Dodaj do ulubionych

żłobek - Bemowo

28.08.06, 21:50
witam,
czy ktoś może wie jakie są na bemowie i czy w ogóle są prywatne bądź domowe
złobki, gdzie są małe grup dzieci?
aktualnie mój syn ma 13 mcy i włąsnie myślę nad oddaniem go do złobka.
dziękuje za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • mary37 Re: żłobek - Bemowo 28.08.06, 22:34

Witam,
      Jeśli jest Pani zainteresowana żłobkiem-domowym to ruszam z takim pod koniec
      października/pocz.listopada. Na Bemowie, rzecz jasna.W sprawie pytań proszę
      dzwonić na nr.tel.: 506/317-797 -podam adres prywatny do korespondencji.
      Pozdrawiam.
      • muniek51181 Re: żłobek - Bemowo 30.08.06, 12:34
        Witam

Jestem zainteresowana żłobkiem na Bemowie. Mam chłopca w wieku 15 miesięcy i na
        przełomie październik/listopad będę chciała znaleźć dla niego opiekę. Proszę o
        przesłanie dodatkowych informacji na daria-w@wp.pl
        - gdzie ma się mieścić placówka
        - jaka ma być jej forma (bo czytałam gdzieś, że aby uniknąć papierologii to nie
        bedzie typowy żłobek)?
        - czy będą grupy (jak duże)i w jakim wieku dzieci
        - jak bedzie zapewniona opieka (ile dzieci bedzie pod opieką jednej osoby)
        - planowane stawki i godziny otwarcia
        - planowane kwestie wyżywienia
        będę wdzięczna za te i inne dodatkowe informacje.
        pozdrawiam
        • mary37 Re: żłobek - Bemowo 31.08.06, 23:02

Pani Dario,
          jeśli jest Pani zainteresowana żłobkiem domowym, który chcę otworzyć na
          przełomie października/listopada, to podaję takie ogólne wiadoości. O szczegóły
          proszę pytać dzwoniąc na mój nr. tel 506/317-797 bo jest ich troszkę i nie wiem
          czy mailowo zdołałabym zaspokoić w pełni Pani ciekawość.
          Tak więc: dokładna lokalizacja -jestem w trakcie ustalania,
          forma prawna - działalnośc gospodarcza-opiekuńcza,nie będzie to
          żłobek w swietle przepisów,
          będzie jedna grupa,w której przewiduję 10 dzieci na stałe w wieku od
          1 do 3 lat,
          do opieki będą 2 Panie plus pomoc(przy karmieniu i wyprowadzaniu dzieci na
          spacery),
          godziny otwarcia -najprawdopodobniej 8.00-18.00,
          wysokośc czesnego-600zł bez wyzywienia(jesli rodzice sami będą przynosi c
          dzieciom posiłki z domu),z wyżywieniem(3 posiłki + picie przez cały dzień i
          drobne przekąski dla tzw. "głodomorów")-800 zł, oprócz tego opłata wstepna na
          cały rok - 400 zł,

Tak jak wspomniałam to tylko informacje ogólne. O szczegóły proszę dowiadywać
          się telefonicznie(mogę podać maila prywatneg).
          Pozdrawiam
          • figio Re: żłobek - Bemowo 08.09.06, 10:58
            Próbuję sie od wczoraj do Pani na podany nr komórkowy dodzwonić i niestety mi
            się to nie udało, wysłałam również e-maila na adres gazetowy. Jestem bardzo
            zainteresowana żłobkiem na żoliborzu, mam syna w wieku 1,7 roku. Bardzo proszę
            o kontakt i informację kiedy moglibiśmy sie spotkać i omówić szczegóły.
            Pozdrawiam
            Figio
            • mary37 Re: żłobek - Bemowo 10.09.06, 22:41

Witam,
              Bardzo przepraszam za utrudnienia, które Panią spotkały przy próbach
              dodzwonienia się -niestety złośliwość rzeczy martwych(nie będę tłumaczyc).
              Otrzymałam natomiast Pani maila, ale z tego co Pani pisze to nasze działania
              nie sa zbiezne-Pani zdaje sie poszukuje żłobka na Żoliborzu a ja lokalizację
              wybrałam na Bemowie. Przykro mi, ale prosze poszukać w postach z sierpnia(i
              późniejsze), tam zdaje się jest Pani, która szykuje się do otwarcia żłobka
              właśnie na Żoliborzu. Moze to Panią zadowoli. Życzę powodzenia! Pozdrawiam.
              • figio Re: żłobek - Bemowo 11.09.06, 10:27
                Witam,
                chyba cis nie tak musiałam w e-mailu napisać, jestem z Bemowa i jak najbardziej
                interesuje mnie żłobek na Bemowie. Nadal jestem bardzo zainteresowana.
                Pozdrawiam
                Figio
                • mary37 Re: żłobek - Bemowo 11.09.06, 22:21

Witam,
                  Jeśli tak bardzo proszę najlepiej zadzwonić-mój nr to 506/317-797, podam
                  więcej informacji. I jeszcze jedna wazna informacja-zaczynam najwcześniej w
                  listopadie(jesli to Pani nadal nie odstrasza to-proszę dzwonić).
                  Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka