Dodaj do ulubionych

Łapicki zapisał żonie cały majątek

25.06.09, 09:33
Czyżby jednak nie była to miłość bez zobowiązań?
pomponik.pl/news/lapicki-zapisal-kamili-caly-majatek,1328376
Obserwuj wątek
    • gapuchna Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 09:43
      Jak będę miała czas, to chcę się tu kłócić z jedną osobą. Już osoba wie, co ona
      za :DDDD
    • funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 09:46
      A może zrobił to SPECJALNIE?
      Żeby co niektórym żyłki pierdzące popękały?
      • gapuchna Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 09:47
        Na dobra sprawę, to co mu po tych pieniądzach? Miło jest w dodatku mieć gest :)
        • funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 09:50
          A pomyje polecą na dziewuszkę.
          • gapuchna Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 09:58
            Dla mnie NIGDY! W tym układzie to on jest kanalią :D

Ale ja mam pokręcone podejście do takich sytuacji :)
            • funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 10:01
              Gapcia, ale czy MUSISZ wydawać sądy?
              Zwłaszcza, że wiesz tylko tyle, ile napiszą Dupelki i inne Płotki.
              • gapuchna Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 10:30
                No MUSZE! - od tego tu przecież jestem :)))))
                • funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 10:38
                  :DDD

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że im krzywdy nie zrobisz, oni tego nie
                  przeczytają. Sobie zrobisz, albo i nie. To zależy :)
                  I nie myślę tu personalnie o Tobie, tylko o oceniających.
                  My to w ogóle specjaliści od polityki, piłki nożnej, chirurgii i życia
                  prywatnego innych jesteśmy ;)))
              • puszysta_gimnazjalistka Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 10:38
                O co chodzi z tym nie wydawaniem sądów, każdy mam przecież mózg, jakieś swoje
                opinie i może się nimi dzielić z ogółem, czy to się ogółowi podoba czy nie.
                • funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:08
                  Chodzi o wydawanie kategorycznych sądów na tematy, które zna się tylko
                  powierzchownie, w 1%.
                  Skąd ta potrzeba posiadania zdania na KAŻDY temat? Zupełnie nam obcy, tylko
                  dlatego, że padł.
                  • puszysta_gimnazjalistka Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:22
                    Nigdy nie wiesz wszystkiego, każdy sąd obarczony jest niepewnością.

Od naszych sądów nic nie zależy, nie pełnimy żadnej oficjalnej funkcji, może
                    sobie te nasze sądy trwonić na prawo i lewo.

Osobiście się swoich sądów nie wstydzę i nie widzę powodu dla którego miałbym
                    się powstrzymywać przed ich uzewnętrznianiem.
                    • funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:25
                      Nie było mowy o powstrzymywaniu się, kłap, kłap, ośmieszysz się i dalej sobie
                      kłap :)
                      Ja również mam prawo dociekać, skąd ta potrzeba ogromna, jak u Nelly.
                      • puszysta_gimnazjalistka Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:44
                        Nie odczuwam lęku przed ośmieszaniem się, to rzecz względna, dla mnie Nelly się
                        ośmiesza ale dla KK to ważna postać w ideologicznej batalii.

Nie mam zamiaru powstrzymywać się przed kłapaniem tylko dla tego, że ktoś może
                        się z tego potem nabijać.
                        • funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:49
                          Ale po co piszesz, że nie masz zamiaru się powstrzymywać, skoro nikt Cię nie
                          powstrzymuje? :D
                          • kitek_maly Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:51

Podejrzewam, że dlatego, że poniekąd sugerujesz, że to co robi jest niepoprawne.
                            • puszysta_gimnazjalistka Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:55
                              Otóż to, Funny wyskoczyła, że sądów, w szczególności kategorycznych nie wypada
                              na forum dyskusyjnym wypowiadać :)
                              • funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:00
                                Nadinterpretacja, nadużycie, nadświetlna! :)

"Nie wypada" jest najgłupszym określeniem, jakiego można użyć na to, co przekazuję.
                                Prędzej: nie ma sensu, nie ma potrzeby (tzn. ja jego i jej nie widzę). Prędzej:
                                to śmieszne. A "nie wypada" to nawet nie później.
                                • puszysta_gimnazjalistka Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:04
                                  Ale jak już ustaliliśmy jest sens i potrzeba.
                                  • funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:06
                                    Pójdę na kompromis: bywa potrzeba.
                                    A jak nie ma, to się dziwię czy tam gadam po prostu o tym.
                                    U mnie nie ma, u Ciebie niech se będzie, co tylko chcesz.
                                    • milleniusz Cieszę się, iż mogę stwierdzić 25.06.09, 22:02
                                      Iż w całej rozciągłości, w przedmiotowym zakresie, się z Tobą nie zgadzam.

Bo ostatnio było nam jakoś za słodko. :D
                              • kitek_maly Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:09

> Otóż to, Funny wyskoczyła, że sądów, w szczególności kategorycznych nie wypada
                                > na forum dyskusyjnym wypowiadać :)

A ja jednak podejrzewam, że Funny chodzi o tę konkretną sprawę. Może nie
                                przyczepiłaby się gdyby ktoś ostro komentował to co od paru lat robi np Ozzy
                                Osbourne, ale Łapicki może pod jakimś specjalnym nadzorem jest. ;) Ale tego się
                                pewnie nie dowiemy.
                                • funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:12
                                  Pewnie nie, bo czymże jest wiedza w porównaniu z podejrzeniem kogoś, kto wie o
                                  mnie ZERO :)
                                  Pyłkiem na wietrze :D
                                  • kitek_maly Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:15

Świetnie się z Tobą rozmawia, ale niestety muszę wyjść.
                                    Dozoba.
                                    • funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:16
                                      Och! :D
                              • niski.oktan Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:50
                                puszysta_gimnazjalistka napisał:
                                > Otóż to, Funny wyskoczyła, że sądów, w szczególności kategorycznych nie wypada
                                > na forum dyskusyjnym wypowiadać :)

Protestuję! To jest forum to-wa-rzys-kie!!!
                                Dlategoż ja na ten przykład mam zamiar coś se tu przygruchać, a dyskutanci to
                                spadówa do Usenetu.
                                • puszysta_gimnazjalistka Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 13:14
                                  Eee, przygruchać to ciężko będzie bo tu wszyscy rozdyskutowani już na dobre.
                                  Hsirk ostatnio próbował coś wydobyć na wierzch i poniósł porażkę.
                                  • funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 13:19
                                    E tam, na dobre. Ze mną nikt nie chce dyskutować, no na jakieś egzorcyzmy chyba
                                    w końcu muszę :D
                                  • kitek_maly Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 13:33

Hsirk codziennie próbuje. I zawsze na ten sam temat.
                                    • catthe Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 14:02

kitek_maly napisała:

>
                                      > Hsirk codziennie próbuje. I zawsze na ten sam temat.
                                      >

:D
                                      A jak Ty dzisiaj wszystkich kąsasz! woof woof
                                      • kitek_maly Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 14:05

Akurat to, to był żart. :)
                                        Napisawszy ja Ci na poczcie coś.
                                        • catthe Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 14:43
                                          aaa, dobra. to ja na żartach się nie znam(gupia ja)
                                          orazzz łer na poczcie gdyż nic nie mam ja?
                                          • kitek_maly Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 14:50

Mówisz, że nic a nic nie masz? :>
                                            • catthe Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 14:54
                                              No nie mam:(
                                              A wkleiłaś woof woof czy napisalas mi o tym tamtym wiesz o czym?:D
                            • funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:58
                              Ja nie sugeruję, ja robię dokładnie to, co Puszysty. Wyrażam swoje zdanie i
                              PYTAM, dociekam :)
                      • kitek_maly Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:50

> Nie było mowy o powstrzymywaniu się, kłap, kłap, ośmieszysz się i dalej sobie
                        > kłap :)

Funny, a Ty się nigdy nie ośmieszasz?
                        Nigdy nie komentujesz tego co robią inni?

Oraz - może wiesz po co (jeśli nie po to, żeby ludzie gadali) Łapicki oświadcza,
                        że zapisał majątek żonie? Po co w taki sposób sprzedawać swoje prywatne sprawy?
                        • funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:02
                          kitek_maly napisała:

>
                          > > Nie było mowy o powstrzymywaniu się, kłap, kłap, ośmieszysz się i dalej s
                          > obie
                          > > kłap :)
                          >
                          > Funny, a Ty się nigdy nie ośmieszasz?
                          > Nigdy nie komentujesz tego co robią inni?

:DDD

>
                          > Oraz - może wiesz po co (jeśli nie po to, żeby ludzie gadali) Łapicki oświadcza
                          > ,
                          > że zapisał majątek żonie?

A co napisałam w pierwszym poście w tym wątku?

Po co w taki sposób sprzedawać swoje prywatne sprawy?

Bo ma się do tego prawo i koniec, kropka.
                          Oczywiście, skomentować każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej. Ale na
                          podstawie jakiej wiedzy? Tej z Pudelka?

>
                          • kitek_maly Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:07

> A co napisałam w pierwszym poście w tym wątku?

Więc skoro zrobił to specjalnie, to chyba liczy na to, że będą komentować, tak?
                            Więc o co Ci chodzi?

> Bo ma się do tego prawo i koniec, kropka.
                            > Oczywiście, skomentować każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej. Ale na
                            > podstawie jakiej wiedzy? Tej z Pudelka?

Oczywiście. Cieszę się, że Ty zawsze komentujesz 'trochę lepiej'. :)
                            • funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:16
                              Ja zawsze liczę się z tym, że jak skomentuję czyjś komentarz, to ktoś to
                              skomentuje :D
                              Trzy minus, Kitek. Ale stać Cię na lepszą ocenę :PPP

Komentarz nie równa się opinia, ocena.
            • llatarnik Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 13:24
              gapuchna napisała:

> Dla mnie NIGDY! W tym układzie to on jest kanalią :D
              >
              > Ale ja mam pokręcone podejście do takich sytuacji :)

Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka...
      • llatarnik Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 13:22
        funny_game napisała:

> A może zrobił to SPECJALNIE?
        > Żeby co niektórym żyłki pierdzące popękały?
        >

Myślę, że chyba Łapickiemu prędzej żyłka pęknie od nadmiaru viagry, he he he
    • forumowicz_pospolity Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 10:56
      omotała staruszka, okręciła wokól palca
      dziwka jedna
      sucz!

:PP
      • funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:14
        Za tydzień pewnie przeczytamy, że on śpi w kartonie pod mostem i żywi się żwirem
        z dna rzeki, a ona śpi z jego antykami, pije szampana przed śniadaniem, a
        mentolowe cygaretki pali tylko do połowy!!!
        • baba_krk Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:56
          a ja biedna niezamężna jaram po sam filtr ;)))
          • puszysta_gimnazjalistka Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:02
            To co Ty jeszcze taka niezamężna robisz? Mało to podstarzałych aktorów wałęsa
            się po Starożytnym Grodzie? :)
    • menk.a Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 13:05
      Pomponik juz na pewno wszystko wie. :D
      A tak po prawdzie... czy coś w tym dziwnego? To nie pierwszy mąż, który majątek
      zapisałby żonie. Dzieci nie wydziedziczył (czy tam córki), zatem prawnie jej się
      po jego śmierci będzie należało tak czy siak.

A miłość to zawsze zobowiązania.;))

Natomiast różnica 60 lat mnie przeraża. Patrzę z niedowierzaniem.;)
      • funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 13:20
        Jestem ciekawa, co jego dzieci (czy tam córka) na to.
        Usiądę se w oknie na poduszkach i będę obserwować :F
        • menk.a Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 15:45
          Ponoć twierdzą/-i , że skoro tatuś jest szczęśliwy to one/-a też. :D
      • wiarusik Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 15:48
        ja tobie też bym zapisał wszystko co mam
        z tym że my mamy szansę umrzeć w tym samym czasie;)
    • etwas-geheimnis Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 13:43
      Pomponik pompuje:-)65 metrowe mieszkanie w bloku nazwać apartamentem.To jedno
      zdanie i ,,wartość" tego artykułu na talerzu:-)
      • niski.oktan Luksusowe Audi A4 25.06.09, 15:34
        Ostatnio szef Samoobrony przyjechał do telewizji ekskluzywną limuzyną z kierowcą.

Oczywiście A4 B6, którego produkcję zakończono w roku 2004. :D

www.se.pl/wydarzenia/kraj/lepper-szpanuje-pozyczonym-autem_99980.html
        • etwas-geheimnis Re: Luksusowe Audi A4 25.06.09, 15:43
          Tak pismaki widzą luksus, aby podbudować swoje chore wypociny:-)
          • puszysta_gimnazjalistka Re: Luksusowe Audi A4 25.06.09, 15:44
            Przecież to poetyka tabloidów, jaka grupa docelowa taki język.
      • wiarusik Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 15:50
        ja też mam 65 metrów
        i stylowe meble w salonie
    • bertrada Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 13:58
      A może oni wcale ślubu nie wzięli, tylko biorą udział w jakimś happeningu albo
      eksperymencie socjologicznym? W przeciwnym wypadku po co trąbiliby o tym na
      prawo i lewo.
      Moja mania prześladowcza i skłonność do szukania teorii spiskowych znów wzięła
      górę. ;P
    • lupus76 A ja im życzę jak najlepiej 25.06.09, 15:09
      Niechże Łapicki dożyje 130 lat, żeby oboje mogli się tą miłością nacieszyć.
      • llatarnik Re: A ja im życzę jak najlepiej 25.06.09, 16:03
        Domyślam się, że po śmierci Łapickiego, ona znalazłaby wtedy sobie jakiegoś
        25-latka w poszukiwaniu utraconej młodości...
    • wiarusik Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 15:46
      dil jest prosty:ja tobie M3 w mrówkowcu,ty mi opierdalasz laskę bez
      wyrazu obrzydzenia na twarzy
    • iberia.pl nie on pierwszy i nie ostatni, 25.06.09, 17:54
      do grobu przecie tego nie zabierze.
    • wiarusik Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 20:01
      jak ten kraj zdziczał,to ja pierdole
      dziewcze,żeby zdobyć m3,postanowiło żuć starą frankfurterkę do końca
      jej daty ważności
      a wystarczyło zorientować się w sieci,oblukać,znaleźć 6 na 9 i
      wyczaić mnie
      mam m3,meble ze swarzędza i jestem do tego przystojny i