ryniena 11.01.10, 00:24 Jestem ciekawa czy CI debile są w stanie podetrzeć sobie sami swoje nędzne kupry, bo chwilami wątpię. Dżizas. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mason_i_cyklista Re: pośladki 11.01.10, 00:37 czosnkowy. jak jem czosnkowy to zawsze zaraz ktos przychodzi, a ja mam wlasnie wene zeby ktos wpadl Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: pośladki 11.01.10, 00:35 Ale o co biega?- z entelegentnym błyskiem w oku zapytuje Kuki :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: pośladki 11.01.10, 00:40 Niewiem, nie dowiem się, Mason skumał klimat, może nas oświeci :) Masooooniee! :) Odpowiedz Link
ryniena Re: pośladki 11.01.10, 00:40 O tych debili, z którymi ja muszę codziennie konwersować w ramach mej uroczej i jakże rozwijającej pracy. 5 dni bez kawy, PIĘĆ DNI Kurna. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: pośladki 11.01.10, 00:42 Aha, nie no bo pierwszy post był bardzo jasnym i przejrzystym komunikatem nie pozostawiającym wątpliwości co do tego kto jest jego bohaterem ;) Baj de łej, 5 dni gratuluję! Niedługo syndrom odstawienia minie i będzie lepiej :) Klapniętego kogucika na głowie do góry :) Odpowiedz Link
ryniena Re: pośladki 11.01.10, 00:51 Syndrom odstawienia to tutaj tylko mały problem. Mam ochotę zacząć krzyczeć, ale sąsiedzi mogli by to źle zinterpretować. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: pośladki 11.01.10, 00:44 > 5 dni bez kawy, PIĘĆ DNI Kurna. tak się nie da. to nie prawda kofiko se może zapodaj? dożylnie? Odpowiedz Link
ryniena Re: pośladki 11.01.10, 00:50 Uprowadziłam dzisiaj papierosa od kolegi, ale fuj mam teraz posmak obrzydliwy. A dwa kopiko są niedobre, bo to nie kawa. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: pośladki 11.01.10, 10:02 Zawiodłem się, myślałem, że będzie coś o Twoich pośladkach a tu lipa. Odpowiedz Link