puszysta_gimnazjalistka 07.07.09, 22:27 I co Wy na to? Czy to jest wystarczająco absurdalno-groteskowo-żałosne ? Kotki akt kolejny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: Yes, yes, yes ! 07.07.09, 22:51 Eeee a może to jest jakaś nowa forma show czy coś takiego? Jakiś Big Brother na zewnątrz np. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Yes, yes, yes ! 07.07.09, 22:52 każdemu, kto podniesie rękę na PO,ręka uschnie! amen :)))))) Odpowiedz Link
stedo Re: Yes, yes, yes ! 07.07.09, 23:07 Mam coraz bardziej mięszane uczucia w tym względzie. Jak tak dalej pójdzie to w następnych wyborach będę głosowała chyba na lewicę, oby tylko pojawił się jakiś sensowny kandydat. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Yes, yes, yes ! 07.07.09, 23:17 Ja bym polecała Sławka Sierakowskiego. Tylko on chyba się na polityka nie nadaje... Odpowiedz Link
stedo Re: Yes, yes, yes ! 07.07.09, 23:50 Znam, znam,kulturalny młody człowiek.I ma w głowie poukładane. Ale na polityka to on się nie nadaje póki co. Brak mu ikry. Ale ma możliwość zasięgnąć pomocy w kwestii imagu w rodzinie jakby chciał kandydować;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Yes, yes, yes ! 08.07.09, 00:02 Fakt! Jest trochę przeintelektualizowany :) Ale, ale.... taki mózg pociąga! Cholercia, bardzo pociąga:)))) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Yes, yes, yes ! 07.07.09, 23:32 teraz Cugier Kotce zostanie gra w spotach browarów chyba polskiej partii przyjaciół piwa nie ma juz niestety a moze stety Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Yes, yes, yes ! 07.07.09, 23:57 2szarozielone napisała: > ja ją widzę w spocie Media Markt :) ich bin doch nicht bloed! ale ona oczywiscie byłaby w roli tej która nie kupuje w MM -czy w innej?:) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Yes, yes, yes ! 07.07.09, 23:59 nie napisze przecież - sprzedasz mój pomysł szpecom z Media Marktu, zbijesz fortunę, będziesz się obżerał truflami z kawiorem w szampanie i mi nawet gryza nie dasz :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Yes, yes, yes ! 08.07.09, 00:01 2szarozielone napisała: > nie napisze przecież - sprzedasz mój pomysł szpecom z Media Marktu, zbijesz > fortunę, będziesz się obżerał truflami z kawiorem w szampanie i mi nawet gryza > nie dasz :) fortuna to mi sie z Wojciechem kojarzy oraz sokiem pomidorowym lub innym:) a wogóle to nie wiedziałem ze sprawiam wrazenie az tak...złe;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Yes, yes, yes ! 08.07.09, 00:04 Teraz jesteś dobry, ale ta fortuna Cię zepsuje. (nie sprzedawaj hasła producentowi soków) :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Yes, yes, yes ! 08.07.09, 00:10 2szarozielone napisała: > Teraz jesteś dobry, ale ta fortuna Cię zepsuje. > > (nie sprzedawaj hasła producentowi soków) :) chyba nie najgorsze, odważne, niesztampowe, w kazdym razie punkt wyjscia do przemyslen imho ale nie preszło by raczej w praniu, tzn nie zaakceptowali by ciaptaki z firmy składajacej zamówienie i poszło by po staremu czyli rodzinka 2+2 przy stole, słońce full, trawa zielona i klasyczne hasło typu "oddajemy ci produkt naszej pasji" czy inne słodkie pierdzenie:) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Yes, yes, yes ! 08.07.09, 00:16 Mnie by sie spodobała taka reklama, bo czasem chciałabym być złą i zepsutą kobietą :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Yes, yes, yes ! 08.07.09, 00:18 2szarozielone napisała: > Mnie by sie spodobała taka reklama, bo czasem chciałabym być złą i zepsutą > kobietą :) musisz sie wybrac na koncert Madonny i gotowe:) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Yes, yes, yes ! 08.07.09, 00:27 jadę na festiwal metalowy :( tam będzie dużo satanistów i odwróconych krzyży. nie wiem jak nazwać takie zepsucie. Odpowiedz Link