puszysta_gimnazjalistka 15.09.09, 13:15 Nie ma to jak dobry artykuł Paul Gascoigne byłby lepszy, bliższy naszym piłkarzom kulturowo i światopoglądowo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: W oparach absurdu 15.09.09, 13:42 ze ktos z zagranicy tą kulejaca repre chce wziasc to dziw ale w sumie to teraz trzy lata gier bez stawki, trudno o realna pracy ocene szkoleniowca ciekawi mnie to drugie nazwisko, rozwazane ponoc powaznie bo polscy kandydaci jakos mnie nie jarają Matthaeusa kariery trenerskiej nie sledze , pamietam ze w pooczatkowej fazie pracy z Wegrami naprawde ładnie tam żarło i robiła sie ciekawa paka, dlaczego zdechło smiercia nagłą to nie wiem Lotar teraz chyba robi za trenerskiego journeymana raczej, moze sie gdzies jeszce wybije ale nad Wisła chyba by nie dał rady, krawiec musi byc lepszy bo materia słaba Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: W oparach absurdu 15.09.09, 14:09 Ale patrząc na to z perspektywy kulturowo-historycznej niemiecki trener polskiej reprezentacji to byłoby coś :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: W oparach absurdu 15.09.09, 14:16 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Ale patrząc na to z perspektywy kulturowo-historycznej niemiecki trener polskie > j > reprezentacji to byłoby coś :) noo ale to w koncu sport i najlepsza jest perspektywa sportowa a tu to byłoby spoko, dopiero odwrotnie czyli Polak na stołku w repie niemieckiej to byłoby coś, ale to nie w tej galaktyce;)) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: W oparach absurdu 15.09.09, 21:40 Myślałam, że w tej knajpie na Ząbkowskiej byłeś:D Odpowiedz Link