2szarozielone 09.11.08, 19:19 taki mam dylemat. czy cieliste pończochy są sexy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilowka Re: pończochy 09.11.08, 19:38 Bielizna w kolorze kawowym do tego i mnie nie przeszkadza :) Nie od razu sexy musi być czerwona albo czarne. A pończochy najczęściej mają ładny odcień, delikatny, a niekoniecznie sraczkowaty brąz jak najtańsze podkolanówki antygwałtki :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: pończochy 09.11.08, 19:40 Nie az tak sexy jak czarne, ale bardziej sexy, niz zielone lub w groszki. Ale są tez bardziej seksy od rajstop, kiedy musisz coś miec na nogach :) Poza tym cieliste samonośne, grube, błyszczące i z wielką, prostą, wzmacnianą gumą na końcu a delikatne pończochy z koronkowym wykończeniem to jednak różnica ;) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: pończochy 09.11.08, 19:43 Moze jakiś pan się wypowie? :) samorost Odpowiedz Link
shine69 Re: pończochy 09.11.08, 23:10 są. Od niedawna o tym wiem, ale są sexy jak jasna cholera :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: pończochy 09.11.08, 19:44 OK :) Tak myślałam w sumie, ale się zawahałam przez moment :) W ogóle lubię pończochy, dużo im zawdzięczam :D:D:D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pończochy 09.11.08, 19:44 traktowane jako byt samoistny to nie są, na niektórych nogach moga być dopiero najlepiej to załóż, zrób fote, podeslij a ja ci powiem czy są sexy;) Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: pończochy 09.11.08, 19:46 sory, tak troche O.T.,ja zastanawiam sie czy nie kupic sobie pasa do ponczoch i nosic na nim zakolanowek (pod spodnie)zamiast rajstop.Same zakolanowki/ponczochy uciskaja mnie choc nie mam grubych ud Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: pończochy 09.11.08, 19:48 acha, mam jedne cieliste ponczochy wykonczone koronka i zdaje sie ze swego czasu podkrecily pewnego meskiego osobnika wystajac(tylko przez moment) spod spodni przed kolano;] Odpowiedz Link
2szarozielone Re: pończochy 09.11.08, 19:50 Heh :) ale pod spodniami nie cierpię rajstop i innych takich sztuczności, czuję się gruba i okropna :( nie lubię zimy :(( Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: pończochy 09.11.08, 19:52 ja tez nie cierpie pod spodniami rajstop i ich nie nosze, jak juz to wole wlasnie zakolanowki (do spodni za kolano np.)tylko musze cos wykombinowac zeby nie uciskaly nogi. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: pończochy 09.11.08, 19:49 moje nogi w pończochach (ale czarnych) są na YT do wglądu. cieliste trzeba sobie wyobrazić :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pończochy 09.11.08, 20:09 2szarozielone napisała: > moje nogi w pończochach (ale czarnych) są na YT do wglądu. > > cieliste trzeba sobie wyobrazić :) oj wyobrazić, i to ma być koleżanka forumowa;) a z tym yt to cos tam słyszałem ze sie produkowałas, ale ze ci sie chciało tak upubliczniać i to w czarnych ponczochach:D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: pończochy 09.11.08, 20:11 zostałam spita whisky i wykorzystana. ale własnie widzę, że jest wrzucona inna wersja :( poprzednio była źle wrzucona i obraz byl rozciągnięty w pionie, co sprawiało, ze raz w życiu miałam ładne długie, zgrabne nogi. a teraz jest poprawnie. czyli normalnie grubo :( Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pończochy 09.11.08, 22:11 2szarozielone napisała: > zostałam spita whisky i wykorzystana. ale własnie widzę, że jest wrzucona inna > wersja :( poprzednio była źle wrzucona i obraz byl rozciągnięty w pionie, co > sprawiało, ze raz w życiu miałam ładne długie, zgrabne nogi. a teraz jest > poprawnie. czyli normalnie grubo :( za to mózg masz niezły, ogólnie takie mam wrażenie a na nogi jezdzij rowerem tez ci sie poprawią, tylko nie na mocnych przełozeniach:) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: pończochy 09.11.08, 22:30 długie się nie zrobią już nigdy :) a za komplement pięknie dziękuję - ważniejsza rzecz chyba od nóg :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pończochy 09.11.08, 20:11 2szarozielone napisała: > moje nogi w pończochach (ale czarnych) są na YT do wglądu. > > cieliste trzeba sobie wyobrazić :) ale generalnie to czarne bardziej sexy od cielistych jak dla mnie choc z drugiej strony jak kolezanka wspomniała są ponczochy i ponczochy Odpowiedz Link
2szarozielone Re: pończochy 09.11.08, 20:13 niedawno jeszcze występowałam w różowych :) ale najbardziej lubię czarną bieliznę i pończochy, fakt. tylko się zastanawiam, czy cieliste są chociaż trochę sexy - czy to też antygwałty. jak zakolanówki :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: pończochy 09.11.08, 20:17 Dałabyś kiedyś tego linka na youtube! Konkrety, Szaro, konkrety!! :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: pończochy 09.11.08, 20:21 na maila daję bardzo chętnie :) na forum nie wkleję bo nie chcę być wychwytywalna googlem :D także już Ci wysyłam, jak chcesz :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: pończochy 09.11.08, 20:26 OOOOOooo, dziękowac bardzo, na ten tychmiast zabieram się do oglądania :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: pończochy 09.11.08, 20:42 Eee tam, zaraz głupie ;) Wrażeniami się podzieliłam na maila. A - jak na moje oko Twoje nogi są w sam raz :) Odpowiedz Link
catthe Re: pończochy 09.11.08, 20:08 Dla mnie jakoś mało sexy. Jeśli już by miały być to opcja błyszcząca bardziej do mnie przemawia. Odpowiedz Link
wubetka Re: pończochy 09.11.08, 22:59 nie znasz sie ;p sa. tylko oprawa do nich musi byc odpowiednia Odpowiedz Link
oposka Re: pończochy 10.11.08, 09:49 sama nie wiem nie lubię jakoś koloru cielistego brrr zle na mnie działa A Tobie chodzi o cieliste jako cieliste czy opalane bo to róznica Odpowiedz Link
grassant Re: pończochy 10.11.08, 12:32 2szarozielone napisała: > no raczej opalone, też bladych nie lubię. lubię takie pończochy, gdy nie wiem, czy nogi są gołe, czy opalone. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: pończochy 10.11.08, 11:20 a ja nie lubię pasów do pończoch... Jak już to takie majtki z podwiązkami, to jeszcze ok... Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: pończochy 10.11.08, 11:57 samonośne są sprawcami mojej traumy studniówkowej! na filmie mnie wycięli, bo wciąż w trakcie tańczenia poloneza powtarzałam "ku*wa":( ale może ja mam jakieś śliskie uda, że mi tak uciekały i rolowały się... Odpowiedz Link
2szarozielone Re: pończochy 10.11.08, 11:59 albo może za duże miałaś :) na moich tłustych udach się trzymają nawet w ekstremalnych okolicznościach :D Historia studniówkowa dobra :D Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: pończochy 10.11.08, 12:14 masz piękne szczupłe ramiona (o ile tyś jest w twojej wizytówce), nie wierze więc w grube uda :) historia zabawna, niemniej rodzicom do tej pory jest przykro i nie rozumieją jak to się stało, że nie widać mnie ani przez moment! skończyło się tak, że zdjęłam te cuda i wracałam z całkiem gołymi nogami. w lutym. koledzy się cieszyli, bo moje dzielne sutki zesztywniały za sprawą bardzo sprawnej klimatyzacji w sali. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: pończochy 10.11.08, 12:18 dzięki za komplement :) Uda mam powiedzmy... hmmm... kobiece ;] to ładne określenie :) a historia studniówkowa nabiera rumieńców :) Odpowiedz Link
grassant Re: pończochy 10.11.08, 12:25 2szarozielone napisała: > taki mam dylemat. czy cieliste pończochy są sexy? same pończochy? W opakowaniu? Nogi mogą być seksy. Rozsunięte, drżące kolana...:)) Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: pończochy 10.11.08, 12:29 jak kobiecie nogi drżą to oznacza, że są puste w środku, bez mięśnia seksualnego. czyli, że ona dawno nie, albo wcale. Odpowiedz Link