Dodaj do ulubionych

Nowa stara radiowa Trójka

• Gość: eMKa Nowa stara radiowa Trójka IP: *.cec.eu.int 09.01.07, 12:41
      ja to bylm chciala zeby wrocilo choc troche starej ramowki i np. Janusz
      Deblessem byl grany nie pozniej jak o 22, to samo z 3 kwadransami jazzu itp...
      Z calym szacunkiem dla powtorki z rozrywki ale jest to godzina wlasnie na takie
      audycje jak wspomnialam...... ZAL za stara TROJKA pozostaje........
    • Gość: Kefa A Program Alternatywny zotaje? IP: 156.17.221.* 09.01.07, 12:42
      Mam nadzieje, że pani Agnieszka Szydłowska zostaje.
      • Gość: Are Re: A Program Alternatywny zotaje? IP: *.pseinfo.pl 09.01.07, 12:43
        Jak zostaje to nie wracam :(
      • Gość: Adam Re: A Program Alternatywny zotaje? IP: *.microchip.net.pl 09.01.07, 13:15
        Mam nadzieję, że stare audycje nie wyprą znakomitych programów z muzyką
        alternatywną i postaci takich, jak A.Szydłowska, które pojawiły się ostatnio.
        Zamiast tego niech wylatuje sieczka, jak np. w obecnym paśmie południowym.
      • albins Re: A Program Alternatywny zotaje? 09.01.07, 15:17
        Hmm... Ja tez należę do tych, co słuchają 3 od ponad 30 lat i cieszę się z
        powodu powrotu "starej wiary". Co do Programu Alternatywnego, to z całym
        szacunkiem dla przemiłej i prześlicznej P. Agnieszki Szydłowskiej nie jest to
        coś za czym przepadam. Nie jest to wina formy (prowadzącego) tylko treści - po
        prostu jakoś nic z tej "nowej muzyki" jakoś nie może się do mnie przebić. Już
        nie mówię o pojawieniu się takich zjawisk, jak EL&P, Pink Floyd czy Genesis (z
        Gabrielem) w latach 70.
        Natomiast byłbym zdecydowanie przeciwny, żeby likwidować tę audycję. Jest to
        (oprócz MiniMaxu o 21 w niedzielę) jedyne źródło, z którego takie stare
        pierniki jak ja mogą się dowiedzieć o nowych trendach w muzyce (jakiejkolwiek
        jakości by one nie były)
    • Gość: ralf Nowa stara radiowa Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:42
      no, może w końcu będzie można posłuchać i trochę radia?
    • Gość: karolina Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.devs.futuro.pl 09.01.07, 12:42
      tylko sobotni poranek bezsensownie przegadany ... sobota rano ma to do siebie,
      że chce się odpocząć po całym tygodniu ...a taki nadmiar polityki z całą
      pewnością temu nie służy. poza tym rewelacja - nareszcie !!
      • drzejms-buond w kwestii formalnej 09.01.07, 12:45
        czemu nie chce mi odbierać via net?
        trzeba sie rejestrować?
    • Gość: M29 czy A. Kaczkowska to jakaś rodzina Pana Piotra K. IP: 212.244.68.* 09.01.07, 12:44
      pytam , bo ma podobną manierę w głosie, co nie zmienia faktu, że bardzo lubię jej audycję?
      • Gość: j. Re: czy A. Kaczkowska to jakaś rodzina Pana Piotr IP: 213.77.62.* 09.01.07, 12:57
        córka
    • Gość: Anusia Nowa stara radiowa Trójka IP: *.mojeauto.pl 09.01.07, 12:48
      HUUUUURAAA!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio znowu da sie słuchać Trójki. trzymam kciuki -
      oby tak dajej - powrót do dawnego poziomu to jest to.
    • Gość: Pech Nowa stara radiowa Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:53
      Brawo !!! Precz z totalnie skomercjalizowanymi stacjami i przenudnym,
      monotonnym i niskich lotów repertuarze muzycznym. Trójka to jak członek rodziny
      w moim domu. Pozdrawiam cały zespół!!!
    • Gość: wierny słuchacz Nowa stara radiowa Trójka IP: *.rzeszow158.tnp.pl 09.01.07, 12:55
      tylko się cieszyć polecam wszystkim bo od jakiegoś czasu wróciłem do słuchania
      3-ki - tam jest prawdziwa muzyka no i kultowe niemalże postacie radiowe
      POLECAM i do usłyszenia
    • Gość: ewa wraca stara atmosfera? czy wraca komuna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:55
      jeśli sięgają po lata 50-te, tylko to potrafią. Odgrzewane potrawy nie zawsze
      bywają zdrowe i smaczne.
