portokales 29.03.09, 23:50 macie może doświadczenie z firmą zakładająca rolety na te nasze ogromne okna? do tej pory wszystkie napotkane migają się z gwarancją powyżej 1,5 metra rolety... a w niektórych oknach widziałem takowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karonline84 Re: rolety 17.04.09, 15:11 polecam firmę Medea z ulicy Kobielskiej dla rolety w prowadnicach do 1,80 szerokosci 2,60 długości gwarancja na 2 lata dla rolety wolnowiszącej do 3 metrów szerokości również gwarancja na 2 lata Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga01 Re: rolety 18.04.09, 11:10 Ja polecam firmę UNIROL z Ząbek Ul. 3- go Maja 4. Zamówiła u nich rolety zewnętrzne i markizę i jestem bardzo zadowolona. Szybki montaż i profesjonalna obsługa. Moja siostra brała od nich roletki materiałowe i też jest zadowolona. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tommigra Re: rolety WWW.PRO-SYSTEM.WAW.PL 16.06.09, 22:41 osiedle winorośli w józefosławiu okna < 150 cm, a oni sobie radzą i są z józefosławia. www.pro-system.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś