elderlane 15.11.09, 21:13 w stylu "jest ciepłą i wrażliwą osobą" zasłyszane w Tańczącym programie tvn przed chwilą.albo "uwielbiam" jak ktoś mówi, że jakaś tam osoba jest miła i sympatyczna.brrr!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: durne banały 15.11.09, 21:19 Oglądam ten sam taneczny program i chyba nie dosłyszałaś, ale tam było, że jest ciepłom i wrażliwom osobom. :) Odpowiedz Link
elderlane Re: durne banały 15.11.09, 22:36 radzio majdan o tej swej partnerce tak powiedział. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: durne banały 15.11.09, 22:42 Aha. Jakby Radzio tak o mnie powiedział, nie uznałabym owych słów za banał :DDD Odpowiedz Link
liisa.valo Re: durne banały 15.11.09, 22:49 Ja Radzia bardzo lubię - pałam do niego nieuzasadnioną i niezrozumiałą nawet dla mnie sympatią :P Oczywiście są osoby, które darzę większą sympatią, ale Radzio jest na liście 20 moich ulubionych ludzi :) Odpowiedz Link
elderlane Re: durne banały 15.11.09, 22:58 z gustami się nie dyskutuje, więc nie będę tego robić.dla mnie on jest lekko "głupawy" i naiwny.nie wzbudza mojej sympatii i tyle.po prostu.chociaż..ktoś taki, kto wzbudza moja sympatię jest tomasz lipnicki-koleś, który śpiewał w illusion.ma w sobie to coś:) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: durne banały 16.11.09, 00:02 a ja dziś usłyszałam, że jestem jak Pola Raksa :) Kocham ten weekend :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: durne banały 16.11.09, 00:07 "za jej Poli Raksy twarz, każdy by się zabić dał" :) Ech, moje nieszczęsne życie. Do dziś na najwspanialszy komplement, jaki dostałam uważam słowa: "To było bardzo mądre, co przed chwilą powiedziałaś" :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: durne banały 16.11.09, 00:10 A nie, pardą, pani doktor wykładowczyni na studiach powiedziała, że bije ze mnie wewnętrzne ciepło i jak mnie człowiek widzi, ma ochotę się do mnie przytulić. No, ale to nie był komplement od mężczyzny, choć babka bardzo atrakcyjna. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: durne banały 16.11.09, 00:19 A to powiedział facet lat jakoś 48 - więc jakby "na czasie" z sex-appealem Poli Raksy :D A wczoreaj mi były facet napisał smsa, że nic się nie starzeję, wszyscy naokoło tak - a ja ciągle wyglądam jak 7 lat temu :-D Kocham ten weekend :D Odpowiedz Link
elderlane Re: durne banały 16.11.09, 00:23 nawet nie pamiętam kiedy miałam taki udany weekend.energii mi brak. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: durne banały 16.11.09, 00:29 A mi brak... nie wiem, czego... Szansy mi brak :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: durne banały 16.11.09, 00:33 Oj tam oj tam. Z tych moich komplementów nic nie wynika. Ale jakoś miło :) A był koncertowy na maksa - metal/hip hop/punk rock :D I mam energię na najbliższy rok :) Odpowiedz Link
elderlane Re: durne banały 16.11.09, 00:38 2szarozielone napisała: > Oj tam oj tam. Z tych moich komplementów nic nie wynika. Ale jakoś miło :) A by > ł > koncertowy na maksa - metal/hip hop/punk rock :D I mam energię na najbliższy ro > k :) nie musi wynikać.ważne, żeby się działo:) a u mnie się nie dzieje.tak mnie trafiło, bo właśnie sobie dziś to uświadomiłam.może nie to, że się nie dzieje, bo to akurat wiem, ale to,że nie pasuje mi taki marazm już.teraz już nie chcę spokoju.czas zaszaleć;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: durne banały 16.11.09, 00:44 Warto... Czas leci naprzód, pewne chwile nie wrócą - trzeba je łapać :) Odpowiedz Link
elderlane Re: durne banały 16.11.09, 00:49 musiałam odpocząć,bo do tej pory ciągle imprezowałam a nawet szaleństwo może się znudzić:) jednak imiaginuję, iż czas powrócić do aktywniejszego stylu życia;P Odpowiedz Link
2szarozielone Re: durne banały 16.11.09, 00:56 Ja pracuję w tygodniu, w weekendy sie spuszczam ze smyczy. I tak mi mało :( Odpowiedz Link
elderlane Re: durne banały 16.11.09, 00:34 liisa.valo napisała: > A mi brak... nie wiem, czego... Szansy mi brak :) na? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: durne banały 16.11.09, 00:51 No, na rozrywkę. Miałam domówkę. Było tak se: gospodyni się nabombała, tak, że trzeba było przejąć jej rolę, jeden z gości, ponieważ mnie nie lubi, pół imprezy przesiedział w kuchni itd. Jedni znajomi pracują i są zmęczeni (ba, nie każdy umie jak ja spać 4 godziny na dobę i świetnie funkcjonować), inni się rozmnożyli i siedzą w dziećmi w domu, jeszcze następni mają zazdrosne baby... o, i tak nawet nie ma gdzie się ruszyć z dupą, żeby było fajnie i średnio drogo ;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: durne banały 16.11.09, 00:54 Dobra, Liisa, trzy tygodnie i rozwalimy Toruń :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: durne banały 16.11.09, 01:02 Trzymam za słowo :) A sobie obiecałam przezwyciężenie "dzikości serca", która nie pozwala mi się socjalizować :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: durne banały 16.11.09, 01:09 Ja się obawiam, że to i tak stanie się poza Twoją kontrolą ;] Odpowiedz Link
liisa.valo Re: durne banały 16.11.09, 01:15 Tym lepiej :) Jam ten typ, z którym czasem trzeba na siłę ;) Odpowiedz Link