wanilia39 03.06.07, 20:07 jeśli dziecko ani we wrześniu ani w sierpniu nie będzie korzystało ze żłobka - mam płacić oplatę stałą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanik1 Re: opłata za wakacje 03.06.07, 21:11 Jeśli będzie w tym czasie zapisane a żłobek będzie czynny to zapłacisz, bo to Twoja sprawa, że nie przyprowadzasz dziecka, płacisz za zajmowane miejsce i to jest logiczne Odpowiedz Link Zgłoś
kempy1 Re: opłata za wakacje 04.06.07, 13:35 w moim żłobku płaci sie wtedy połowę opłaty Odpowiedz Link Zgłoś
wanik1 Re: opłata za wakacje 04.06.07, 16:40 U nas też, tzn. płacę całość a w następnym miesiącu odtrącają mi połowę Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia39 Re: opłata za wakacje 04.06.07, 19:15 najgorsze jest to, że nie wiem czy dziecko wróci do żłobka po wakacjach... dzis pytałam cioć, ale stwierdziły, że nei wiedzą mam zapytać kierownictwa zapytam jutro Odpowiedz Link Zgłoś
wanik1 Re: opłata za wakacje 04.06.07, 21:35 Nie rozumiem dlaczego nie wiesz? Jeśli dziecko wiekowo nadaje się jeszcze do żłobka a Ty nie rezygnujesz no to ma prawo kontynuacji i nikt nie powinien bez Twojej zgody ze żłobka dziecka wypisać, więc w czym jest problem, możesz napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
doris1981 Re: opłata za wakacje 05.06.07, 12:27 Jeżeli Twój żłobek jest czynny a nie przyprowadzasz dziecka to płacisz, a jeżeli żłobek jest zamknięty w wakacje i są wyznaczone złobki dyżurujące to wtedy nie płacisz Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia39 Re: opłata za wakacje 05.06.07, 17:56 chciłabym, żeby dostała się we wrześniu do przedszkola - czasem cuda się zdarzają... dlatego nie wiem czy wróci do złobka Odpowiedz Link Zgłoś