Dodaj do ulubionych

telewizja nocą

09.12.10, 22:22
czyli o walce TA do wszystkich miłosników boksu:]
dziś koło 4, przeciwnik teoretycznie słaby więc może łatwo nie być psychologicznie
Obserwuj wątek
    • qw994 Re: telewizja nocą 09.12.10, 22:34
      Ja jestem słabym przeciwnikiem, nie wytrzymam do 4 :) Poza tym i tak zawsze zasypiam na walkach, mam świadków.
      • forumowicz_pospolity Re: telewizja nocą 09.12.10, 23:16
        qw994 napisała:

> Ja jestem słabym przeciwnikiem, nie wytrzymam do 4 :) Poza tym i tak zawsze zas
        > ypiam na walkach, mam świadków.

mi sie nie zdarzyło zasnąć ale niektóre walki sprzyjają, fakt
        • qw994 Re: telewizja nocą 10.12.10, 06:22
          Ja za każdym razem.
    • hsirk Re: telewizja nocą 09.12.10, 22:35
      eee, bez jaj. lubie adamka, ale w swietle tego, ze on nie walczy z kliczkami bo jeszcze nie pora,

to wygra, spoko. gdyby nie, znaczy nigdy z kliczkami. i tyle.
      • forumowicz_pospolity Re: telewizja nocą 09.12.10, 23:15
        hsirk napisał:

> eee, bez jaj. lubie adamka, ale w swietle tego, ze on nie walczy z kliczkami bo
        > jeszcze nie pora,
        >
        >
        > to wygra, spoko. gdyby nie, znaczy nigdy z kliczkami. i tyle.

słusznie
        ale z drugiej strony to tez kwestia mobilizacji
        na Kliczków byłby mega skoncentrowany a tu moze sobie gdzies pofolgowac, ciosy ważą
        swoje i moze byc niedobrze
        no ale fakt, przeciwnik jedna chyba za słaby na takie rozwiązania
    • puszysta_gimnazjalistka Re: telewizja nocą 09.12.10, 23:28
      Będę siedział, choć jak zwykle jestem lekko zniesmaczony ponieważ ta walka ma charakter czysto ekonomiczny, ale co tam niech chłopak ma. Najbardziej przerażają mnie jego plany dotyczące walki z RJJ, przecież to będzie jakiś horror show, cyrk a nie boks, strasznie tego nie lubię.
      • forumowicz_pospolity Re: telewizja nocą 10.12.10, 12:43
        puszysta_gimnazjalistka napisał:

> Będę siedział, choć jak zwykle jestem lekko zniesmaczony ponieważ ta walka ma c
        > harakter czysto ekonomiczny, ale co tam niech chłopak ma. Najbardziej przerażaj
        > ą mnie jego plany dotyczące walki z RJJ, przecież to będzie jakiś horror show,
        > cyrk a nie boks, strasznie tego nie lubię.

tez bym nie chciał, sportowo kiszka i do tego szarganie legendy po trotuarze
        ale jak sie uprą menago to nic sie nie da zrobić niestety
      • forumowicz_pospolity Re: telewizja nocą 13.12.10, 22:18
        puszysta_gimnazjalistka napisał:

> Będę siedział, choć jak zwykle jestem lekko zniesmaczony ponieważ ta walka ma c
        > harakter czysto ekonomiczny, ale co tam niech chłopak ma. Najbardziej przerażaj
        > ą mnie jego plany dotyczące walki z RJJ, przecież to będzie jakiś horror show,
        > cyrk a nie boks, strasznie tego nie lubię.

apropos boksu bez domieszki cyrku
        obejrzyj walke Khan -Maidana czyli starcie technika z puncherem, z tego weekendu
        mocna rzecz, obejrzałem na żywca o absurdalnej porze i nie żałuję!
    • sru_karka Re: telewizja nocą 10.12.10, 10:33
      Uuu, nie dla mnie ta godzina. W tygodniu wytrzymuję max. do 1 a i tak rano jestem nie do życia ;>
      Ale pamiętam jak w okolicach 97/98 oglądałam Michalczewskiego. Spałam wtedy u koleżanki i razem z jej ojcem czekaliśmy do godzin porannych, żeby obejrzeć walkę. Fajnie się wtedy czułam, taka dorosła :P
      • forumowicz_pospolity Re: telewizja nocą 10.12.10, 12:42
        sru_karka napisała:

> Uuu, nie dla mnie ta godzina. W tygodniu wytrzymuję max. do 1 a i tak rano jes
        > tem nie do życia ;>
        > Ale pamiętam jak w okolicach 97/98 oglądałam Michalczewskiego. Spałam wtedy u k
        > oleżanki i razem z jej ojcem czekaliśmy do godzin porannych, żeby obejrzeć walk
        > ę. Fajnie się wtedy czułam, taka dorosła :P

nie mógł to byc Michalczewski bo ten nie walczył poza Europą, Niemcami głownie, wiec nie było róznicy czasu a walki były w godz 21-23

pewnie Endrju no bo kto? ;)
        • sru_karka Re: telewizja nocą 10.12.10, 12:52
          Qrcze, dałabym sobie łeb uciąć, że to był Tajger, no ale pamięć zawodzi - pewnie faktycznie Endrju ;>
          • puszysta_gimnazjalistka Re: telewizja nocą 10.12.10, 13:02
            Chciałem napisać to samo co Forumowicz, ale pomyślałem, że to będzie straszliwie czepialstwo i zrezygnowałem :)

To musiał być Endrju !
            • sru_karka Re: telewizja nocą 10.12.10, 13:05
              :)
              Gdyby nie Wy, żyłabym w błogim przekonaniu, że czekałam do godzin rannych na Darka! A to był Andrzej!

Widzicie jak się znam? ;/

;)
              • qw994 Re: telewizja nocą 10.12.10, 19:27
                Mniej więcej tak jak ja, nie przejmuj się :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka