dariuszpiotr10 16.08.09, 20:47 Bardzo proszę o kontakt Panią, która dzisiaj na plaży czytała "Pachnidło" dariuszpiotr@op.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Pachnidło 16.08.09, 20:53 Czy nietaktem będzie poprosić o fotkę tej Pani? Odpowiedz Link
qw994 Re: Pachnidło 16.08.09, 21:08 Tak na wszelki wypadek informuję, że to nie ja, albowiem dzisiaj cały dzień gniłam w domu. Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Pachnidło 16.08.09, 21:10 I nie ja, bo ja opalając się dzisiaj czytałam co innego. Aha, i to nie była plaża, ale to mało istotne:] Pauli -- Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany ogólnie Niespodzianką. [T.P] Odpowiedz Link
bertrada Re: Pachnidło 16.08.09, 21:19 Czy to może chodzi o plażę nudystów w Chałupach? Grajdołek nr 48? Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Pachnidło 16.08.09, 21:23 Berta, przecież to nie chodzi o konkretną panią na konkretnej plaży, bo by szukał na forum "Plaże w Chałupach". Szuka po prostu opalonych wielbicielek Suskinda:D Pauli -- Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany ogólnie Niespodzianką. [T.P] Odpowiedz Link
baba_krk Re: Pachnidło 16.08.09, 21:34 dobrze, że go rozszyfrowałaś bo już chciałam pisać, że to takie romantyczne ;) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Pachnidło 17.08.09, 20:26 Wyślij swoją fotkę, to się zastanowię kiedy czytałam:D Odpowiedz Link
wanilinowa Re: Pachnidło 17.08.09, 20:45 a jak czytałam przyjaciółkę w autobusie to się nie nadam? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pachnidło 17.08.09, 20:52 wanilinowa napisała: > a jak czytałam przyjaciółkę w autobusie to się nie nadam? > hehe jak Radio Erewań to moze i ja sie nadam nie jestem wprawdzie kobietą nie czytam ale oglądam nie książke a tv i nie Pachnidło a Eurosport ;) Odpowiedz Link
perlla Re: Pachnidło 17.08.09, 21:01 he...he he cóż za znieczulica... człek ma problema a wy seee śmiechawę robicie..:DDDDD ps.na której stronie była? Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Pachnidło 17.08.09, 21:20 kadfael napisała: > nie ma rzeczy No z tymi "rzeczami" to podpadłaś... > doskonałych.... ...a tu, to już po całości... :DDDDDD Odpowiedz Link