Gość: jaro1986 IP: 83.238.71.* 18.04.06, 18:06 Czy to prwada, ze likwiduja dyske???Tak podobno bylo ogloszone na ostatniej dyskotece. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DS Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:11 bylem tam i daniel powiedzial ze to jest ostatnia impreza w marsie i byla dobra taka jak powinna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 18.04.06, 18:19 i dobrze ze zamykaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro1986 Re: Zamykaja MARSA??? IP: 83.238.71.* 18.04.06, 18:21 jak myslicie dlaczego zamykaja marsa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonard Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 18.04.06, 18:30 Drazki znalezli lepszy biznes. Jakies czapeczki na necie, czy cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia CSW Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:32 Też słyszałam. Podobno mówili w samą Wielkanoc. Nie wiem jak u Was,ale my żałujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasa Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:42 no i ok bo wiocha była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DS Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:51 jaka wiocha ludzie w niedziel bylo zajefajnie :D dawno tak sie nie bawilem ;] sami znajomi i to mi sie podoba w marsie :D duzo znajomych ludzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:30 Jak wiocha to trzeba było wyjść - coś sie nie podoba to nara - potrzebna/bny tam nie jesteś leszczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 18.04.06, 19:39 spadaj cpunko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.112.78.176.bbplus.ptn-ag2.dyn.plus.net 18.04.06, 19:41 i tak 3mac - wreszcie zamykaja ten denny pub, w ktorym placilo sie za wejscie na niby dyskoteke... nie dalo rady tam oddychac, bo wlasciciele nie wlaczali klimy bo pradu zydzili, nic tam od wielu lat nowego nie robili, i jak zobaczyli ze wiecej kasy wydajesz to zaraz kumplami zajefajnymi byli... jestem za, jak i wielu w tym miescie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do was Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 21:37 Cos chciałbys mi powiedziec to powiedz w twarz, a nie cfaniakujesz siedząc za monitorem. Nie rozumiem, nie podoba Ci sie ten bar to tam nie idziesz, co Ci zalezy zeby go zamkneli. Gorąco jest - owszem, jednak jak jest tylu ludzi, do tego wielu z nich pali wiec co sie dziwic, a klimatyzacja jest włączana wiec jak sie leszczu nie znasz to nie pisz głupot. A jeśli chcesz coś nowego to sam otwórz bar, a nie cfaniakujesz i krytykujesz innych. Dzieki marsowi cos sie w Chełmnie działo, bo wg mnie nie ma lepszego miejsca gdzie można sie tak pobawić. Z Świecia ludzie do nas przyjeżdżaja bo u nich nie ma dobrych opcji. Jedni lubia to, kolejni tamto - nie trzeba zaraz wszystkich objeżdżac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.112.78.176.bbplus.ptn-ag2.dyn.plus.net 18.04.06, 23:55 he he, albo jestes tym spedalonym drazkiem, albo jego dupolizem... i co gdzie ty teraz bedziesz sie bawil... jak mi cie zal... to byl najlepszy pub w calym wojewodztwie... ale nie martw sie, mozesz chodzic teraz do karczmy! pozdro dla irka i szmaglisia - szacunek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinesssssssssss Re: Zamykaja MARSA??? IP: 83.238.71.* 19.04.06, 16:45 zgadzam się z przedmówcą że ze Świecia fajne laski przyjeżdzały, teraz to nawet oka nie nacieszymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 21:46 Bylem tam ba imprezie ale nie slyszalem zeby mowil cos takiego ..... kiedy to powiedzial ??? na poczatku czy pod koniec ? :/ szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolers Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 22:33 Na początku. Szkoda szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 18.04.06, 22:37 i co kmiotki zostaje wam Manhatan albo Magma buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzona Re: Zamykaja MARSA??? IP: 81.* / 81.210.32.* 18.04.06, 22:50 Co...?? i gdzie teraz ludzie będą się bawić?? Nie ma co chełmno spada na psy coraz bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z bochum Re: Zamykaja MARSA??? IP: 81.* / 81.210.32.* 18.04.06, 23:59 u mnie ja otwieram niedlugo w cch kakretna dyske z prawdziwego zdarzenia juz niedlugo mars magma itp.speluny to kluby a nie dyski pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
profiil Re: Zamykaja MARSA??? 19.04.06, 00:09 mars to byla speluna i dobrze ze zamkneli ta spelune Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: tutaj nic nie ma racji bytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:07 kurnik to była knajpa,jak ktoś się zrzygał to nie było wiadomo czy to paw czy wystrój wnętrza, ale klimat był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Doe Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 19.04.06, 12:28 I bardzo ku.. dobrze...technomułki nie beda mialy gdzie imprezowac :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:02 ale nic nie popdbije Arene-Kokocko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ukw1 Re: Zamykaja MARSA??? 19.04.06, 14:05 no to fajnie...zamkną marsa to już w ogóle nic w tym mieście nie bedzie..z drugiej jednak strony od lat nic w tym klubie się nie zmieniało-ta sama muza, ten sam wygląd,ci sami ludzie...totalna rutyna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:12 zamknijcie w chooj to całe miasto najlepiej patyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Ty Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 13:43 Zamkneli marsa i teraz to już nic w tym mieście nie ma, bieda bieda bieda. Został manhatan pffffffffff spęd kretynów dziwek i brudasów. Magma bez klimatu, w kręgielni potańczyc nie można, spichlerz i komis to dziura, pool w ogóle nie wiem czy istnieje, czarny kot dla ludzi z konkretnym klimatem, pułapka za małe , no a ten na omcs to szok poprostu, nawet motyl sie nie utrzymał buhehe wioska!!! Odpowiedz Link Zgłoś