forumowicz_pospolity 09.12.10, 22:22 czyli o walce TA do wszystkich miłosników boksu:] dziś koło 4, przeciwnik teoretycznie słaby więc może łatwo nie być psychologicznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qw994 Re: telewizja nocą 09.12.10, 22:34 Ja jestem słabym przeciwnikiem, nie wytrzymam do 4 :) Poza tym i tak zawsze zasypiam na walkach, mam świadków. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: telewizja nocą 09.12.10, 23:16 qw994 napisała: > Ja jestem słabym przeciwnikiem, nie wytrzymam do 4 :) Poza tym i tak zawsze zas > ypiam na walkach, mam świadków. mi sie nie zdarzyło zasnąć ale niektóre walki sprzyjają, fakt Odpowiedz Link
hsirk Re: telewizja nocą 09.12.10, 22:35 eee, bez jaj. lubie adamka, ale w swietle tego, ze on nie walczy z kliczkami bo jeszcze nie pora, to wygra, spoko. gdyby nie, znaczy nigdy z kliczkami. i tyle. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: telewizja nocą 09.12.10, 23:15 hsirk napisał: > eee, bez jaj. lubie adamka, ale w swietle tego, ze on nie walczy z kliczkami bo > jeszcze nie pora, > > > to wygra, spoko. gdyby nie, znaczy nigdy z kliczkami. i tyle. słusznie ale z drugiej strony to tez kwestia mobilizacji na Kliczków byłby mega skoncentrowany a tu moze sobie gdzies pofolgowac, ciosy ważą swoje i moze byc niedobrze no ale fakt, przeciwnik jedna chyba za słaby na takie rozwiązania Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: telewizja nocą 09.12.10, 23:28 Będę siedział, choć jak zwykle jestem lekko zniesmaczony ponieważ ta walka ma charakter czysto ekonomiczny, ale co tam niech chłopak ma. Najbardziej przerażają mnie jego plany dotyczące walki z RJJ, przecież to będzie jakiś horror show, cyrk a nie boks, strasznie tego nie lubię. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: telewizja nocą 10.12.10, 12:43 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Będę siedział, choć jak zwykle jestem lekko zniesmaczony ponieważ ta walka ma c > harakter czysto ekonomiczny, ale co tam niech chłopak ma. Najbardziej przerażaj > ą mnie jego plany dotyczące walki z RJJ, przecież to będzie jakiś horror show, > cyrk a nie boks, strasznie tego nie lubię. tez bym nie chciał, sportowo kiszka i do tego szarganie legendy po trotuarze ale jak sie uprą menago to nic sie nie da zrobić niestety Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: telewizja nocą 13.12.10, 22:18 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Będę siedział, choć jak zwykle jestem lekko zniesmaczony ponieważ ta walka ma c > harakter czysto ekonomiczny, ale co tam niech chłopak ma. Najbardziej przerażaj > ą mnie jego plany dotyczące walki z RJJ, przecież to będzie jakiś horror show, > cyrk a nie boks, strasznie tego nie lubię. apropos boksu bez domieszki cyrku obejrzyj walke Khan -Maidana czyli starcie technika z puncherem, z tego weekendu mocna rzecz, obejrzałem na żywca o absurdalnej porze i nie żałuję! Odpowiedz Link
sru_karka Re: telewizja nocą 10.12.10, 10:33 Uuu, nie dla mnie ta godzina. W tygodniu wytrzymuję max. do 1 a i tak rano jestem nie do życia ;> Ale pamiętam jak w okolicach 97/98 oglądałam Michalczewskiego. Spałam wtedy u koleżanki i razem z jej ojcem czekaliśmy do godzin porannych, żeby obejrzeć walkę. Fajnie się wtedy czułam, taka dorosła :P Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: telewizja nocą 10.12.10, 12:42 sru_karka napisała: > Uuu, nie dla mnie ta godzina. W tygodniu wytrzymuję max. do 1 a i tak rano jes > tem nie do życia ;> > Ale pamiętam jak w okolicach 97/98 oglądałam Michalczewskiego. Spałam wtedy u k > oleżanki i razem z jej ojcem czekaliśmy do godzin porannych, żeby obejrzeć walk > ę. Fajnie się wtedy czułam, taka dorosła :P nie mógł to byc Michalczewski bo ten nie walczył poza Europą, Niemcami głownie, wiec nie było róznicy czasu a walki były w godz 21-23 pewnie Endrju no bo kto? ;) Odpowiedz Link
sru_karka Re: telewizja nocą 10.12.10, 12:52 Qrcze, dałabym sobie łeb uciąć, że to był Tajger, no ale pamięć zawodzi - pewnie faktycznie Endrju ;> Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: telewizja nocą 10.12.10, 13:02 Chciałem napisać to samo co Forumowicz, ale pomyślałem, że to będzie straszliwie czepialstwo i zrezygnowałem :) To musiał być Endrju ! Odpowiedz Link
sru_karka Re: telewizja nocą 10.12.10, 13:05 :) Gdyby nie Wy, żyłabym w błogim przekonaniu, że czekałam do godzin rannych na Darka! A to był Andrzej! Widzicie jak się znam? ;/ ;) Odpowiedz Link