funny_game 15.01.09, 11:56 Najczęściej mi się zlewają wątki, ale Pospolitemu jeszcze częściej, niż mi. Ale dziś nicki mi się zlały. I powstały: niska-małpa oraz wredny-oktan :F Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karka831 Re: Tym razem nicki mi się zlały! 15.01.09, 11:58 Uff, dobrze, że to nie ja się zlałam. :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Tym razem nicki mi się zlały! 15.01.09, 12:19 No paczpan, panie, znajszła się bunny_came. :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Tym razem nicki mi się zlały! 15.01.09, 12:20 dobrze że nie zes....;) Odpowiedz Link
wredna-malpa Re: zsikały????nt 15.01.09, 13:21 tak tak, dzisiaj taki dzień, że małpy nisko szczają wrednooktanowym moczem. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: zsikały????nt 15.01.09, 13:27 Ale za to ile HGC można z takiego pozyskać! :cool: Odpowiedz Link
wredna-malpa Re: zsikały????nt 15.01.09, 13:34 niski.oktan napisał: > Ale za to ile HGC można z takiego pozyskać! :cool: HWC (nieortograficznie) to ja wiem co to jest, ale HGC..?! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: zsikały????nt 15.01.09, 13:44 Co nieortograficznie? Jakie nieortograficznie? Nowopedalskiej miętkości mówimy: NIE! Wyobrażasz sobie na murze napis CWDP?! =O Nonsens! Ale i tak zaczynają się schody - to twoje po mojemu to by było raczej: HW3,14 A HGC było pod Dzikoozkę puszczone. Ona powinna już wiedzieć z własnej autopsji, że mocz ciężarnych jest na wagę złota nie tylko dla dewiantów. :D Odpowiedz Link
wredna-malpa Re: zsikały????nt 15.01.09, 14:07 > Ale i tak zaczynają się schody - to twoje po mojemu to by było raczej: HW3,14 bardziej chodziło mi o penis wi co, ale tak też jest ok :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: zsikały????nt 15.01.09, 14:12 No ale jakieś granice nieortograficzności to jednak są, pani ładna. Nie "wi co", ale "wico". Tylko tak! :D Odpowiedz Link
wredna-malpa Re: zsikały????nt 15.01.09, 14:15 niski.oktan napisał: > No ale jakieś granice nieortograficzności to jednak są, pani ładna. > Nie "wi co", ale "wico". Tylko tak! :D no cooooooorva pan Dżemik sie poprawny znalazł. tu jest wolność fotograficzna, nie żadne obozy skoncentrowane! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: zsikały????nt 15.01.09, 14:23 Jeśli już, to per Marmelada proszę mię tutej! A po wolność i gejstwo to do zgnilizny wynocha. Tu przedsionek Domu Ojca. Łapska precz od Umęczonej! Odpowiedz Link
i.nes Re: zsikały????nt 15.01.09, 13:41 niski.oktan napisał: > Ale za to ile HGC można z takiego pozyskać! :cool: a czy nie aby hcg? :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: zsikały????nt 15.01.09, 13:46 Dopiero jak się małymi napisze, to widać, że tam cóś się może i różni. A ja jestem asertywny. :D Odpowiedz Link
i.nes Re: zsikały????nt 15.01.09, 13:48 no wiesz, jest różnica między porankiem w klubie golfowym a porannym rzyganiem ;D Odpowiedz Link
i.nes Re: zsikały????nt 15.01.09, 22:19 niski.oktan napisał: > Powiedz. :) > W klubie nie byłem. No a ja nie byłam w ciąży. Se nie pogadamy :P Odpowiedz Link
wredna-malpa Re: zsikały????nt 15.01.09, 14:09 i.nes napisała: > no wiesz, jest różnica między porankiem w klubie golfowym a porannym rzyganiem > ;D czy tylko ja wchodzę na wątki, na których nieodmiennie jest temat wydalania (zarówno górą jak i dołem), czy po prostu wszystkie wątki zawierają ten nieodłączny element? Odpowiedz Link
funny_game Re: zsikały????nt 15.01.09, 14:44 Ojej, weź tak nie mów, bo się zesikam ze śmiechu! Odpowiedz Link
wredna-malpa Re: zsikały????nt 15.01.09, 15:00 funny_game napisała: > Ojej, weź tak nie mów, bo się zesikam ze śmiechu! idąc za stylistyką forum: lepsze ze śmiechu sikanie niż z płaczu rzyganie :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: zsikały????nt 15.01.09, 15:06 Lepsze gruntowne rzygi niż do ołtarza wyścigi. :D No weś mię już nie zmuszaj, no. :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: zsikały????nt 15.01.09, 15:09 Lepsze przedślubne ru-anie niż do ołtarza wyściganie:) Odpowiedz Link
wredna-malpa Re: zsikały????nt 15.01.09, 15:12 lepsze w majtki sranie, niż do ołtarza (ob)ciąganie proszę bardzo! Odpowiedz Link
wredna-malpa Re: zsikały????nt 15.01.09, 15:13 pierdnę nie pierdnę, ale się zaśmierdnę :) no jak dzieci normalnie :) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: zsikały????nt 15.01.09, 15:14 do dupy taka dupa co pierdzi i nie smierdzi Odpowiedz Link
wredna-malpa Re: zsikały????nt 15.01.09, 15:21 3.14-czy-klak napisała: > do dupy taka dupa co pierdzi i nie smierdzi za to ma stringi i zęba w uchu. nie można mieć wszystkiego! Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: zsikały????nt 15.01.09, 15:19 wredna-malpa napisała: > świnia nie świni dxpy nie wykole a ja to i tak pie...........:) Odpowiedz Link
i.nes Re: zsikały????nt 15.01.09, 22:24 wredna-malpa napisała: > czy tylko ja wchodzę na wątki, na których nieodmiennie jest temat > wydalania (zarówno górą jak i dołem), czy po prostu wszystkie > wątki zawierają ten nieodłączny element? Toć już Newton zauważył, że naturalną konsekwencją przyswajania jest wydalanie - oczywiście dla niepoznaki nazwał ją 3 zasadą dynamiki :D Odpowiedz Link