Gość: no i co? IP: *.client.attbi.com 28.08.03, 04:52 lezacego sie kopie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sati Re: Strzelanina na Stegnach IP: *.warynski.net 28.08.03, 08:23 Brawo, niech sie cala cholota z warszawki wystrzela, oitem zaorac i kukurydze, burackie miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polar_fox_hunter Re: Strzelanina na Stegnach IP: 147.45.129.* 28.08.03, 08:26 Gość portalu: sati napisał(a): > Brawo, niech sie cala cholota z warszawki wystrzela, oitem > zaorac i kukurydze, burackie miasto Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Strzelanina na Stegnach IP: *.lot.pl 28.08.03, 09:29 Gość portalu: polar_fox_hunter napisał(a): > Gość portalu: sati napisał(a): > > > Brawo, niech sie cala cholota z warszawki wystrzela, oitem > > zaorac i kukurydze, burackie miasto > > Popieram. ,,chołota z warszawki''- a ty z kąd jesteś? z burakowa? u was w burakowie nie ma meneli? to jakiś ewenenent na skalę krajową !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. trochę kultury człowieku bo w warszawie czy jak piszesz ,, warszawce''mieszkają tez ludzie normalni i na poziomie! to sie tez tyczy ludzi z krakowa , poznania czy burakowa. a więc nie pajacuj bo walisz obciach przede wszystkim sobie. nie pozdrawiam. artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutniak Re: Strzelanina na Stegnach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 13:00 nie przejmuj sie wiesniaki takie jak on lubia uogolniac wszystko: nie lubimy zydow warszawiakow i ciemnoskorych,ale to przedstawia jego poziom intelektualny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marol Re: Strzelanina na Stegnach IP: *.dmz.infor.pl / 192.168.35.* 28.08.03, 09:42 Sugeruje odswiezyc (lub wrecz uzupelnic) wiedze historyczna. Warszawa to punkt na mapie, miasto jedno z wielu... Rdzennych warszawiakow, ktorzy tworzyli kiedys koloryt tego miasta, zwiazani z nim nie tylko miejscem zamieszkania, ale przedewszytskim uczuciem jest dzis niewielu. Nie powinienes czuc sie urazony tym, co teraz napisze, ale wlasnie osoby takie jak Ty, ktore jednego dnia strony pluja na "warszawke", nastepnego przyjezdzaja tutaj w poszuiwaniu "lepszego zycia" i z duma przykrecaja rejestracje WI, WF, WO itd. Klopot tkwi w tym, ze to ich warszawiakami nie czyni, gdyz... nadal sloma z butow wystaje. A co do samej strzelaniny... Szkoda slow... Na placu zabaw, w srodku dnia, policja wiec kto i co... K***a mac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Strzelanina na Stegnach IP: *.lot.pl 28.08.03, 09:52 Gość portalu: Marol napisał(a): > Sugeruje odswiezyc (lub wrecz uzupelnic) wiedze historyczna. > Warszawa to punkt na mapie, miasto jedno z wielu... Rdzennych > warszawiakow, ktorzy tworzyli kiedys koloryt tego miasta, > zwiazani z nim nie tylko miejscem zamieszkania, ale > przedewszytskim uczuciem jest dzis niewielu. Nie powinienes czuc > sie urazony tym, co teraz napisze, ale wlasnie osoby takie jak > Ty, ktore jednego dnia strony pluja na "warszawke", nastepnego > przyjezdzaja tutaj w poszuiwaniu "lepszego zycia" i z duma > przykrecaja rejestracje WI, WF, WO itd. Klopot tkwi w tym, ze to > ich warszawiakami nie czyni, gdyz... nadal sloma z butow > wystaje. A co do samej strzelaniny... Szkoda slow... Na placu > zabaw, w srodku dnia, policja wiec kto i co... K***a mac!zgadzam sie z kolegą. ja sam nie jestem warszawiakiem z ,, urodzenia '' mimo że mieszkam w stolicy już ładnych pare lat.ale uwagi typu ,, zaorać burackie miasto '' sa nie na miejscu i wręcz chamskie. swoje uwagi wyraziłem odpowiadając na te dwie ,,szkalujące uczciwych warszawiaków'' wiadomości. no cóż ktoś jest bardzo zakompleksiony i niewychowany!!!!!pozdrawiam. artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der Re: Strzelanina na Stegnach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 13:31 Gość portalu: Marol napisał(a): WI, WF, WO itd. Klopot tkwi w tym, ze to > ich warszawiakami nie czyni, gdyz... nadal sloma z butow > wystaje. Nie czyni też z innego powodu,ponieważ WO to rejestracja z Ostrołęki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Strzelanina na Stegnach IP: *.lot.pl 28.08.03, 09:43 Gość portalu: sati napisał(a): > Brawo, niech sie cala cholota z warszawki wystrzela, oitem > zaorac i kukurydze, burackie miasto burak i idiota! nie czepiaj się warszawy! ty jesteś jakiś zakompleksiony facet z malej pipiduwy i dlatego tak pieprzysz!!!!!!!!. sam sobie strzel w ten walnięty łeb może wtedy ktoś ci naleje do dyni trochę oleju przez otwor po kulce! a tak szczerze pisząc to i szkoda kulki na takiego zakompleksionego idiotę jak ty. odpisz! to chętnie pogadam z toba na forum gazety!nie jestem warszawiakiem z urodzenia ale mnie zapieniłeś burasku. nie pozdrawiam. artur p.s a dla mie cała ta ferajna to moze sie wystrzelać! ale nie obrazaj uczciwuch ludzi z warszawy bo obrazasz innych z całej polski. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madej Re: Strzelanina na Stegnach IP: *.pkp.wroc.pl / 10.32.2.* 28.08.03, 14:12 > Gość portalu: sati napisał(a): > > > Brawo, niech sie cala cholota z warszawki wystrzela, oitem > > zaorac i kukurydze, burackie miasto JEstem z Wawki, urodzilem sie tu, miszkam tu cale zycie.... I nie powiem, mam wielka ochote wyniesc sie z tego mista. Lecz nie z powodu takiego, ze to "burackie miasto" ale dlatego, ze zmeczony jestem tym ciaglym halasem, pospiechem itp. Wawka to wspanialem miasto. Jakie inne daje tyle mozliwosci rozwiniecia sie we wlasciwie kazdym kierunku?? Tu mozna wszystko... takze dostac kulke. Ale co mnie najbardziej w ludziach takich jak cytowany denerwuje?? Tchurzostwo.... Bo niech stanie na srodku pl. Konstystucji, czy Zamkowym i krzyknie na glos, ze wawka to "buracki miasto"....he he. Najlepiej kilka razy....Ciekaw jestem reakcji innych ludzi. zdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszlo Re: Strzelanina na Stegnach IP: *.chello.pl 28.08.03, 16:05 Gość portalu: Madej napisał(a): > > Gość portalu: sati napisał(a): > > > > > Brawo, niech sie cala cholota z warszawki wystrzela, oitem > > > zaorac i kukurydze, burackie miasto > JEstem z Wawki, urodzilem sie tu, miszkam tu cale zycie.... > I nie powiem, mam wielka ochote wyniesc sie z tego mista. Lecz > nie z powodu takiego, ze to "burackie miasto" ale dlatego, ze > zmeczony jestem tym ciaglym halasem, pospiechem itp. Wawka to > wspanialem miasto. Jakie inne daje tyle mozliwosci rozwiniecia > sie we wlasciwie kazdym kierunku?? Tu mozna wszystko... takze > dostac kulke. > Ale co mnie najbardziej w ludziach takich jak cytowany > denerwuje?? Tchurzostwo.... Bo niech stanie na srodku pl. > Konstystucji, czy Zamkowym i krzyknie na glos, ze wawka > to "buracki miasto"....he he. Najlepiej kilka razy....Ciekaw > jestem reakcji innych ludzi. > zdrowka PISZE SIĘ TCHÓRZOSTWO warszawiaku ze śmietany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszlo Re: Strzelanina na Stegnach IP: *.chello.pl 28.08.03, 12:26 Gość portalu: sati napisał(a): > Brawo, niech sie cala cholota z warszawki wystrzela, oitem > zaorac i kukurydze, burackie miasto SAM JESTEŚ BURAKIEM WIEŚNIAKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Strzelanina na Stegnach IP: *.compower.pl 28.08.03, 08:24 No cóż, takie życie. Smutny jest fakt, że tak młody chłopak ucierpiał... Ale to może być nauczka dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harakiri Re: Strzelanina na Stegnach IP: *.unizeto.pl 28.08.03, 10:20 Gość portalu: Kaśka napisał(a): > No cóż, takie życie. Smutny jest fakt, że tak młody chłopak > ucierpiał... Ale to może być nauczka dla innych. a Ty to juz faktycznie nie wiesz co mowisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Szkoda że się nie wykrwawił IP: 195.245.217.* 28.08.03, 08:31 Szkoda, że się nie wykrwawił, jednego ścierwa byłoby mniej. Po co ci mieszkańcy dzwonili po pogotowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg nowa rewelacyjna gra w internecie- za darmo!!! IP: 213.17.204.* 28.08.03, 08:43 www.samuraiwar.com/page.php?x=217360 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bez nazwy Re: Strzelanina na Stegnach IP: 62.29.248.* 28.08.03, 08:47 Szkoda, że przeżył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Strzelanina na Stegnach IP: 145.253.192.* 28.08.03, 08:53 'gangu' powiadacie...? chyba meliniarni - a tak nawiasem mówiąc, to szkoda nawet o tym pisać, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Strzelanina na Stegnach IP: *.customer.be.colt.net 28.08.03, 09:15 Nie trzeba przeszkadzac, niech sie wystrzelaja to chociaz z tej strony bedzie spokoj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Strzelanina na Stegnach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 09:27 Gość portalu: x napisał(a): > 'gangu' powiadacie...? chyba meliniarni - a tak nawiasem mówiąc, > to szkoda nawet o tym pisać, pozdrawiam jasne jasne zeby wykazac jaka to policja jest czujna i jak lapie przestepcow napisali o gangu - dobra- gang pol wodke pod swoimi mieszkaniami oni sa d.....upa a nie gang - a po drugie to zamiast podniesz morale to je sie rozwala - co to za policja co "lapie" przestepcow w szpitalu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Strzelanina na Stegnach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 09:04 To oczywiście kibice, na pobliskim boisku był mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Sprawiedliwość na Stegnach IP: *.acn.pl 28.08.03, 09:27 Dziwi mnie,że poważne gazety wypisują bzdury. Ten koleś jest zwykłym śmieciem a to, że siedział nie oznacza przynależności do "Mokotowa". Drugą nieprawdą jest stwierdzenie, że to były porachunki gangów. Prawda jest taka, napadł łobuz na przechodnia i się pomylił- "dostał kulkę". NIESTETY JEDNĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Sprawiedliwość na Stegnach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 10:00 Gość portalu: polo napisał(a): > Dziwi mnie,że poważne gazety wypisują bzdury. Ten koleś jest > zwykłym śmieciem a to, że siedział nie oznacza przynależności > do "Mokotowa". Drugą nieprawdą jest stwierdzenie, że to były > porachunki gangów. Prawda jest taka, napadł łobuz na przechodnia > i się pomylił- "dostał kulkę". NIESTETY JEDNĄ!!! Czyli co? Do "Mokotowa" zalicza się kolesi, którzy są jakimiś orłami? A gangi i łobuzy to nie to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 Dobra,dobra.Balcerowicz musi odejść!!! IP: 194.181.190.* 28.08.03, 09:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo postrzelony jest członkiem mokotowskiego gangu IP: 213.76.130.* 28.08.03, 09:49 powiedzcie to policjii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docent To kto kogo, starszy mlodszego czy mlodszy starszego IP: *.chello.pl 28.08.03, 09:50 Ta relacja przypomina mi sprawozdanie Dyzia z meczu: a wtedy on sie przewrocil, a tamten go kopnal. Wczytaj sie Czytelniku dokladnie i powiedz KTO KOGO POSTRZELIL, bo ja nie wiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: Strzelanina na Stegnach 28.08.03, 10:23 Wyjatkowo uzdolniony dziennikarz to pisal. Przy czytaniu musialem lzy rozbawienia pielucha wycierac (zawsze ja nosze przy sobie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: Strzelanina na Stegnach IP: 3.111.148.* 28.08.03, 11:00 I teraz takiemu skurwielowi trzeba podać krew, leki a on, ani ubezpieczony, ani nie zapłaci za leczenie. Normalny śmiertelnik uczciwie płacący świadczenia jak zachoruje, niech czeka jak się skończy kolejka łobuzów do reperacji to może w chwili wolnej jakiś lekarzyna mu pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikis członek gangu? IP: *.mos.gov.pl 28.08.03, 11:04 jak to jest że coraz częściej słyszy sie że taki to a taki (postrzelony, złapany, zastrzelony itp) był "dobrze znany policji" albo "był cZłonkiem gangu" skoro był członkiem gangu to co do chu..ja robił na placu zabaw zamiast w pierdlu??? i co robiła policja - jak juz wiadomo że ktoś jest w gangu to chyba trochę go poobserwowac i przymknąć to nie jest taki wielki problem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: członek gangu? IP: *.apcc.com 28.08.03, 11:17 jak byl w gangu to policja dawala mu spokoj, przeciez wiekjszosc gliniarz i tak jest na ich listach plac - wiec co swoich maja ruszac??? a jak nie biora to sie boja dostac w pier.ol - przeciez oni sa mocni w gebie, wzgledem bezdomnych i nie zapominajmy jak skuteczni sa w sciganiu gowniarzy na rowerach bo chodnikiem jezdza...::))) wtedy naprawde mozna zobaczyc ich "bohaterski" czyn...::))) Pamietacie jeszcze Magdalenke - dwoch gosci rozpieprzylo caly pluton gliniarzy... - i co zmienilo sie cos po tym??? Prezydent, premier mowili wielki slowa, cala wieruszka w policji bila sie w piersi ze sie zmini...i co...???? Nie widac zmian - prawda? wciaz prosty gliniarz zarabia tyle coby mu starczylo na przezycie - nie stac go na to zeby nie brac od gangow, albo od kierowcow "za przymkniecie oka " (bo jego rodzina zdechla by z glodu) - wiec nie wierze ze bedzie narazal siebie w obronie innych....wiec nic tylko trzeba zbroic sie samemu - juz w sobote sune na stadion dziesieciolecia - pewnie jakas giwere za 3tys uda sie kupic (a moze i jakas promocja bedzie???::))) Na Ra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky Re: Strzelanina na Stegnach IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 12:37 Kolejnego SMIECIA ratuja za publiczne pieniadze ... Juz wiem, na co teraz ida moje podatki. Odpowiedz Link Zgłoś