bimba000 03.01.17, 18:03 Witajcie, szukam żłobka w Warszawie w dzielnicy Bemowo. Jakie żłobki sa warte polecenia? Będe wdzieczna za opinie 😊 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela.dzi Re: Żłobek Warszawa-Bemowo 09.01.17, 22:31 Ja mogę szczerze polecić Mikihouse na Batalionów Chłopskich. Kiedyś to był żłobek, teraz ma status klubu malucha. Mało przestrzeni, ale naprawdę super kadra. Odpowiedz Link Zgłoś
lenatkaa Re: Żłobek Warszawa-Bemowo 12.06.17, 11:22 Witam wszystkich rodziców Z przyjemnością mogę was po informować, ze na Warszawskim Bemowie powstaje nowy Klub Malucha Malutka Nutka - żłobek. Placówka powstaje z myślą o najmłodszych. Będzie to pierwsza placówka, ktora będzie uczyla naszych maluchów poznawać świat poprzez muzykę. Dzień otwarty planowany jest na 17 lipca. Zapraszamy na naszą strone oraz na śledzenie naszego fanpage m.facebook.com/Klub-Malucha-Malutka-Nutka www.malutka-nutka.edu.pl - żłobek na Bemowie, klub malucha na Bemowie, klub malucha, tani klub malucha, żłobek Bemowo. Odpowiedz Link Zgłoś
helpiak Re: Żłobek Warszawa-Bemowo 29.08.17, 22:08 opinie o żłobkach w Warszawie można znaleźć na stronie zlobekopinie.pl/zlobek/warszawa/bemowo Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakasia19833 Re: Żłobek Warszawa-Bemowo 10.08.18, 14:12 Witam serdecznie jestem mamą i również poszukiwałam żłobka dla mojej pociechy i znalazłam więcej niż żłobek to żłobek na Bemowie na Obrońców Tobruku 38 lok.1 ma w swojej ofercie bardzo dużo zajęć . Podaje strone www.zlobekkreciolki.edu.pl serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś