jovix 28.08.06, 21:50 witam, czy ktoś może wie jakie są na bemowie i czy w ogóle są prywatne bądź domowe złobki, gdzie są małe grup dzieci? aktualnie mój syn ma 13 mcy i włąsnie myślę nad oddaniem go do złobka. dziękuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary37 Re: żłobek - Bemowo 28.08.06, 22:34 Witam, Jeśli jest Pani zainteresowana żłobkiem-domowym to ruszam z takim pod koniec października/pocz.listopada. Na Bemowie, rzecz jasna.W sprawie pytań proszę dzwonić na nr.tel.: 506/317-797 -podam adres prywatny do korespondencji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
muniek51181 Re: żłobek - Bemowo 30.08.06, 12:34 Witam Jestem zainteresowana żłobkiem na Bemowie. Mam chłopca w wieku 15 miesięcy i na przełomie październik/listopad będę chciała znaleźć dla niego opiekę. Proszę o przesłanie dodatkowych informacji na daria-w@wp.pl - gdzie ma się mieścić placówka - jaka ma być jej forma (bo czytałam gdzieś, że aby uniknąć papierologii to nie bedzie typowy żłobek)? - czy będą grupy (jak duże)i w jakim wieku dzieci - jak bedzie zapewniona opieka (ile dzieci bedzie pod opieką jednej osoby) - planowane stawki i godziny otwarcia - planowane kwestie wyżywienia będę wdzięczna za te i inne dodatkowe informacje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mary37 Re: żłobek - Bemowo 31.08.06, 23:02 Pani Dario, jeśli jest Pani zainteresowana żłobkiem domowym, który chcę otworzyć na przełomie października/listopada, to podaję takie ogólne wiadoości. O szczegóły proszę pytać dzwoniąc na mój nr. tel 506/317-797 bo jest ich troszkę i nie wiem czy mailowo zdołałabym zaspokoić w pełni Pani ciekawość. Tak więc: dokładna lokalizacja -jestem w trakcie ustalania, forma prawna - działalnośc gospodarcza-opiekuńcza,nie będzie to żłobek w swietle przepisów, będzie jedna grupa,w której przewiduję 10 dzieci na stałe w wieku od 1 do 3 lat, do opieki będą 2 Panie plus pomoc(przy karmieniu i wyprowadzaniu dzieci na spacery), godziny otwarcia -najprawdopodobniej 8.00-18.00, wysokośc czesnego-600zł bez wyzywienia(jesli rodzice sami będą przynosi c dzieciom posiłki z domu),z wyżywieniem(3 posiłki + picie przez cały dzień i drobne przekąski dla tzw. "głodomorów")-800 zł, oprócz tego opłata wstepna na cały rok - 400 zł, Tak jak wspomniałam to tylko informacje ogólne. O szczegóły proszę dowiadywać się telefonicznie(mogę podać maila prywatneg). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
figio Re: żłobek - Bemowo 08.09.06, 10:58 Próbuję sie od wczoraj do Pani na podany nr komórkowy dodzwonić i niestety mi się to nie udało, wysłałam również e-maila na adres gazetowy. Jestem bardzo zainteresowana żłobkiem na żoliborzu, mam syna w wieku 1,7 roku. Bardzo proszę o kontakt i informację kiedy moglibiśmy sie spotkać i omówić szczegóły. Pozdrawiam Figio Odpowiedz Link Zgłoś
mary37 Re: żłobek - Bemowo 10.09.06, 22:41 Witam, Bardzo przepraszam za utrudnienia, które Panią spotkały przy próbach dodzwonienia się -niestety złośliwość rzeczy martwych(nie będę tłumaczyc). Otrzymałam natomiast Pani maila, ale z tego co Pani pisze to nasze działania nie sa zbiezne-Pani zdaje sie poszukuje żłobka na Żoliborzu a ja lokalizację wybrałam na Bemowie. Przykro mi, ale prosze poszukać w postach z sierpnia(i późniejsze), tam zdaje się jest Pani, która szykuje się do otwarcia żłobka właśnie na Żoliborzu. Moze to Panią zadowoli. Życzę powodzenia! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
figio Re: żłobek - Bemowo 11.09.06, 10:27 Witam, chyba cis nie tak musiałam w e-mailu napisać, jestem z Bemowa i jak najbardziej interesuje mnie żłobek na Bemowie. Nadal jestem bardzo zainteresowana. Pozdrawiam Figio Odpowiedz Link Zgłoś
mary37 Re: żłobek - Bemowo 11.09.06, 22:21 Witam, Jeśli tak bardzo proszę najlepiej zadzwonić-mój nr to 506/317-797, podam więcej informacji. I jeszcze jedna wazna informacja-zaczynam najwcześniej w listopadie(jesli to Pani nadal nie odstrasza to-proszę dzwonić). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś