Dodaj do ulubionych

Wypadek Nad Groblą

IP: 80.51.54.* 14.05.06, 17:07
Widzieliście wczoraj? Straszny widok. Dwie osoby zginęły na miejscu a trzecia
walczy o życie w szpitalu. Wiecie kto jechał tym samochodem?
Obserwuj wątek
    • Gość: PIT Re: Wypadek Nad Groblą IP: 82.146.246.* 14.05.06, 17:12
      Czy to istotne?? niedość ze zgineli to posmierci ie mają spokoju...:( darujcie
      sobie takie watki i wpisywanie się na nic...
      (*)
      • Gość: ja Re: Wypadek Nad Groblą IP: 80.51.54.* 14.05.06, 17:15
        Taki sam samochód ma mój znajomy i po prostu się martwię!!!
        • Gość: PIT Re: Wypadek Nad Groblą IP: 82.146.246.* 14.05.06, 17:17
          To niełatwiej zadzwonić do znajomego i się upewnić??
          • Gość: ja Re: Wypadek Nad Groblą IP: 80.51.54.* 14.05.06, 17:20
            Chyba jakbym miała numer to bym się nie martwiła prawda?
            • Gość: PIT Re: Wypadek Nad Groblą IP: 82.146.246.* 14.05.06, 18:07
              no to skoro twój znajomy to pewnie masz numer do kogoś kto ma numer do tej
              osoby i nie trzeba zakładać tutaj wątku!!
    • Gość: [*] Re: Wypadek Nad Groblą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:33
      A co się w ogóle stało że doszło do tego wypadku? nadmierna prędkość i brawura
      kierowcy czy co? Siostra mi opowiadała że widok był straszny a samochód złożył
      sie w pół :/
    • Gość: jaaaaa Re: Wypadek Nad Groblą IP: 80.51.54.* 15.05.06, 15:17
      wiec kto zginął z cch
    • Gość: Marta Re: Wypadek Nad Groblą IP: 80.51.54.* 15.05.06, 16:02
      [*] wyrazy współczucia dla rodziny...trzymaj się Marek
      • Gość: Kasia Re: Wypadek Nad Groblą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 16:41
        Przykra sprawa.
    • Gość: HHH Re: Wypadek Nad Groblą IP: 80.51.54.* 15.05.06, 16:58
      STARSI KOLESIE Z DOLKOW NIE WASZA SPRAWA I TAK NIE WIECIE KTO!!!!
      • Gość: Dobra koleżanka Re: Wypadek Nad Groblą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 17:43
        Szkoda mi ich.
      • Gość: ja Re: Wypadek Nad Groblą IP: *.energis.gsi.gov.uk 24.05.06, 17:21
        niech pija wiecej i jerzdza po pijanemu wiesniaki????!!!
    • Gość: Lukasz z Dol. W. Re: Wypadek Nad Groblą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 20:59
      Tragedia dla rodziny. Trzymaj sie Marek.
      • Gość: rodzina Re: Wypadek Nad Groblą IP: 80.51.54.* 23.05.06, 21:46
        Bo cholere zakładacie takie wątki,co was to obchodzi nie macie już co wymyślać
        że za coś takiego się zabieracie.....wujku na zawsze w pamieci i w sercu moim
        rowniez...[*] dlaczego akurat Ty musiales zginać??
    • Gość: ... Re: Wypadek Nad Groblą IP: 80.51.54.* 25.05.06, 08:49
      Jeden z tych mężczyzn jest pochowany koło mojego brata, który tego samego dnia
      zginął...I też ma na imię Dariusz...
      Wyrazy współczucia..Wiem, co czujecie
      [*]
      • Gość: rodzina Re: Wypadek Nad Groblą IP: 80.51.54.* 25.05.06, 20:00
        coz za zbieg okoliczności...wiem o kim mowa i tez składam wam najserdeczniejsze
        wyrazy współczucia...:(:(:( Ps.Jaki ten świat jest niesprawiedliwy
        • Gość: ja Re: Wypadek Nad Groblą IP: 80.51.54.* 25.05.06, 23:13
          mam dość - świat jest niesprawiedliwy?? niesprawiedliwy to byłby jakby te gostki jeszcze kilku niewinnych zabili
          • Gość: edi Re: Wypadek Nad Groblą IP: 81.210.32.* 25.05.06, 23:21
            Zgadzam sie z przedmowca.
            • Gość: aaa Re: Wypadek Nad Groblą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.05.06, 11:38
              Również jestem tego zdania. Jeżeli samochód jadący z przeciwka byłby na miejscu
              2-3 sekundy szybciej, prawdopodobnie byłyby następne ofiary (w tym dziecko).
              Uważam, że dobrze sie stało, że zatrzymali sie na drzewie a nie uderzyli w
              prawidłowo jadący samochód. Albo wyobraźcie sobie, że akurat w tym miejscu
              przechodzą jakieś dzieciaki, ktokolwiek?! Prawda jest taka, że to była
              śmierć "na życzenie", ponieważ jak się jeździ tak szybko na takiej drodze to
              musiało sie to stać prędzej czy później. Mam jeszczee nadzieję, że będzie to
              nauczką dla tych wszystkich wariatów przez których można zginąć na drodze.
              • Gość: kuzynka Re: Wypadek Nad Groblą IP: 80.51.54.* 26.05.06, 15:48
                po jakas cholere zakladacie takie watki ....tu rodzina cierpi a wy
                przeprowadzacie dialog na forum ze" dobrze sie stalo ze zgineli bo maja
                nauczke"-ktos tak mogl to odebrac,na drugi raz zastanowcie sie co chcecie
                napisac.Dosc tego to raczej ma rodzina tych ofiar a nie wy ...[*]
                • Gość: aaa Re: Wypadek Nad Groblą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.05.06, 09:05
                  Do kuzynki: Ty czytaj dziewczyno, co napisalam i nie cytuj, skoro to nie sa
                  moje slowa. Nie napisalam, ze dobrze, ze sie stalo ze zgineli tylko,ze dobrze
                  ze sie rozwalili na drzewie a nie odebrali zycia jeszcze komus. A co do nauczki
                  to tez zle zrozumialas, bo tu nie chodzi o nauczke dla tych, ktorzy zgineli
                  lecz ta śmiec powinna byc przestroga dla innych... Mam nadzieje ze teraz
                  zrozumialas.
    • Gość: opss Re: Wypadek Nad Groblą IP: 80.51.54.* 26.05.06, 23:31
      Się PIJE ( % ) się NIE JEDZIE !!! Pomimo to dla rodziny współczucie i kondlencje.
      Ps. a gdyby faktycznie przechodził tam ktoś lub przejeżdzał parę sek.
      wcześniej....[*]
      • Gość: jagoda Re: Wypadek Nad Groblą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:11
        Jak dla mnie psychopaci w maszynie zbrodni - dobrze że nikogo nie zabili.
        • Gość: Danusia Re: Wypadek Nad Groblą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:57
          Bo huja wsiadali jak byli po kilku piwkach.Dobrze że tylko oni zginęłli i nikt
          więcej z przypadkowych przechodniów nie ucierpiał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka