mala_mee 04.09.08, 15:16 Idę drugi raz do słodkomatu. Drugi raz po tłiksa w białej czekoladzie. Drugi raz nie mogę się powstrzymać... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwroclawianka Re: Mientka faja ze mine.. 04.09.08, 15:18 mala_mee napisała: > Idę drugi raz do słodkomatu. Drugi raz po tłiksa w białej czekoladzie. Drugi > raz nie mogę się powstrzymać... weź od razu dwa, co będziesz tak łazić bez sensu kilka razy :) Odpowiedz Link
mala_mee Re: Mientka faja ze mine.. 04.09.08, 15:34 Ty złośliwcze!!! Na szczęście nie mogłam kupić nawet jednego. Cały zapas się rozszedł od rana :))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Mientka faja ze mine.. 04.09.08, 15:39 ze słodyczy to ja jestem taką miękką dzidą jeśli chodzi o milkywaye i czekoladę bąbelkową, no ale mam zapas i nie muszę co chwilę biegać do sklepu :) Odpowiedz Link
stedo Re: Mientka faja ze mine.. 04.09.08, 16:01 Zacznijcie pić, to Wam przejdzie;))Bo wyobrażcie sobie ten konglomerat:50tka czystej i np. milky way, bleee;)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Mientka faja ze mine.. 04.09.08, 20:59 No to ja piję te wszystkie likiery, które do kawy można dolać i właśnie często gęsto milkyway idzie w parze z takim trunkiem :] Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Mientka faja ze mine.. 04.09.08, 20:57 mala_mee napisała: > Idę drugi raz do słodkomatu. Drugi raz po tłiksa w białej czekoladzie. Drugi > raz nie mogę się powstrzymać... Dać Ci na trzeciego? :D Odpowiedz Link
lodziatraktorzystka Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 00:39 przeczytałam to z 5 razy. za każdym razem jako "minetka faja za mine" i tak strasznie usiłowałam zrozumieć czemu minetka, i czemu faja i jaka mina... wyczerpująca sprawa. bez żartów. jak w końcu dotarło do mnie że nie minetka a mientka to aż sobie westchnęłam :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 00:43 Hehe no ja też ciągle czytałam, że ta minetka i minetka, ale z resztą już nie miałam problemu. ;-) Odpowiedz Link
lodziatraktorzystka Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 00:41 o żesz TY! dotarła do mnie dopiero informacja zawarta w tekście.. to są twixy w białej czekoladzie???? GDZIE????!!!! ja chcę! Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 00:45 > o żesz TY! dotarła do mnie dopiero informacja zawarta w tekście.. :-DD Odpowiedz Link
lodziatraktorzystka Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 00:54 :) sprytnie weszłam na wizytówkę małej_mee i tam napisane jest że ona jest z Wrocławia, co sprawia, że wstępuje we mnie wielka nadzieja że takie białe tłiksiory można normalnie, legalnie kupić w Polsce! czyli mam na jutro misję:) niektórzy szukają bieguna polarnego inni białych twixów.. ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 01:55 > niektórzy szukają bieguna polarnego inni białych twixów.. ;) Lodzia, nie wiem, co bierzesz, ale normalnie podziel się! Ja za każdym razem czytałem "miętka", ani razu "minetka". Chyba mam jakiś popsuty mózg, aż zaczynam się niepokoić, bo dotychczas mi się wydawało, że jest normalny, a nawet normalny inaczej. Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 02:02 > Lodzia, nie wiem, co bierzesz, ale normalnie podziel się! Ja za > każdym razem > czytałem "miętka", ani razu "minetka". ja przeczytalam "minetka":D Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
milleniusz Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 14:58 > > Ja za każdym razem czytałem "miętka", ani razu "minetka". > ja przeczytalam "minetka":D Ha. Widać jestem jedyny, który nie myśli na okrągło o seksie. :))) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 15:54 widac ty myslisz o seksie na kwadratowo:] Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
milleniusz Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 16:04 > widac ty myslisz o seksie na kwadratowo:] Och, jeszcze mi nie przeszła faza trójkątna. :P Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 16:07 kogo umieszczasz na trzecim rogu?;) Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
milleniusz Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 16:09 > kogo umieszczasz na trzecim rogu?;) Jesteś zainteresowana? :] Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 16:11 jak przyslesz zgloszenie z 3 zdjeciami, to sie zastanowie, czy jestem;) Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
milleniusz Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 16:13 > jak przyslesz zgloszenie z 3 zdjeciami, to sie zastanowie, > czy jestem;) Nie rozsyłam cudzych zdjęć (wbrew powszechnemu tu zwyczajowi). :) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 16:16 mozesz zaszalec, zachowac sie niekonwencjonalnie i lamiac wszelkie zasady wyslac swoje:D Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
milleniusz Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 16:17 > mozesz zaszalec, zachowac sie niekonwencjonalnie i lamiac wszelkie > zasady wyslac swoje:D Myślę, że na to byłoby mnie stać. Ale nie tak bezinteresownie. :) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 16:20 no jasne, bezinteresownosc jest do bani:D Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
milleniusz Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 16:33 > no jasne, bezinteresownosc jest do bani:D No dobra, namówiłaś mnie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. :) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 18:24 namowilam? haha, latwo sie dajesz przekonac, skoro nawet nie zaczelam namaiania:P Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
mala_mee Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 08:52 Edycja limitowana. W jednym sklepie tylko widziałam no i w tym nieszcześnym słodkomacie były. Na szczęście się skończyły. Odpowiedz Link
simon_r Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 11:27 A mnie się przeczytało "Minetka fajna ze mnie"... :P Odpowiedz Link
wesoly.profanator Re: Mientka faja ze mine.. 05.09.08, 15:08 Mnie tak samo :P. Czy to coś znaczy? Odpowiedz Link