      • Gość: kol.kuchmistrz Re: wraca stara atmosfera? czy wraca komuna? IP: *.lodz.mm.pl 09.01.07, 13:11
        Z dwojga złego lepsze "odgrzewane" niż g...o z konserwantami.
        Komuna w "starej" Trójce? Chyba Ci pamięć nie dopisuje... Chyba, że jesteś z
        pokolenia, które stan wojenny kojarzy z brakiem Teleranka. Porozmawiaj z tymi,
        którzy 13 grudnia czekali na "60 minut..." -nawet w ocenzurowanej wersji.
    • Gość: bamat poranek w "3" IP: 193.227.131.* 09.01.07, 12:58
      Jaka to "stara" trójka? Przez 30 lat nikt mnie nie denerwował
      kilkunastominutowymi pogadankami politycznymi przed godziną 8 rano.
      A niedziela - to zupełny koszmar. Pani Kasia Stoparczyk - owczem fajna przy
      przpytywaniu dzieci przez 5 minut. Ale cała audycja poranna w jej wykonaniu
      spowodowała, że NIE SŁUCHAM "3" do godziny 9. Całkowity infantylizm.
      • gkubek Re: poranek w "3" 09.01.07, 14:24
        Żaden problem. Wstać w niedzielę przed 9... ;)
    • Gość: 3rd Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.zab.nat.hnet.pl 09.01.07, 12:59
      niech tylko Szydlowska wywala, bo jest beznadziejna
      niech Pan Dyrektor ladnie poprosi Pana Kostrzewe zeby powrocil ze swoim Trojkowym Expresem:)
      • gkubek Re: Nowa stara radiowa Trójka 09.01.07, 14:26
        O właśnie!
        Rokos wyleciał, a równie błyskotliwa Szydłowska jakoś nie. Zastanawiając się, to
        właśnie poziom kultury osobistej i żartu prezentowany przez panią Agnieszkę
        najbardziej mi przeszkadza. Zgrzyta w porównaniu do reszty zespołu.
        • Gość: a-melia Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.it-net.pl 09.01.07, 15:04
          zgadzam sie w całej rozciągłości. jakos nie mogę się przekonać do Szydłowskiej.
          wiecznie sprawia wrazenie zadufanej w sobie i beznadziejnie prowadzi audycje!
          choc muzyke puszcza dobrą.
    • Gość: zofial Nowa stara radiowa Trójka IP: 193.58.232.* 09.01.07, 13:00
      Tak się cieszę! A już chciałam posypać się naftaliną i na resztkę życia
      znaleźć jakiś odosobniony, zaciszny kącik, do którego nie dochodziłyby
      wrzaski z różnego rodzaju stacji.
      Czasem muszę stać na stołku i trzymać czubek anteny, ale słucham! Po rocznej
      przerwie.
      • Gość: kol.Tłumacz Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.lodz.mm.pl 09.01.07, 15:49
        Masz rację! A komu się nie podoba, ma "1", "Zetkę", RMF-FM itd,itp.(lub
        RM-Toruń...)Do wyboru, do koloru.
        Zrób sobie dobrą antenę. Powodzenia! Jeszcze pożyjemy. Mam nadzieję, że
        p.Kruk&comp. nie będą chcieli zrobić z "3" Radia Lepper, lub czegoś w tym
        guście...Na szczęście (na razie) wolą mącić w TV.
    • Gość: Valwit niesamowite! IP: 82.1.217.* 09.01.07, 13:01
      gdyby nie to ze sie wzruszylem to bym sie normalnie rozplakal z radosci.
    • Gość: mm Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: 195.245.84.* 09.01.07, 13:01
      nareszcie - dobrze że przeczytałam ten artykuł - po powrocie do domu włączam
      radio w budziku a jutro ide kupic coś lepszego :)
      • Gość: kara Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.sopot.wirt.pl 09.01.07, 13:03
        nie mam czasu przeczytac wszystkich wątków, może ktos już to napisał: od kiedy
        pan Mann prowadzi audycję rano w piątek to chce mi się wstawać
    • Gość: Makeva Nowa stara radiowa Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:02
      Jestem zachwycona Trójką opd rządami Skowrońskiego, teraz słucham jej non-
      stop :)
      Wspaniały Mann ze swoim porannym pasmem piątkowym-faktycznie to jedyny dzień,
      kiedy nie narzekam, że musze wstać ;)
      I ogólnie Trójka jest teraz wspaniale autorska, rzecz bez precedensu w radiu,
      jak by nie patrzeć, dla dorosłych i wykształconych ludzi.
      Dzięki, Skowro ;))))
      • Gość: Makeva Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:09
        Właśnie zobaczyla ze koleżanka nade mną również wstaje w piątki z
        przyjemnością :D
        Choć - muszę wyznać - że uwielbienia Manna dla sztucznych Elvisów mnie powala,
        na szczęście puszcza ich sporadycznie więc da się przeżyć.
        I jeszcze - faktycznie ciekawe, jak wyglądają teraz słuchacze Trójki po
        zmianach. Ja mam 25 lat więc zupełna naftalina jeszcze nie jestem, hahaah.
    • Gość: 3fanka Nowa stara radiowa Trójka IP: *.olsztyn.mm.pl 09.01.07, 13:09
      Najgorszy byl czas, jakies 2,3 lata temu, kiedy zaczela sie reforma trojki
      majaca na celu zblizenie sie do komercyjnych stacji typu RMF, ESka itp.To bylo
      bolesne i czasami nie wierzylam, sluchajac muzyki, ze to moze byc
      trojka...Lataly jakies pierdoly, grane do znudzenia przez konkurencje. Jakies
      Shakiry, Marie Carrey i tego typu dziwne tematy...Od pewnego czasu wszystko
      zaczelo wracac do normy i trojka znowu jest "jedyna":)Teraz widze ze ten
      kierunek-powrotu do niepowtarzalnosci trojki-bedzie kontynuowany...Tak trzymac!
      Trójka Pałer :))
    • Gość: m&ms Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.ptim.net.pl 09.01.07, 13:09
      A mi się marzy powrót teatrzyku " zielone oko" itp.
    • Gość: Jerry Nowa stara radiowa Trójka IP: 194.126.210.* 09.01.07, 13:10
      A co z MiniMaxem Piotra Kaczkowskiego to jest równiez ta stara poczciwa
      Trójka. To w gruncie rzeczy ta audycja była naszym oknem na zachód jeżeli
      chodzi o muzykę, to dzięki niej "grzały" sie magnetofony Typu ZK 120, a my
      mogliśmy odpocząć od otaczajacej nzs szarości i audycji typu "Radio
      moskiewskie dla słuchgaczy polskich"
    • Gość: Trójkowiec Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.debacom.pl 09.01.07, 13:10
      ZAGADKI LITERACKIE poproszę, WAŁKUSKIEGO o nic mi do szczęścia nie potrzeba!!
      Zmiany: IN PLUS !
      == TAK TRZYMAĆ ==
    • Gość: mik Nowa stara radiowa Trójka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:12
      Z całą sympatią do pana Manna. Obaj z Wasowskim męczą strasznie w niedzielę.
      Jestem stałym słuchaczem Trójki, nie tej sprzed lat (choć również sięgałem na tę
      częstotliwość) ale współczesnej. Wciskanie przez Skowrońskiego dinozaurów na
      antenę do łabędzi śpiew. W niedzielę w czasie audycji Tanie Granie omijam
      Trójkę. Nudy!!!!!Poczujecie swoją decyzję ekonomicznie obawiam się.
      • Gość: baaga Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: 80.54.172.* 09.01.07, 13:18
        Słuchałam Trójki kieedyś, dawno, teraz nie i nie wiem co się dzieje z .p.
        Markiem Wałkuskim- ksywa WAŁEK !! Czy on jeszcze siedzi w Stanach ??? Czy może
        też wróci do Trójki ???
    • Gość: mi Nowa stara radiowa Trójka IP: *.chello.pl 09.01.07, 13:12
      Bardzo dobrze! ja tam się cieszę:)
      rzeczywiście publicystyka kuleje, ale kto wie, skoro wracają do 'strarej trójki' to może wróci monika olejnik?:)
      3mam kciuki za skowrońskiego!!!
    • Gość: gusia Nowa stara radiowa Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:22
      Fantastycznie!!!
    • Gość: piotr sz Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 13:23
      YES, YES,YES !!!!
    • Gość: end Nowa stara radiowa Trójka IP: *.icpnet.pl 09.01.07, 13:24
      Juz nie mowiac o tym ze domniemany Wassowski nazywa sie Wasowski. Ale coz -
      agora pisala...
    • Gość: nowy Kostrzewa wróć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka