izanela 15.09.06, 21:26 Mój Wik debiutuje w tym żłobku. Chętnie porozmawiam z rodzicami dzieci, które też tam chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuskas Nad Potokiem?? 16.09.06, 17:34 Moja Zuzka tam chodzi od 1 września. Jestem zadowolona, ale płatności mnie trochę drażnią. Bo w czasie okresu przystosowawczego za 1 dzień płaciłam 35 zł, ale jeśli nie będzie Zuzki przez co najmniej 3 dni w miesiącu, odejmuje się 8 zł za dzień... Teraz Zuzka ma zapalenie gardła, ale chyba nie wyniosła tego ze żłobka. A Ty jesteś zadowolona?? Odpowiedz Link Zgłoś
annu Re: Nad Potokiem?? 16.09.06, 19:37 Ooo witam kwietniowa mame Ja moja Marianke posylam tam od pazdziernika... w poniedzialek jade na ogledziny Odpowiedz Link Zgłoś
izanela płatność 17.09.06, 17:55 my zapłaciliśmy 700 zł (za cały miesiąc) mimo że początkowo miał się wdrażać, zaczynając od 2 godzin. Niestety był dopiero 3 razy, a dziś ma infekcję i w poniedziałek znów nie pójdzie. Trudno powiedziec czy jestem zadowolona, jak na te kilka godzin to raczej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kania_kania Re: Puchatek na Zaciszu 17.09.06, 20:27 A maja jakas strone WWW? I od jakiego wieku przyjmuja dzieci? Kania Odpowiedz Link Zgłoś
annu Re: Puchatek na Zaciszu 17.09.06, 20:46 Strony www nie posiadaja. A co do wieku to nie wiem, moja ma rok i 6m. Odpowiedz Link Zgłoś
izanela Re: Puchatek na Zaciszu 18.09.06, 10:08 Zdaje sie że od 10 miesięcy. Ale gdy ja zapisywałam Wika (koniec sierpnia) mówili ze mają komplet. Nie wiem jak jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
kwajkowska Re: Puchatek na Zaciszu 18.09.06, 14:29 ja słyszałam, że od roku. Jesteśmy zapisani, ale chyba nie będziemy chodzić, więc zwolni sie jedno miejsce od października. pozdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
izanela Re: Puchatek na Zaciszu 18.09.06, 19:33 Hmm a czemu jeśli mogę spytać? Czy przyczyna jest związana ze żłobkiem? Odpowiedz Link Zgłoś