iwowa-mama-online 15.10.08, 22:06 Mam pytanie czy ktoś słyszał gdzie mogą być jakieś wolne miejsca w prywatnym żłobku?? Pisałam do kilku ale cisza to chyba nawet z prywatnym będzie problem Mieszkam na Ochocie ale nie koniecznie musi to być ta dzielnica . Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smerfna-kraina Re: szukam miejsca w prywatnym żłobku 15.10.08, 22:11 zapraszam na Bemowo. www.smerfnakraina.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dacra Re: szukam miejsca w prywatnym żłobku 16.10.08, 07:57 ja rowniez szukam miejsca w srodmiesciu lub nba linii metra w strone bielan dla malucha 6 miesiecznego od stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka2406 Re: szukam miejsca w prywatnym żłobku 23.11.08, 22:18 Mogę polecić żłobek "Szczęśliwa chatka małolatka" na ul Żytniej do którego chodzi moja córcia W tym roku to już drugi nasz żłobek i wreszcie obie jesteśmy zadowolone Dziecko zawsze przewinięte, na czas najedzone,kameralna grupka i rodzice mogą przebywać ile chcą i podpatrywać swoje pociechy Pozostawiam numer kontaktowy żłobka i polecam 788619343 Odpowiedz Link Zgłoś
asiulek35 Re: szukam miejsca w prywatnym żłobku 24.11.08, 22:39 No witam witam mamę z naszego kręgu Dołączam się do słów Stokrotki2406 Żłobek na ul Żytniej 13 "Szczęśliwa Chatka Małolatka" jest na prawdę godny polecenia, prawdziwa szczęśliwa chatka jak w nazwie . My z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni. W reszcie po długich poszukiwaniach znaleźliśmy na prawdę coś ekstra. Pozdrowienia dla przemiłych Pań Wychowawczyń-Mama Wiki. Odpowiedz Link Zgłoś
tatko11 Re: szukam miejsca w prywatnym żłobku 24.11.08, 22:44 No proszę rodzice ze Szczęśliwej Chatki Małolatka z Żytniej łączą się na forum My z żoną także cieszymy się że nasza pociecha trafiła to tego żłobka i także dołączamy się do pozdrowień dla przemiłych pań wychowawczyń. Oby więcej takich placówek bo poszukiwania rzeczywiście są długie i żmudne by znaleźć coś dobrego dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
babsy Re: szukam miejsca w prywatnym żłobku 16.10.08, 09:55 Klub Małych Słoneczek posiada wolne miejsce. Mieścimy się 10 min. spacerkiem od stacji metra Stare Bielany. Zainteresowanych Rodziców zapraszamy na stronę www.malesloneczka.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
rudek0 Re: szukam miejsca w prywatnym żłobku 16.10.08, 15:39 Wiem, że na Ochocie w prywatnym żłobku przy ul. Mołdawskiej 13a m 84 są jeszcze trzy wolne miejsca - zadzwoń proszę- telefon do właścicielki 692668031 Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszamama.1 Re: szukam miejsca w prywatnym żłobku 16.10.08, 15:46 w Misiowym Ogrodku jest wolne miejsce www.misiowyogrodek.pl na ul. Popularnej 55, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
iwowa-mama-online Re: szukam miejsca w prywatnym żłobku 16.10.08, 20:18 Dziękuje!!! na WAS zawsze można liczyć) Dziękuje za informacje !! może jeszcze gdzieś coś?? Odpowiedz Link Zgłoś
rudoglowa Re: szukam miejsca w prywatnym żłobku 22.11.08, 12:32 Na 100 proc. są jeszcze wolne miejsca w Centrum Rozwoju Małego Dziecka na ul. Estrady 124 a. Jkaby co to podaję tel. 695555777 Wprawdzie to kawałek od Ochoty, ale przy samym lesie, spokojna okolica i w tej chwili w bardzo kameralnej grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmya Re: szukam miejsca w prywatnym żłobku 07.01.09, 09:40 A ja POLECAM z całego serca Dom Rozwoju Malucha "Promyczek" na Bielanach, dokładnie u. Tczewska 3 przy Gwiaździstej. Zobaczcie stronkę www.domrozwojumalucha.pl Moje szczęscie chodzi tam od pół roku (zaczął w wieku 8 miesięcy). Jesteśmy zachwyceni. Wspaniałe opiekunki, super kierownictwo i przede wszystkim INDYWIDUALNE PODEJŚCIE do dzieci!!! Dla mnie super POLECAM mmya Odpowiedz Link Zgłoś
