iwonkaa7 18.01.07, 11:31 Mam inne zdanie na ten temat...jest jakiś taki chłodny, mało radosny. Wystarczy spojrzeć na miny personelu, zmeczenie i starch. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boranet Re: Humańska perełką??? 18.01.07, 12:00 Może to zależy od grupy do której uczęszcza dziecko. Ja mogę się wypowiadać tylko na temet III grupy i jest ok. Panie są zawsze miłe i uśmiechnięte a moje dziecko bardzo lubi chodzić do żłobka. Może nie użyłabym określenia "perełka" jak w poprzednim wątku, ale ogólnie żłobek jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkaa7 Re: Humańska perełką??? 18.01.07, 12:39 mimo uśmiechu widać i słychać stres tych pań... Odpowiedz Link Zgłoś
arsz Re: Humańska perełką??? 20.01.07, 10:49 Ale zdajesz sobie sprawę, że to jest wina zarządzania? Jak masz ciężką atmosferę w pracy, to co byś nie zrobiła to i tak będzie to widać. U nas w pierwszej grupie jest super. Ja jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkaa7 Re: Humańska perełką??? 20.01.07, 20:45 jasne ze zdaje sobie sprawe....obawiam sie tylko ze stres tych pan moze sie odbic na dzieciach. Odpowiedz Link Zgłoś