bertrada 25.06.09, 09:33 Czyżby jednak nie była to miłość bez zobowiązań? pomponik.pl/news/lapicki-zapisal-kamili-caly-majatek,1328376 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapuchna Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 09:43 Jak będę miała czas, to chcę się tu kłócić z jedną osobą. Już osoba wie, co ona za :DDDD Odpowiedz Link
funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 09:46 A może zrobił to SPECJALNIE? Żeby co niektórym żyłki pierdzące popękały? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 09:47 Na dobra sprawę, to co mu po tych pieniądzach? Miło jest w dodatku mieć gest :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 09:50 A pomyje polecą na dziewuszkę. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 09:58 Dla mnie NIGDY! W tym układzie to on jest kanalią :D Ale ja mam pokręcone podejście do takich sytuacji :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 10:01 Gapcia, ale czy MUSISZ wydawać sądy? Zwłaszcza, że wiesz tylko tyle, ile napiszą Dupelki i inne Płotki. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 10:30 No MUSZE! - od tego tu przecież jestem :))))) Odpowiedz Link
funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 10:38 :DDD Najlepsze w tym wszystkim jest to, że im krzywdy nie zrobisz, oni tego nie przeczytają. Sobie zrobisz, albo i nie. To zależy :) I nie myślę tu personalnie o Tobie, tylko o oceniających. My to w ogóle specjaliści od polityki, piłki nożnej, chirurgii i życia prywatnego innych jesteśmy ;))) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 10:38 O co chodzi z tym nie wydawaniem sądów, każdy mam przecież mózg, jakieś swoje opinie i może się nimi dzielić z ogółem, czy to się ogółowi podoba czy nie. Odpowiedz Link
funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:08 Chodzi o wydawanie kategorycznych sądów na tematy, które zna się tylko powierzchownie, w 1%. Skąd ta potrzeba posiadania zdania na KAŻDY temat? Zupełnie nam obcy, tylko dlatego, że padł. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:22 Nigdy nie wiesz wszystkiego, każdy sąd obarczony jest niepewnością. Od naszych sądów nic nie zależy, nie pełnimy żadnej oficjalnej funkcji, może sobie te nasze sądy trwonić na prawo i lewo. Osobiście się swoich sądów nie wstydzę i nie widzę powodu dla którego miałbym się powstrzymywać przed ich uzewnętrznianiem. Odpowiedz Link
funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:25 Nie było mowy o powstrzymywaniu się, kłap, kłap, ośmieszysz się i dalej sobie kłap :) Ja również mam prawo dociekać, skąd ta potrzeba ogromna, jak u Nelly. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:44 Nie odczuwam lęku przed ośmieszaniem się, to rzecz względna, dla mnie Nelly się ośmiesza ale dla KK to ważna postać w ideologicznej batalii. Nie mam zamiaru powstrzymywać się przed kłapaniem tylko dla tego, że ktoś może się z tego potem nabijać. Odpowiedz Link
funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:49 Ale po co piszesz, że nie masz zamiaru się powstrzymywać, skoro nikt Cię nie powstrzymuje? :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:51 Podejrzewam, że dlatego, że poniekąd sugerujesz, że to co robi jest niepoprawne. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:55 Otóż to, Funny wyskoczyła, że sądów, w szczególności kategorycznych nie wypada na forum dyskusyjnym wypowiadać :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:00 Nadinterpretacja, nadużycie, nadświetlna! :) "Nie wypada" jest najgłupszym określeniem, jakiego można użyć na to, co przekazuję. Prędzej: nie ma sensu, nie ma potrzeby (tzn. ja jego i jej nie widzę). Prędzej: to śmieszne. A "nie wypada" to nawet nie później. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:04 Ale jak już ustaliliśmy jest sens i potrzeba. Odpowiedz Link
funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:06 Pójdę na kompromis: bywa potrzeba. A jak nie ma, to się dziwię czy tam gadam po prostu o tym. U mnie nie ma, u Ciebie niech se będzie, co tylko chcesz. Odpowiedz Link
milleniusz Cieszę się, iż mogę stwierdzić 25.06.09, 22:02 Iż w całej rozciągłości, w przedmiotowym zakresie, się z Tobą nie zgadzam. Bo ostatnio było nam jakoś za słodko. :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:09 > Otóż to, Funny wyskoczyła, że sądów, w szczególności kategorycznych nie wypada > na forum dyskusyjnym wypowiadać :) A ja jednak podejrzewam, że Funny chodzi o tę konkretną sprawę. Może nie przyczepiłaby się gdyby ktoś ostro komentował to co od paru lat robi np Ozzy Osbourne, ale Łapicki może pod jakimś specjalnym nadzorem jest. ;) Ale tego się pewnie nie dowiemy. Odpowiedz Link
funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:12 Pewnie nie, bo czymże jest wiedza w porównaniu z podejrzeniem kogoś, kto wie o mnie ZERO :) Pyłkiem na wietrze :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:15 Świetnie się z Tobą rozmawia, ale niestety muszę wyjść. Dozoba. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:50 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Otóż to, Funny wyskoczyła, że sądów, w szczególności kategorycznych nie wypada > na forum dyskusyjnym wypowiadać :) Protestuję! To jest forum to-wa-rzys-kie!!! Dlategoż ja na ten przykład mam zamiar coś se tu przygruchać, a dyskutanci to spadówa do Usenetu. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 13:14 Eee, przygruchać to ciężko będzie bo tu wszyscy rozdyskutowani już na dobre. Hsirk ostatnio próbował coś wydobyć na wierzch i poniósł porażkę. Odpowiedz Link
funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 13:19 E tam, na dobre. Ze mną nikt nie chce dyskutować, no na jakieś egzorcyzmy chyba w końcu muszę :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 13:33 Hsirk codziennie próbuje. I zawsze na ten sam temat. Odpowiedz Link
catthe Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 14:02 kitek_maly napisała: > > Hsirk codziennie próbuje. I zawsze na ten sam temat. > :D A jak Ty dzisiaj wszystkich kąsasz! woof woof Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 14:05 Akurat to, to był żart. :) Napisawszy ja Ci na poczcie coś. Odpowiedz Link
catthe Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 14:43 aaa, dobra. to ja na żartach się nie znam(gupia ja) orazzz łer na poczcie gdyż nic nie mam ja? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 14:50 Mówisz, że nic a nic nie masz? :> Odpowiedz Link
catthe Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 14:54 No nie mam:( A wkleiłaś woof woof czy napisalas mi o tym tamtym wiesz o czym?:D Odpowiedz Link
funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:58 Ja nie sugeruję, ja robię dokładnie to, co Puszysty. Wyrażam swoje zdanie i PYTAM, dociekam :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:50 > Nie było mowy o powstrzymywaniu się, kłap, kłap, ośmieszysz się i dalej sobie > kłap :) Funny, a Ty się nigdy nie ośmieszasz? Nigdy nie komentujesz tego co robią inni? Oraz - może wiesz po co (jeśli nie po to, żeby ludzie gadali) Łapicki oświadcza, że zapisał majątek żonie? Po co w taki sposób sprzedawać swoje prywatne sprawy? Odpowiedz Link
funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:02 kitek_maly napisała: > > > Nie było mowy o powstrzymywaniu się, kłap, kłap, ośmieszysz się i dalej s > obie > > kłap :) > > Funny, a Ty się nigdy nie ośmieszasz? > Nigdy nie komentujesz tego co robią inni? :DDD > > Oraz - może wiesz po co (jeśli nie po to, żeby ludzie gadali) Łapicki oświadcza > , > że zapisał majątek żonie? A co napisałam w pierwszym poście w tym wątku? Po co w taki sposób sprzedawać swoje prywatne sprawy? Bo ma się do tego prawo i koniec, kropka. Oczywiście, skomentować każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej. Ale na podstawie jakiej wiedzy? Tej z Pudelka? > Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:07 > A co napisałam w pierwszym poście w tym wątku? Więc skoro zrobił to specjalnie, to chyba liczy na to, że będą komentować, tak? Więc o co Ci chodzi? > Bo ma się do tego prawo i koniec, kropka. > Oczywiście, skomentować każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej. Ale na > podstawie jakiej wiedzy? Tej z Pudelka? Oczywiście. Cieszę się, że Ty zawsze komentujesz 'trochę lepiej'. :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:16 Ja zawsze liczę się z tym, że jak skomentuję czyjś komentarz, to ktoś to skomentuje :D Trzy minus, Kitek. Ale stać Cię na lepszą ocenę :PPP Komentarz nie równa się opinia, ocena. Odpowiedz Link
llatarnik Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 13:24 gapuchna napisała: > Dla mnie NIGDY! W tym układzie to on jest kanalią :D > > Ale ja mam pokręcone podejście do takich sytuacji :) Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka... Odpowiedz Link
llatarnik Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 13:22 funny_game napisała: > A może zrobił to SPECJALNIE? > Żeby co niektórym żyłki pierdzące popękały? > Myślę, że chyba Łapickiemu prędzej żyłka pęknie od nadmiaru viagry, he he he Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 10:56 omotała staruszka, okręciła wokól palca dziwka jedna sucz! :PP Odpowiedz Link
funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:14 Za tydzień pewnie przeczytamy, że on śpi w kartonie pod mostem i żywi się żwirem z dna rzeki, a ona śpi z jego antykami, pije szampana przed śniadaniem, a mentolowe cygaretki pali tylko do połowy!!! Odpowiedz Link
baba_krk Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 11:56 a ja biedna niezamężna jaram po sam filtr ;))) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 12:02 To co Ty jeszcze taka niezamężna robisz? Mało to podstarzałych aktorów wałęsa się po Starożytnym Grodzie? :) Odpowiedz Link
menk.a Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 13:05 Pomponik juz na pewno wszystko wie. :D A tak po prawdzie... czy coś w tym dziwnego? To nie pierwszy mąż, który majątek zapisałby żonie. Dzieci nie wydziedziczył (czy tam córki), zatem prawnie jej się po jego śmierci będzie należało tak czy siak. A miłość to zawsze zobowiązania.;)) Natomiast różnica 60 lat mnie przeraża. Patrzę z niedowierzaniem.;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 13:20 Jestem ciekawa, co jego dzieci (czy tam córka) na to. Usiądę se w oknie na poduszkach i będę obserwować :F Odpowiedz Link
menk.a Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 15:45 Ponoć twierdzą/-i , że skoro tatuś jest szczęśliwy to one/-a też. :D Odpowiedz Link
wiarusik Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 15:48 ja tobie też bym zapisał wszystko co mam z tym że my mamy szansę umrzeć w tym samym czasie;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 13:43 Pomponik pompuje:-)65 metrowe mieszkanie w bloku nazwać apartamentem.To jedno zdanie i ,,wartość" tego artykułu na talerzu:-) Odpowiedz Link
niski.oktan Luksusowe Audi A4 25.06.09, 15:34 Ostatnio szef Samoobrony przyjechał do telewizji ekskluzywną limuzyną z kierowcą. Oczywiście A4 B6, którego produkcję zakończono w roku 2004. :D www.se.pl/wydarzenia/kraj/lepper-szpanuje-pozyczonym-autem_99980.html Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Luksusowe Audi A4 25.06.09, 15:43 Tak pismaki widzą luksus, aby podbudować swoje chore wypociny:-) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Luksusowe Audi A4 25.06.09, 15:44 Przecież to poetyka tabloidów, jaka grupa docelowa taki język. Odpowiedz Link
wiarusik Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 15:50 ja też mam 65 metrów i stylowe meble w salonie Odpowiedz Link
bertrada Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 13:58 A może oni wcale ślubu nie wzięli, tylko biorą udział w jakimś happeningu albo eksperymencie socjologicznym? W przeciwnym wypadku po co trąbiliby o tym na prawo i lewo. Moja mania prześladowcza i skłonność do szukania teorii spiskowych znów wzięła górę. ;P Odpowiedz Link
lupus76 A ja im życzę jak najlepiej 25.06.09, 15:09 Niechże Łapicki dożyje 130 lat, żeby oboje mogli się tą miłością nacieszyć. Odpowiedz Link
llatarnik Re: A ja im życzę jak najlepiej 25.06.09, 16:03 Domyślam się, że po śmierci Łapickiego, ona znalazłaby wtedy sobie jakiegoś 25-latka w poszukiwaniu utraconej młodości... Odpowiedz Link
wiarusik Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 15:46 dil jest prosty:ja tobie M3 w mrówkowcu,ty mi opierdalasz laskę bez wyrazu obrzydzenia na twarzy Odpowiedz Link
iberia.pl nie on pierwszy i nie ostatni, 25.06.09, 17:54 do grobu przecie tego nie zabierze. Odpowiedz Link
wiarusik Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 20:01 jak ten kraj zdziczał,to ja pierdole dziewcze,żeby zdobyć m3,postanowiło żuć starą frankfurterkę do końca jej daty ważności a wystarczyło zorientować się w sieci,oblukać,znaleźć 6 na 9 i wyczaić mnie mam m3,meble ze swarzędza i jestem do tego przystojny i bardzo,BARDZO inteligentny a tak,to można jej polecić tylko musztardę Odpowiedz Link
wiarusik Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 20:04 zresztą 65 m,to co to jest? no,ale skoro w tym kraju królują kawalerki,czyli otwierasz drzwi wejściowe i od razu kładziesz się na łóżko,z lewej stukając łokciem o kuchenkę turystyczną,z prawej o muszlę klozetową,to może faktycznie gra warta świeczki Odpowiedz Link
milleniusz Jakby nie liczyć... 25.06.09, 21:31 Zawsze wychodzi taniej pójść na dziwki. Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link
hsirk Re: Łapicki zapisał żonie cały majątek 25.06.09, 22:08 on zaimponował jej wiedzą, inteligencją i doświadczeniem. Jej poprzedni mężczyzna miał 50 lat. zmarlo sie biedakowi ??? Odpowiedz Link