roodziootka 25.08.06, 18:41 ktos był i kosztował tych pyszności? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Zapiecek 25.08.06, 20:43 Wielu ;-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11115&w=39515828 Odpowiedz Link Zgłoś
mamisia03 Re: Zapiecek 25.08.06, 22:14 ja na razie odwiedziłam stronkę ale pierogi ze szpinakiem ....mniam... w niedzielę wybieram się tam z całą rodzinką na te pyszności.Dam znać powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
non_logos Re: Zapiecek 26.08.06, 15:20 Byłem cztery razy i w ostatnią niedziele skutecznie Mnie zniechęcono.Tłum ludzi czekających na miejsce a w środku wolne stoliki z kartką rezerwacja.Rezerwacja w pierogarni,aż Mnie powaliło.I dlatego więcej tam nie pójde.Tak naprawde to pierogi są dobre,ale nie aż tak,żeby stać po nie w kolejce.A tak w nawiasie jak się zamawia na wynos przy kasie,to można zerknąć na okienko do wydawania dań z kuchni (niezły bałagan)I zostaje jeszcze toaleta,jedna kabina na tak wielki lokal tochyba za mało,i tworzy się druga kolejka.Tak więc żeby zjeść trzeba stać w kolejce i żeby się wysikać też. Odpowiedz Link Zgłoś
formelka1 Re: Zapiecek 29.08.06, 22:12 byłam w niedzielę, na realizację zamówienia czekaliśmy 1,5h DRAMAT, a najpiękniejsze jest to ,że po godzinie dowiedzieliśmy się , że już racuchy się skończyły, choć racuchów nie zamówiłam...pierogi smaczne, ale już tylko biorę na wynos :) Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Zapiecek 29.08.06, 23:07 Vis a vis Tesco, w żółtym budynku na rogu Wąwozowej i KENu. Odpowiedz Link Zgłoś