florka72 10.05.07, 17:17 szukam sklepu lub jeszcze chętniej hurtowni z tkaninami na ursynowie lub w okolicach. będę wdzięczna za każdą pomoc - poszukuję bowiem bawełny z lycrą - a to nie jest proste do znalezienia ;) zwłaszcza w ładnym kolorze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: sklep / hurtownia z tkanimani 10.05.07, 20:51 Wydaje mi się, że dość spory sklep jest w Landzie (Metro Służew). Odpowiedz Link Zgłoś
kalbar911 Re: sklep / hurtownia z tkanimani 10.05.07, 21:41 J A N K I - tam to dobiero jest hurtowni z tkaninami, gdzie się nie obejżysz tam szyld TKANINY, jedź główną trasą nie sposób nie zauważyć, może to nie Ursynów ale wybór to kilkadziesiąt sklepów i hurtowni przy trasie krakowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
mtsp Re: sklep / hurtownia z tkanimani 11.05.07, 09:16 KEN 97. Super pasmanteria z dużym wyborem tkanin. Odpowiedz Link Zgłoś
florka72 janki 11.05.07, 11:05 wczoraj wrzuciłam w googla 'HURTOWNIA TKANIN" i faktycznie wyskoczyło wiele adesów z Janek. pojadę tam może - mam jechać od raszyna w kierunku krakowa, tak?? dziękuję za inspirację ;) Odpowiedz Link Zgłoś
florka72 Re: sklep / hurtownia z tkanimani 11.05.07, 11:06 dzięki! zaraz tam pojadę szukać mej wymarzonej bawełny z lycrą ;) Odpowiedz Link Zgłoś