wiarusik Re: Poznęcałabym się nad kimś 10.10.09, 00:20 bij mnie po jąderkach nachajką jeśli łaska Odpowiedz Link
sootball Re: Poznęcałabym się nad kimś 10.10.09, 10:05 "chodź, w naszym wariatkowie jest fajnie", powiedziała no i oczywiście nie mogłam już odpuścić. Rozejrzałam się ostrożnie - a tu rzeczywiście fajnie! Idę pozwiedzać. Odpowiedz Link
i.nes Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 21:27 wilowka napisała: > A kapcie filcowe nałóż ! :D nie nałóż, ino ubierz najlepiej w coś rurzowego :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 21:26 sootball napisała: > "chodź, w naszym wariatkowie jest fajnie", powiedziała nie-e, napisałam, że tutaj mamy takich nie do końca przystosowanych... a to przecież komplement! ;P > Rozejrzałam się ostrożnie - a tu rzeczywiście fajnie! > Idę pozwiedzać. No ba! Jasne że fajnie :) Tylko uważaj na pułapki logiczne, miękkie poduszki do tortur i okresowe głupawki po całości :) Odpowiedz Link
sootball Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 21:54 ja wiem i moje "wariatkowo" to również komplement, bo w "normalnowie" często czuję się wyobcowana ;) > No ba! Jasne że fajnie :) Tylko uważaj na pułapki logiczne, miękkie poduszki do > tortur i okresowe głupawki po całości :) jak to "uważaj"? Nie wskakiwać z rozpędu w? ::) Odpowiedz Link
i.nes Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 22:09 sootball napisała: > ja wiem i moje "wariatkowo" to również komplement, bo w > "normalnowie" często czuję się wyobcowana ;) kiedyś normą był ogół, a nie margines, że zacytuję klasyka :D > jak to "uważaj"? Nie wskakiwać z rozpędu w? > ::) O, to, to! Dokładnie to miałam na myśli. Z rozpędu, na bombę z radosnym okrzykiem: Geronimoooo!!! Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Poznęcałabym się nad kimś 10.10.09, 10:37 Możesz się na mnie rzucić. Odpowiedz Link
i.nes Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 21:27 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Możesz się na mnie rzucić. a jak nie trafię?! ;) Odpowiedz Link
lupus76 Re: Poznęcałabym się nad kimś 10.10.09, 13:02 Ty, znęcać? Buahahahahaha :D Tyle o tym myślę Odpowiedz Link
i.nes Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 21:29 lupus76 napisał: > Ty, znęcać? Buahahahahaha :D no wiem, wiem... odkąd Nekruś dorósł, to okropnie wyszłam z wprawy, ech ;D > Tyle o tym myślę Pierwszy kawałek M, którego nauczyłam się na pamięć :) Dzięki!! Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 21:31 > ktoś chętny? ;DDD najpierw musimy ustalić "safe word"... :) Odpowiedz Link
i.nes Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 21:34 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > najpierw musimy ustalić "safe word"... :) tchórz ;P Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 21:37 > tchórz ;P Wypraszam sobie :P. Nie znamy się jeszcze, a wolałbym nie wylądować w sytuacji gdy ja będę związany a ty zaprosisz kolegów... :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 21:41 a właśnie, szeptany pliczek to doszedł?? Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 21:46 > a właśnie, szeptany pliczek to doszedł?? Si, seniorita. Pewnie zapomniałem podziękować, prawda? Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 21:52 > A zatem? Co, no nie mów że w ramach podziękowania za ten pliczek muszę zaoferować się jako ofiara do znęcania... Odpowiedz Link
i.nes Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 21:54 wystarczyłoby ładne dziękuję okraszone zgrabnym dygiem ;) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 21:57 > wystarczyłoby ładne dziękuję okraszone zgrabnym dygiem ;) Ale jak, tak publicznie? :) Odpowiedz Link
hanka19841 Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 22:01 nade mną mozna dzisiaj znęcać sie do bólu jeżeli jeszcze masz ochote Odpowiedz Link
i.nes Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 22:10 hanka19841 napisała: > nade mną mozna dzisiaj znęcać sie do bólu jeżeli jeszcze masz ochote mogę Cię odpytać z odmiany czasowników łacińskich, chcesz? :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 22:09 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > Ale jak, tak publicznie? :) sami swoi nienormalni :DDD Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 22:13 > sami swoi nienormalni :DDD W takim razie dziękuję serdecznie za pliczek. Z tym że ja w radiu słyszałem nowszą wersję, co oznacza że jakiś kabaret wykonuje ją na żywo, co oznacza że muszę na niego polować. Najchętniej na żywo. Odpowiedz Link
i.nes Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 22:16 no widzisz, tak bardzo nie bolało a teraz zmień nóżkę i jeszcze raz Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 22:29 > no widzisz, tak bardzo nie bolało > a teraz zmień nóżkę > i jeszcze raz Dygam tylko na jedną nóżkę, na drugą mam opanowany tylko krok szermierczy. :) Odpowiedz Link
i.nes Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 22:43 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > Dygam tylko na jedną nóżkę, na drugą mam opanowany tylko krok > szermierczy. :) dobra, poka! ;) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 22:50 > dobra, poka! ;) Podziękować mogę publicznie i przy wszystkich, ale to akurat mogę pokazać tylko przy spotkaniu tete-a-tete. Odpowiedz Link
hanka19841 Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 22:17 to ja poprosze odpytywanie z tej łaciny Odpowiedz Link
i.nes Re: Poznęcałabym się nad kimś 13.10.09, 22:20 hanka19841 napisała: > to ja poprosze odpytywanie z tej łaciny spoko, tylko najpierw ładnie mi się tu w drzewku wątkowym ustaw, bo zasłoniłaś mi dygającego Grafa ;) Odpowiedz Link