k.katarzynka 09.06.08, 12:47 Szukam żłobka prywatnego lub publicznego w Rudzie Śląskiej okolice Halemby lub centrum Katowic (tam pracuję) okolice ulicy Ligonia. Czy ktoś ma może jakieś informacje na ten temat. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
medyczka2 Re: Ruda Śląska żłobki 10.06.08, 14:12 Niestety w Rudzie Śląskiej jest tylko jeden żłobek w dzielnicy Orzegów i z tego co wiem jest tam bardzo długa lista oczekujących na miejsce. Tel 032 2482 228 Odpowiedz Link Zgłoś
b_l_l_a_n_k_a Re: Ruda Śląska żłobki 23.06.08, 21:28 Ja swoje dziecko zapisywałam w maju 2007(żeby mogło iść teraz od wrzesnia 2008). Chory system. Odpowiedz Link Zgłoś
klub.bajkowakraina ŻŁOBEK Ruda Śląska (Bykowina) Bajkowa Kraina 17.06.13, 12:34 Zapraszamy do nas! Malujemy, wycinamy, wyklejamy, tańczymy , śpiewamy Żłobek o profilu artystycznym Bajkowa Kraina Ruda Śląska Bykowina ul.Brygadzistów 3a www.klub-bajkowakraina@com.pl tel 883 483 853 Bajkowa Kraina- Żłobek i Klub Malucha o profilu artystycznym powstał z myślą o Państwa Pociechach, które pod okiem wyspecjalizowanej kadry miło spędzą czas, i rozwiną nowe artystyczne umięjetności. Zapraszamy wszystkie Maluszki w wieku od 6 mies. do 4lat* Dziećmi opiekują się doświadczone nianie posiadające wykształcenie pedagogiczne. Poprzez zabawę uczą dzieci samodzielności, przebywania w grupie, i odwagi, rozwijają w nich poczucie wartości oraz dostrzegają indywidualne potrzeby. Dzieci przybywają w małych grupach, co umożliwia opiekunom rozwijanie indywidualnych talentów naszych podopiecznych. Ilość miejsc ograniczona!!! Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś