Dodaj do ulubionych

H2O na Nowoursynowskiej

28.08.06, 16:08
Nie żebym jakoś szczególnie czekał na otwarcie tego czegoś, ale tak się
zastanawiam co tam miało być według planów (bo chyba miało mieć wiele
funkcji?) i czy część tego przedsięwzięcia nie była przypadkiem już
uruchomiona jakieś 4-5 lat temu? I jakie są przyczyny obecnego stanu rzeczy?
Prawne? Finansowe? Własnościowe?
Obserwuj wątek
    • p.o.box.77 Re: H2O na Nowoursynowskiej 29.08.06, 11:42
      to miałobyć centrum rekreacji wodnej, czyli basen z dodatkami [z tego co
      pamiętam] i nigdy nie zostało uruchomione.

tez ciekawi mnie czemu.
      • okarynka Re: H2O na Nowoursynowskiej 29.08.06, 14:19
        p.o.box.77 napisał:

> to miałobyć centrum rekreacji wodnej, czyli basen z dodatkami [z tego co
        > pamiętam] i nigdy nie zostało uruchomione.
        >
        > tez ciekawi mnie czemu.

A z tego co ja pamiętam, raczej centrum rekreacji niekoniecznie wodnej (choć skąd to H2O???): czyli kręgle i inne tym podobne atrakcje

Nawet parę lat temu szukali już pracowników, sama miałam iść na rozmowę (ogłoszenie z gazety), ale zrezygnowałam i nie poszłam
        • okarynka Re: H2O na Nowoursynowskiej 29.08.06, 14:26
          okarynka napisała:
          (choć sk> ąd to H2O???)

-
          • dziedzicznacytadelafinansjery Re: H2O na Nowoursynowskiej 29.08.06, 15:58
            A ciekawi mnie to, bo ten odcinek Nowoursynowskiej jest, moim zdaniam, jednym z
            bardziej klimatycznych miejsc na Ursynowie - niestety coraz już mniej. Pamiętam,
            jak kiedyś, dawno temu jacyś znajomi się pytali jak dojechac do nas na Ursynów z
            okolic Woronicza (jeszcze metra nie było). No to ja podałem jakie były
            możliwości, wtedy chyba 502 albo 182 to było. No i wsiedli w 182 - co skończyło
            się lekkim przerażeniem, jak autobus jechał przez miasto i nagle "wjechał w
            jakąś ciemność". Ta ciemność to była właśnie Nowoursynowska. SGGW też wtedy było
            mniejsze, ludzi tam dojeżdzało mniej, latarnie były ciemniejsze, nie było tych
            segmentów od strony Fosy - więc mogli się naprawdę przestraszyć, że wyjechali
            gdzies za miasto:)
            • neskulka Re: H2O na Nowoursynowskiej 29.08.06, 16:10
              ha... i już wiem o co chodzi. Od bardzo dawna do mnie do firmy wydzwaniaja ludzie i pytaja o H2O- ze niby ten nr jest w internecie, a tu sie okazuje ze to wcale nie istnieje, ale w reklame zainwestowali skoro ludzie szukaja ;)
              • p.o.box.77 Re: H2O na Nowoursynowskiej 30.08.06, 10:33
                mnie [w pewnym sensie] zasmuciło to że inwestor już nawet miejsca na bilbordy
                przygotował, ale nie otworzył...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka