sundry 19.09.09, 17:49 Po trzech miesiącach nie wypuszczania z rąk kodeksów siedzieć sobie beztrosko przed kompem,myśleć o piwie za dwie godziny i nie robić NIC!AAAA:D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zloty.strzal Re: Bezcenne 19.09.09, 18:35 Ja to już bym to piwo otworzyła. Jak poszło? Odpowiedz Link
sundry Re: Bezcenne 20.09.09, 13:00 Zadowolona jestem,powinno być w porządku,ale nie chcę zapeszać. Odpowiedz Link
wiarusik Re: Bezcenne 20.09.09, 14:37 i tak drapanie się pań zostało ocenzurowane.tego w ogóle nie było wszystkie jesteśmy super funfele jedynym "złym" pozostał wiarusik,czyli wszystko wróciło do,nazwijmy to normy Odpowiedz Link
zoofka Re: Bezcenne 20.09.09, 14:51 o kurde wycięliście mnie :) może faktycznie przegięłam, ale kurde wchodzę rano zadowolona na forum a tu taka dawa agresji. Aż mną trząchnęło Odpowiedz Link
sundry Re: Bezcenne 20.09.09, 15:45 Na moją prośbę Bertrada ciachnęła całą część,tak że wybacz. Twoja riposta się spodobała,ale bez sensu było zostawiać takie odpowiedzi na puste miejsca. Odpowiedz Link
stedo Re: Bezcenne 20.09.09, 17:04 Miałaś prawo i powód.Zastanawia mnie zawsze co powoduje takimi sfrustrowanymi osobami.A Tobie gratuluję a może nie, żeby nie zapeszyć, wszak wchodzą tam jeszcze pozamerytoryczne uwarunkowania.Chyba że coś się zmieniło ostatnio, nie wiem. Odpowiedz Link
zoofka Re: Bezcenne 20.09.09, 18:34 nic bardzo interesującego. Ot pyskówka, albo jak to wiarus ładnie określił "drapanie się pań" Odpowiedz Link
zoofka Re: Bezcenne 20.09.09, 18:53 w zasadzie nikt z nikim tak bezpośrednio :) na post sundry odpisała jakaś nieznana mi osoba, ja cośtam niezbyt kulturalnego dorzuciłam, ktoś z nas (sorry nie pamiętam kto) też dał 2 grosze i zrobiło się bazarowo. Nie ma o czym gadać w zasadzie :) Odpowiedz Link
sundry Re: Bezcenne 20.09.09, 19:50 Ciesz się,że nieznana, można się zachwycić jej postami na FK w stylu: "Faceci,którzy mają ratlerki to cioty." :) Doczepiła się do mnie przy okazji jakiegoś posta,ale nie zdarzyło mi się dotąd by ktoś za mną na forum chodził i obrażał.Nawet miałam plan,żeby zlikwidować konto,ale chyba nie można "się dać",nie sądzicie? Odpowiedz Link