liisa.valo 04.02.09, 22:44 Miałam dziś pretensje do sklepu, w którym robię zakupy, żem zakupiła nieugotowane kiwi. Miałam oczywiście na myśli niedojrzałe. Jakby gotowane sprzedawali, to by dopiero było... Co to niewyspanie robi z człowiekiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palya Re: Ugotowane kiwi 04.02.09, 22:45 a moze z tego niewyspania zzieleniałego ziemniora chcialas łyżeczką wydrązyc? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ugotowane kiwi 04.02.09, 23:21 Nie, jest zielone w środku, a na zewnątrz brązowe i włochate. Jak nie kiwi, to nie wiem, co kupiłam, ale nie ziemniaka, bo ziemniaki nie są włochate. Odpowiedz Link
milleniusz A nie lepiej kupić kurczaka? 04.02.09, 23:06 Bo z tego chyba dużo mięsa nie ma... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: A nie lepiej kupić kurczaka? 04.02.09, 23:13 A ić mi, ja jestem prawie wegetarianką. Odpowiedz Link
milleniusz Re: A nie lepiej kupić kurczaka? 04.02.09, 23:44 liisa.valo napisała: > A ić mi, ja jestem prawie wegetarianką. Ładny, nie? Też nie mógłbym go zjeść. Za dużo ości. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: A nie lepiej kupić kurczaka? 04.02.09, 23:46 A ja bym go mogła oswoić i mieć w roli drugiego psa. Taki jest kochany. Odpowiedz Link