kitek_maly 04.03.09, 14:15 Czy możecie polecić jakąś konkretną? We w miarę przystępnej cenie. Wiecie, chodzi o taką co to będzie używana raz na rok, ale żeby się nie schrzaniła po pierwszym użyciu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gate.of.delirium Polecam EINHELL BSM 710 04.03.09, 14:21 kitek_maly napisała: > > Czy możecie polecić jakąś konkretną? We w miarę przystępnej cenie. Do wszelkich prac domowych wystarczy w zupełności, link www.ceneo.pl/351187 Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Polecam EINHELL BSM 710 04.03.09, 18:59 O, ale jest tylko wiertarka, bez wkrętarki, tak? Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: Polecam EINHELL BSM 710 05.03.09, 13:16 kitek_maly napisała: > > O, ale jest tylko wiertarka, bez wkrętarki, tak? > Bez problemu można używać jej jako wkrętarki, należy tylko dokupić odpowiedniej jakości końcówki Odpowiedz Link
simon_r Re: Polecam EINHELL BSM 710 05.03.09, 13:17 Każda wiertarka może robić za wkrętarkę... tyle, że nie ma sprzęgiełka regulującego siłę wkręcania. Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: Polecam EINHELL BSM 710 05.03.09, 13:27 simon_r napisał: tyle, że nie ma sprzęgiełka > regulującego siłę wkręcania. Eeee ! Skąd wiesz, że Kitek jest singlem... bez sprzęgiełka ? Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: Polecam EINHELL BSM 710 05.03.09, 13:41 simon_r napisał: > Przecież to każdy wie! :P > Hmmm... nie wiedziałem... Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wiertarka 04.03.09, 14:36 Miałem kiedyś wiertarkę, ale na szczęście okradli mi piwnicę i już więcej dziur nie musiałem robić. Odpowiedz Link
grassant Re: Wiertarka 04.03.09, 20:38 3.14-czy-klak napisała: > po co Ci dziury w piwnicy? ser tam leżakuje Odpowiedz Link
dr.verte Re: Wiertarka 04.03.09, 16:28 kup se najtańszą chińszczyzne z castoramy , sprawdź żeby była też wkrętarką(użyjesz miast śrubokręta) i żeby była na akumulatorek (nie będzie się pieprzyć z kablami) , czeka cię wydatek 29,90 PLN Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Wiertarka 04.03.09, 19:00 No właśnie najtańszej nie chcę. A już wiertarka + wkrętarka + akumulatorek za 30 pln to musi być szit jakiś. :-) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Wiertarka 04.03.09, 20:53 Widziałam dziś fajną Boscha i fajną AEG. I chyba jestem nienormalna, bo mogłabym te różne narzędzia długo oglądać. :-) Odpowiedz Link
simon_r Re: Wiertarka 05.03.09, 13:07 To dodam od siebie, że warto aby miała więcej niż 650W i quick-lock. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Wiertarka 04.03.09, 23:08 pod kolor oczu wybierz;) jak rzadko uzywasz to około 100 pln i bedzie dobrze wiertła tez mogą byc taniocha sam mam taką, nawet tanszą, uzywam rzadko, słuzy niezle Odpowiedz Link
simon_r Re: Wiertarka 05.03.09, 13:12 > wiertła tez mogą byc taniocha a to nieprawda!!!.. właśnie wierteł nie należy kupować dziadowskich. Wiertła najlepiej kupować najlepsze na jakie Cię stać. Porządne wiertło do betonu kosztuje ok. 60zł i nie należy na to żałować. Dlaczego to takie ważne? Otóż dobre wiertło to: 1. wiertło ostre - dzięki temu włazi we wszystko bez problemu i bez używania udaru... a to pozwala wiercić precyzyjnie -> dziura jest tam gdzie chce wiercący a nie tam gdzie go nierówności w strukturze ściany poprowadzą. 2. wiertło trwałe - nie tępi się i dużo wytrzymuje. Tanie wiertła często nie wytrzymują wywiercenia jednej dziury w betonie... a jeśli jeszcze trafi się na zbrojenie to nawet tej jednej nie wywiercą. Odpowiedz Link
jul-ianna Re: Wiertarka 12.02.14, 11:33 Rzeczywiście jeżeli rzadko używasz kupisz w miarę tanio i będzie Ci służyć. Kupisz już dość dobra za około 150 zł. Polecam Ci sklep Metalzbyt na Stalowej 1 - mają duży wybór również wierteł w przystępnych cenach. Poza tym fachowo doradzają. Mają też sklep internetowy sklep.metalzbyt.com.pl/ Odpowiedz Link
wilowka Re: Wiertarka 12.02.14, 20:50 hahahaha Myślę, ze Kitek potrzebuje właśnie takiej wiertarki. Na pewno rzadko używa - ot tak jakoś raz na cztery lata. :D Odpowiedz Link
simon_r Re: Wiertarka 07.03.14, 17:42 Myślisz że już zdążyła kupić czy może powinna nabyć kolejną???... w końcu po prawie 5 latach możemy sie dowiedzieć co też wynikło z Kitkowych poszukiwań wiertarki Odpowiedz Link