Dodaj do ulubionych

Zamykaja MARSA???

IP: 83.238.71.* 18.04.06, 18:06
Czy to prwada, ze likwiduja dyske???Tak podobno bylo ogloszone na ostatniej
dyskotece.
Obserwuj wątek
    • Gość: DS Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:11
      bylem tam i daniel powiedzial ze to jest ostatnia impreza w marsie i byla dobra
      taka jak powinna ;]
      • Gość: kazio Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 18.04.06, 18:19
        i dobrze ze zamykaja
        • Gość: jaro1986 Re: Zamykaja MARSA??? IP: 83.238.71.* 18.04.06, 18:21
          jak myslicie dlaczego zamykaja marsa?
          • Gość: leonard Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 18.04.06, 18:30
            Drazki znalezli lepszy biznes. Jakies czapeczki na necie, czy cos.
            • Gość: Asia CSW Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:32
              Też słyszałam. Podobno mówili w samą Wielkanoc. Nie wiem jak u Was,ale my
              żałujemy...
              • Gość: sasa Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:42
                no i ok bo wiocha była
                • Gość: DS Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:51
                  jaka wiocha ludzie w niedziel bylo zajefajnie :D dawno tak sie nie bawilem ;]
                  sami znajomi i to mi sie podoba w marsie :D duzo znajomych ludzi :D
                  • Gość: Daria Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:30
                    Jak wiocha to trzeba było wyjść - coś sie nie podoba to nara - potrzebna/bny
                    tam nie jesteś leszczyku.
                    • Gość: miki Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 18.04.06, 19:39
                      spadaj cpunko
                  • Gość: piotr Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.112.78.176.bbplus.ptn-ag2.dyn.plus.net 18.04.06, 19:41
                    i tak 3mac - wreszcie zamykaja ten denny pub, w ktorym placilo sie za wejscie na
                    niby dyskoteke... nie dalo rady tam oddychac, bo wlasciciele nie wlaczali klimy
                    bo pradu zydzili, nic tam od wielu lat nowego nie robili, i jak zobaczyli ze
                    wiecej kasy wydajesz to zaraz kumplami zajefajnymi byli... jestem za, jak i
                    wielu w tym miescie!!!
                    • Gość: do was Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 21:37
                      Cos chciałbys mi powiedziec to powiedz w twarz, a nie cfaniakujesz siedząc za
                      monitorem.
                      Nie rozumiem, nie podoba Ci sie ten bar to tam nie idziesz, co Ci zalezy zeby
                      go zamkneli. Gorąco jest - owszem, jednak jak jest tylu ludzi, do tego wielu z
                      nich pali wiec co sie dziwic, a klimatyzacja jest włączana wiec jak sie leszczu
                      nie znasz to nie pisz głupot. A jeśli chcesz coś nowego to sam otwórz bar, a
                      nie cfaniakujesz i krytykujesz innych. Dzieki marsowi cos sie w Chełmnie
                      działo, bo wg mnie nie ma lepszego miejsca gdzie można sie tak pobawić. Z
                      Świecia ludzie do nas przyjeżdżaja bo u nich nie ma dobrych opcji. Jedni lubia
                      to, kolejni tamto - nie trzeba zaraz wszystkich objeżdżac.
                      • Gość: piotr Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.112.78.176.bbplus.ptn-ag2.dyn.plus.net 18.04.06, 23:55
                        he he, albo jestes tym spedalonym drazkiem, albo jego dupolizem... i co gdzie ty
                        teraz bedziesz sie bawil... jak mi cie zal... to byl najlepszy pub w calym
                        wojewodztwie... ale nie martw sie, mozesz chodzic teraz do karczmy! pozdro dla
                        irka i szmaglisia - szacunek!!!
                      • Gość: marcinesssssssssss Re: Zamykaja MARSA??? IP: 83.238.71.* 19.04.06, 16:45
                        zgadzam się z przedmówcą że ze Świecia fajne laski przyjeżdzały, teraz to nawet
                        oka nie nacieszymy.
    • Gość: gosc Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 21:46
      Bylem tam ba imprezie ale nie slyszalem zeby mowil cos takiego ..... kiedy to
      powiedzial ??? na poczatku czy pod koniec ? :/ szkoda...

• Gość: Lolers Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 22:33
        Na początku. Szkoda szkoda.
    • Gość: jaaa Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 18.04.06, 22:37
      i co kmiotki zostaje wam Manhatan albo Magma buhahahahaha
      • Gość: oburzona Re: Zamykaja MARSA??? IP: 81.* / 81.210.32.* 18.04.06, 22:50
        Co...?? i gdzie teraz ludzie będą się bawić?? Nie ma co chełmno spada na psy
        coraz bardziej
        • Gość: gosc z bochum Re: Zamykaja MARSA??? IP: 81.* / 81.210.32.* 18.04.06, 23:59
          u mnie ja otwieram niedlugo w cch kakretna dyske z prawdziwego zdarzenia juz
          niedlugo mars magma itp.speluny to kluby a nie dyski pozdro
          • profiil Re: Zamykaja MARSA??? 19.04.06, 00:09
            mars to byla speluna i dobrze ze zamkneli ta spelune
    • vakulin tutaj nic nie ma racji bytu 19.04.06, 00:41
      wszystko będzie zamykane :(
      • Gość: zen Re: tutaj nic nie ma racji bytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:07
        kurnik to była knajpa,jak ktoś się zrzygał to nie było wiadomo czy to paw czy
        wystrój wnętrza, ale klimat był
    • Gość: John Doe Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 19.04.06, 12:28
      I bardzo ku.. dobrze...technomułki nie beda mialy gdzie imprezowac :P
      • Gość: !!! Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:02
        ale nic nie popdbije Arene-Kokocko ;)
    • ukw1 Re: Zamykaja MARSA??? 19.04.06, 14:05
      no to fajnie...zamkną marsa to już w ogóle nic w tym mieście nie bedzie..z
      drugiej jednak strony od lat nic w tym klubie się nie zmieniało-ta sama muza,
      ten sam wygląd,ci sami ludzie...totalna rutyna..
      • Gość: Adi Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:12
        zamknijcie w chooj to całe miasto najlepiej patyny!!!
        • Gość: i Ty Re: Zamykaja MARSA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 13:43
          Zamkneli marsa i teraz to już nic w tym mieście nie ma, bieda bieda bieda.
          Został manhatan pffffffffff spęd kretynów dziwek i brudasów. Magma bez klimatu,
          w kręgielni potańczyc nie można, spichlerz i komis to dziura, pool w ogóle nie
          wiem czy istnieje, czarny kot dla ludzi z konkretnym klimatem, pułapka za
          małe , no a ten na omcs to szok poprostu, nawet motyl sie nie utrzymał buhehe
          wioska!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka