agafo 27.01.06, 15:50 poszukuje informacji o złobku-przedszkolu w Zielonce, czy ktos zna i mogłby mi cos na ten temat napisac?? bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muzulman Re: zlobek sloneczko w Zielonce?? czy ktos zna 07.03.06, 22:28 Cześć, właśnie dzisiaj tam byłam i mam mieszane uczucia. Mam zamiar oddać moją córeczkę tam od czerwca do żłobka i pojechałam zobaczyć jak to wygląda. Sale nawet w porządku, tylko opiekunka z którą rozmawiałam jest taka młoda. Były tylko dwie panie na żłobek i przedszkole, mówiła, że to chwilowe bo dopiero się rozkręcają, ale do pomocy jest jeszcze Pani kucharka i właścicielka. Sama nie wiem, a może ty już się czegoś dowiedziałaś?. pozdr., Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
agafo Re: zlobek sloneczko w Zielonce?? czy ktos zna 08.03.06, 09:55 ewo. rozgladalismy sie bo chcielismy poslac nasze (wtedy) 5 miesieczne dziecko. w okolicy nie ma zlobkow wiec trafilismy tam. wszystko bylo ladne, piekna, sympatyczne panie ktore robia wszsytko czego tylko chcemy, jak mauszek zasypia przytulony do ciebie, my tez przytulimy, tak mnie zapewniano i bylo faktycznie. nastawieni ze od lutego malutka bedzie miala gdzie sie bawic pojechalismy jeszcze raz by juz dopiac ostatnie formalnosci itp. i szok. okazawlo sie ze zmianie ulega persolnel, ze wlasciciel obejmuje nad wszsytkoim kontrole( a jak do tej pory P. Agnieszka- sympatyczna i w ogole), rzeczy niektore zniknąly, rodzice zaniepokojeni. dokladnie nie wiem o co tam chodzilo ale porzadna afera byla, po ktorej opieke nad dziecmi miala spelniac zona wlasciciela, kobieta bez zadnej dsszkoly, troche podobno malao rozgarnieta i zorganizowana. nie moglam pozwolic na to by moj skarb poszedl w rece takiej kobiety, i zrezygnowakismy. nie wiem jak jest teraz bo juz sie tym zlobkiem nie interesuje. ale powstal nowy w kobylce, zalozony wlasnie przez ta mila PAnia Agnieszke. mam do niej telefo , wiec jakby cos to z checia ci przesle Odpowiedz Link Zgłoś
muzulman Re: zlobek sloneczko w Zielonce?? czy ktos zna 08.03.06, 21:35 czesc, dziękuje za szybką odpowiedź, szczerze mowiąc widziałam tą właścicielkę (co prawda przez chwilę) i nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. Oczywiście jestem zainteresowana żłobkiem w Kobyłce, proszę o namiary, najlepiej na maila filipkowscy@neostrada.pl . Czy Twój szkrab chodzi do żłobka do kobyłki? Odpowiedz Link Zgłoś
stefaa80 Re: zlobek sloneczko w Zielonce?? czy ktos zna 07.03.07, 22:04 dziewczyny bardzo proszę o namiary na ten żłobek. Mój adres alaiwojtek@wp.pl Z góry bardzo dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marado Re: zlobek sloneczko w Zielonce?? czy ktos zna 10.03.07, 08:04 bardzo prosze o namiary na ten żłobek w Kobyłce. Dziekuje z góry. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
andzia22l1 czy mogłabym prosić o namiary na żłobek w Kobyłce 17.03.07, 12:00 na anipatryczek@wp.pl lub na andzia22l1@gazeta.pl dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga19773 Re: czy mogłabym prosić o namiary na żłobek w Kob 21.03.07, 16:28 Witam Ja też bardzo prosze namiary na ten żłobek w Kobyłce, niedługo będe tam mieszkać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
baja1213 Re: czy mogłabym prosić o namiary na żłobek w Kob 22.03.07, 11:43 Podaje namiary na żłobek w Kobyłce niepubliczny: Centrum Opieki nad małym dzieckiem Kobyłka,ul. Szpotańskiego 1 tel:022 786 86 51 Z tego co wiem i słyszałam od swoich znajomych to żłobek ten kosztuje 500zł miesięcznie. Sama mieszkam niedaleko w tej okolicy. Mimo wszystko ja nie oddałabym swojego dziecka do żłobka.(chodzi do przedzskola) ale zadzwoń i się dowiedz może się mylę. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
emilape Słoneczko w Zielonce. 22.03.07, 12:28 Witam, mój synek chodził przez pół roku do tego żłobka i był zadowolony, ja też - Opiekę miał zapewnioną naprawdę fachową - Maluchami zajmowała się żona właściciela. Z powodów jakiejś wewnętrznej afery i redukcji opiekunej, musiałam go zabrać, chętnie wysłałabym go znów do żłobka. Jednak nie chcąc by przepadło mi wpisowe muszę poczekać, aż znowu otworzą "klasę " dla najmłodszych. Ps. W którym miejscu jest Szpotańskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
andzia22l1 i co możecie powiedzieć o tym żłobku?? 30.08.07, 17:55 a moze znacie jakiś inny warty uwagi- Kobyłka, Zielonka?? Odpowiedz Link Zgłoś