kitek_maly 02.12.08, 12:01 Zwierzę się Wam, że nie lubię swoich urodzin. Więc mam dziś nie najlepszy humor. ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shine69 Re: Zwierzę. 02.12.08, 12:03 w takim razie przyłączam się i też nie lubię Twoich urodzin. Buziak. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zwierzę. 02.12.08, 12:56 > w takim razie przyłączam się i też nie lubię Twoich urodzin. No dzięki. :-D Odpowiedz Link
autume To wszystkiego najlepszego z okazji osiemnastki :) 02.12.08, 12:04 kitek_maly napisała: > > Zwierzę się Wam, że nie lubię swoich urodzin. Więc mam dziś nie najlepszy > humor. ;-) > "Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam ..." Odpowiedz Link
kitek_maly Re: To wszystkiego najlepszego z okazji osiemnast 02.12.08, 12:57 Słusznie, od pewnego czasu już zawsze 18nastka. :-D Odpowiedz Link
funny_game Re: Zwierzę. 02.12.08, 12:06 To wszystkiego najwiosenniejszego przez cały następny rok, a za rok się coś wymyśli :) Wiosny w sercu, dojrzałych owoców na koncie i wszystkiego naj :* Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zwierzę. 02.12.08, 12:57 > To wszystkiego najwiosenniejszego przez cały następny rok, a za rok się coś > wymyśli :) O nie, kolejny rok bez planu. :-P Odpowiedz Link
karka831 Re: Zwierzę. 02.12.08, 12:06 Stooo lat, stooo lat nananana... Najlepszego kitq! :) Odpowiedz Link
karka831 Re: Zwierzę. 02.12.08, 12:07 a i jeszcze to: www.youtube.com/watch?v=ORKbYc-vGOk :)) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zwierzę. 02.12.08, 12:09 Chuck Norris miał urodziny i przeżył! ;) Z życzeniami siły i energii C.N.! :)) Odpowiedz Link
catthe Re: Zwierzę. 02.12.08, 12:13 Wszystkiego najlepszego mała:) Zdrowia, miłości, radości i żadnych złamanych fiutów na swojej drodze;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zwierzę. 02.12.08, 13:00 i żadnych złamanych fiutów na swojej > drodze;) Postaram się już więcej żadnego nie złamać. ;-) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zwierzę. 02.12.08, 13:01 > No to wszystkiego naj, Staruszko :) Kurde... Bo zaraz zacznę płakać! ;-) Odpowiedz Link
stedo Re: Zwierzę. 02.12.08, 12:48 Jejku! Mój typ! Ale Kitek woli blondynów! Podeślijcie jej coś w jej typie.Ja nie umiem znajdywać takich fajnych fot;) Samego słońca Ci życzę Kituś:)A które to? Do 30tki jeszcze chyba kilka brakuje? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zwierzę. 02.12.08, 13:06 No to mogę Ci go oddać. Nie mój typ. ;-) No wiesz, 18naste. ;-) Odpowiedz Link
bertrada Re: Zwierzę. 02.12.08, 13:08 Powiedział, że dla ciebie się przefarbuje i zrobi sobie operację plastyczną. ;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zwierzę. 02.12.08, 13:10 > i zrobi sobie operację plastyczną. ;) Powiększenia? ;-) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zwierzę. 02.12.08, 13:11 Tażan jak nic. ;-) Taki do tażania się po podłodze. ;-) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Zwierzę. 02.12.08, 12:43 A już myślałem, że zwierzę z Ciebie wylazło, a tu tylko osiemnastka jak ktoś słusznie zauważył. Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Zwierzę. 02.12.08, 13:43 Życzę Ci, abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami. Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć i o co walczyć. Abyś kochała i była kochana. Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych i odwagi by je spełniać. Aby to o czym tak marzysz się spełniło, a to co tak kochasz, Twoje było. Żyj tak, aby każdy kolejny dzień, był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób. Żyj najpiękniej jak umiesz - po swojemu. Spełniaj się! Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów. Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbowała, nie będziesz wiedziała co tracisz...Idź przez życie z odwagą w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz... tego Ci życzę z całego serca Kitku:P . Pamiętaj, że jako Twój maruder będę Cię wspierać, że możesz na mnie polegać i wiedz, że nie jesteś zwykłą dziewczyną. Jesteś wspaniała i mimo, że czasem sobie odpuszczasz, to wiem, że jesteś silna i wytrwała i mogę Ci powierzyć różne sekrety. Wiem też, że w głębi duszy jesteś wrażliwa, a wokół siebie tworzysz mur, za którym skrywasz swoje odczucia i myśli. Otwórz się, daj się odsłonić od środka, niech Twoje uczucia wypłyną na wierzch i sprawią, byś była kimś wartym podziwu. Pamiętałem, pamiętam i będę pamiętać o Tobie. W dniu urodzin, oprócz życzeń jakie zwykle składają ludzie: zdrowia, szczęścia, pomyślności, życzę Ci, abyś miała jak najwięcej dni w życiu, w których powiesz: jestem szczęśliwa! HEHE - TWOJE ZDROWIE KITEK!! (L) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zwierzę. 02.12.08, 21:25 Już gdzieś to kiedyś czytałam. Ale miłe, dziękuję. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Nożyce 02.12.08, 14:26 ci wszystkiego najlepszego, tak na forum jak i poza nim:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Nożyce 02.12.08, 23:29 kitek_maly napisała: > > > i poza nim:) > > Kcesz się ze mno zobaczyć? ;-) > nie mam pojęcia:PP nad morze sie nie wybieram w najblizszym czasie:) Odpowiedz Link
kasha101 Re: Zwierzę. 02.12.08, 15:52 OOOO Kitek, wszystkiego NAJ:)lepsiejszego! Wiem jak to jest, juz frajda nie ta sama, jak lata temu... Bo ja pojutrze mam:( Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zwierzę. 02.12.08, 21:27 > Najdłuższego, Kitku !! :) Długość nie ma znaczenia. ;-) Jednakże doceniam intencje. ;-) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zwierzę. 02.12.08, 21:27 > Bo ja pojutrze mam:( Ciekawe ile masz pojutrze... :-> Też 18? :-D Odpowiedz Link
kasha101 Re: Zwierzę. 02.12.08, 23:17 Tak jakby:) Wprawe mam, jak by nie bylo w tym roku mam 18tke po raz trzynasty;) Czy czternasty....yyyy? Odpowiedz Link
cytrynka_ltd fajne zwierzę;) 02.12.08, 21:39 to wszystkiego najlepszego i najmilszych zwierzaków:) Odpowiedz Link
myshorrek Re: Zwierzę. 02.12.08, 21:49 spelnienia wszystkich marzen! wszystkiego najlepszego kitku maly ;D Odpowiedz Link
wiarusik Re: Zwierzę. 03.12.08, 00:45 ojej,jak mi przykro,bla bla bla,zapomniałem... "a kto z nami nie napije niech pod stołem zaśnie" i niech inchaluje się naszymi skarpetkami Odpowiedz Link
justysialek Re: Zwierzę. 03.12.08, 14:08 spóźnione ale szczere: wszystkiego dobrego i wymarzonego ;-) Odpowiedz Link
mala_mee Re: Zwierzę. 03.12.08, 15:29 Ja też wczoraj miałam :))) Wszystkiego najlepszego!!! Małam mieć depresję ale nie miałam czasu... Odpowiedz Link