lewe_oko 24.11.08, 23:05 Bacówka na KEN-ie vis a vis kościoła Wniebowstąpienia - pyszna bryndza, bundz etc. Polecam :) A z kompletnie innej beczki, czy ktoś był może w salonie Dermiki na KEN i odwzajemni się opinią? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nefre79 Re: Ursynowskie nowinki :) 30.12.08, 00:18 ostatnio odwiedziłam salon Dermiki na KEN,aż żal bylo wychodzic z gabinetu,sympatyczny-profesjonalny personel, szeroki wybór zabiegów . Napewno jeszcze nie raz tam zajrze,Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Ursynowskie nowinki :) 30.12.08, 22:40 a ceny, a ceny jak? powyżej średniej urysnowskiej czy w normie? wybiram się tam, tylko na telefon się nie mogę zebrać... Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: Ursynowskie nowinki :) 16.06.09, 10:35 www.dermikaspa.com/index.php?op=content&id=4 Odpowiedz Link Zgłoś
klara-4 Re: Ursynowskie nowinki :) 07.09.09, 15:58 A ja Dermiki na Ken nie polecam, byłam tam aż 2 razy i więcej nie pójdę. Personel, raz jest raz go nie ma. Masażystki i kosmetyczki to zmieniają jak rękawiczki, kosmetyczka, pożal się Bożę, mogła by sobie twarz wyleczyć, jak porywa się na oczyszczanie klientki i umyć się przede wszystkim, nie mam zaufania do takich, to tak jak pójść do dermatologa z grzybicą na rękach. A Ceny? są o wiele tansze gabinety i bardziej ekskluzywne Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Ursynowskie nowinki :) 30.12.08, 14:57 Ta, nawet torebki foliowe dają, w ogóle nie dbają o klimat i chcą, żeby Malediwy znikły z powierzchni ziemi. Ale bundze i te inne mają niezłe, pierogi też do rzeczy, nawet jogurty i śmietana z samego serca Tatr, bo gdzieś koło Zduńskiej Woli robione. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: Ursynowskie nowinki :) 14.06.09, 19:27 a tak dokładniej gdzie ta bacówka? nie wiem o który koscioł chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: Ursynowskie nowinki :) 16.06.09, 10:31 www.bacowkatowary.pl/lokalizacje/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
eri.4 Re: Ursynowskie nowinki :) 16.06.09, 16:36 słynna ta moja zduńska wola się robi :/ Odpowiedz Link Zgłoś