extra, ale watpie zeby chodzilo tam duzo ludzi bo... jest zaje*sc*e drogo. BARDZO DROGO i to zbija :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MAGMA IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 17.11.05, 10:46 A jacy ludzie tam siedzą? Odpowiedz Link Zgłoś