lounger 14.02.09, 01:24 moja pierwsza przez forum zarwana noc? Zaczynam się niepokoić ;/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: Czyżby 14.02.09, 01:26 lounger napisała: > moja pierwsza przez forum zarwana noc? Zaczynam się niepokoić ;/ Zarwana noc? Jak to powiesz o 9.oo, to Ci uwierzymy. Na razie jest tuż po wieczorynce. :D Odpowiedz Link
lounger Re: Czyżby 14.02.09, 01:29 3.14-czy-klak napisała: > Dziewicza znaczy?:) W dzisiejszych czasach dziewiczym można być tyle razy ile się chce ( i na ile stać ) ;) Przynajmniej dziewiczy post popełnilam :D Odpowiedz Link
lounger Re: Czyżby 14.02.09, 01:32 3.14-czy-klak napisała: > jak to?:) > znaczy zarwałas juz noc?:)))) żeby tylko jedną - ale żadnej z nich z powodu forum Odpowiedz Link
lounger Re: Czyżby 14.02.09, 01:27 milleniusz napisał: > Zarwana noc? Jak to powiesz o 9.oo, to Ci uwierzymy. Na razie jest tuż po > wieczorynce. :D A ja już z siebie taka dumna byłam a Ty mnie jednym zdaniem na ziemię sprowadzasz ... ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyżby 14.02.09, 01:29 > A ja już z siebie taka dumna byłam a Ty mnie jednym zdaniem na > ziemię sprowadzasz ... ;) Dlaczego na ziemię, nie na ziemię... Musisz się tylko bardziej postarać. :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyżby 14.02.09, 01:41 lounger napisała: > To może jakaś kawa? Herbata. I sernik. Nie przepadam za kawą. :) Odpowiedz Link
ursyda Re: Czyżby 14.02.09, 01:42 ekhm ja mam wódkę i gumę do żucia się dosiądę na pięć minut bo spać nie mogę Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyżby 14.02.09, 01:44 O, wsiadaj. Ja mam siedem piw i cośtam w butelkach do pospijania. Odpowiedz Link
ursyda Re: Czyżby 14.02.09, 01:50 No właśnie A wy tu siedziecie i herbatkach, sratkach:D a procenty stygną:) Odpowiedz Link
lounger Re: Czyżby 14.02.09, 01:57 ursyda napisała: > No właśnie > A wy tu siedziecie i herbatkach, sratkach:D > a procenty stygną:) Bo ja o czymś na rozbudzenie myślałam a %%% niekoniecznie tak działają ;) Odpowiedz Link
lounger Re: Czyżby 14.02.09, 01:44 Herbatę mogę zaparzyć ale co do sernika - w Tobie nadzieja :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyżby 14.02.09, 01:46 Ale wiesz czyją mamusią jest nadzieja? :D Teraz wszystkie sernikownie są zamknięte, a jeśli któraś byłaby otwarta, to mam wrażenie, że sprzedawali by ciasta tylko w kształcie serduszek. Odpowiedz Link
lounger Re: Czyżby 14.02.09, 01:52 milleniusz napisał: > Ale wiesz czyją mamusią jest nadzieja? :D Coś słyszalam ale o tej porze mam prawo mieć kłopoty z kojarzeniem ;) > > Teraz wszystkie sernikownie są zamknięte, a jeśli któraś byłaby otwarta, to mam > wrażenie, że sprzedawali by ciasta tylko w kształcie serduszek. A już myślałam żeś pieczący mężczyzna ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyżby 14.02.09, 01:54 > A już myślałam żeś pieczący mężczyzna ;) Nie. Ale parę rzeczy wokół siebie umiem zrobić. I nie chodzi mi o bałagan. A przynajmniej nie przede wszystkim. :D Odpowiedz Link