zabuch.pl Re: szukam miejsca w prywatnym żłobku 23.11.08, 16:49 Bemowo/Bielany Klub Malucha Żabuch przy lotnisku na Bemowie zaprasza. www.zabuch.pl 693 21 01 45 Odpowiedz Link Zgłoś
abremer Re: szukam miejsca w prywatnym żłobku 23.11.08, 18:22 Zapraszam serdecznie do "Małego Odkrywcy" na Starej Ochocie (nie mylic z przedszkolem "Mali Odkrywcy" Więcej informacji pod nr tel. 506 172 353. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: autorko-zastanow sie 23.11.08, 21:26 szukaj miejsca z uprawnieniami do uzywania nazwy ZLOBEK a nie klubu czy innego krzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
96lilka Re: autorko-zastanow sie 25.11.08, 22:22 Krzakiem to jesteś Ty Lilka69. Skąd wzięłaś tego nicka?Lubisz 6x9? Ja lubię 9x6. Podobno jesteś nauczycielką(marnie zarabiającą)-współczuję. Aaa,i podobno katoliczką-tez współczuję. A Dekalog to gdzie?Gdzie miłość do bliżniego,nadstawianie drugiego policzka,itd? Dlaczego plujesz tu jadem na innych? Uprawnienia to trzeba mieć do wielu rzeczy ale napewno nie do używania nazwy ŻŁOBEK. Kumasz czaczę nauczycielko? Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: do prawie" imienniczki" 96 lilki 26.11.08, 13:35 ha ha, ale kiepsko mnie rozszyrfowalas katoliczka nie jestem. nawet do komunii mnie nie dopuscili...ateista ze mnie bardzo gorliwy. wierze w nauke a nie ideologie dla naiwnych. no i w nauczycielke tez nie trafilas! zobacz moje posty- mam kiepskie zdanie o nauczycielach a szczegolnie ich roszczeniowej postawie odnosnie roznych przywilejow. Odpowiedz Link Zgłoś
96lilka naprawdę Pan Bóg Cię opuścił 26.11.08, 21:05 zarcisz sobie? miałabym czytać tą twoją twórczość?te wypociny?znam lepsze zajęcia a jestem tutaj tylko z "doskoku" chodzi mi tylko o to że nie jesteś alfą i omegą i nie będziesz ustanawiała praw jak ma się nazywać jakaś tam opieka nad dziećmi może sie nazywać ŻŁOB,HOP,KNOT...byleby spełniał swoją rolę Amen,żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
iwowa-mama-online Re: Nie masz problemu to sobie wymyśl. 26.11.08, 22:15 Dziękuje bardzo za odpowiedzi. Mój synek od początku miesiąca chodzi już lub raczej zawozimy go do miejsca dla najmłodszych dzieci bo do dziś nie sprawdziłam czy zwie się to żłobek czy klubik jest mi to obojętne . Najważniejsze jest to że moje dziecko wraca codziennie pełne energii i uśmiechu. I szafa gra Odpowiedz Link Zgłoś
96lilka i po sprawie... 26.11.08, 23:18 i o to chodzi iwowa-mamo-online,o dobro dziecka a nie o nazwę ale cóż,takie fora są pełne nawiedzonych wszystko wiedzących lilek69 pięknie jej nocha utarłaś, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: autorka i 96lilka 27.11.08, 11:57 wcale nochala mi autorka nie utarla bo nie o to chodzi jak a poczatku dziecko zaczyna chodzic tylko jak jest w trakcie pobytu i na koncu po 3 latach. Odpowiedz Link Zgłoś
swistaczek77 www.anteczek.waw.pl 27.11.08, 10:05 tez zaprasza od 7-18tej od stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
iwowa-mama-online Re: wszystko fajnie lilka96 28.11.08, 17:55 ale pisz logiczniej jak już musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
96lilka 96lilka do iwowa-mama-online 28.11.08, 23:22 Cieszę się że wszystko o.k,wtrąciłam się do tego tematu tylko dlatego iż nie cierpię ludzi typu lilka 69,którzy sugerują innym co mają zrobić tj.szukać żłobka z "uprawnieniami"(sic!)do używania nazwy żłobek. A opiekunka do dzieci też ma mieć "uprawnienia"do używania nazwy opiekunka? Śmieszne a zarazem żałosne. Jeszcze raz życzę powodzenia Tobie i Maluchowi w ŻŁOBKU,Prywatnym ŻŁOBKU,Klubie Malucha,Prywatnej Opiece nad Dziećmi,etc,itd,itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: po raz ostatni do 96lilka 29.11.08, 16:22 mozesz nie cierpiec ludzi "mojego pokroju" ale czemu od razu obrzucasz inwektywami typu katoliczka i nauczycielka? Odpowiedz Link Zgłoś
96lilka Re: po raz ostatni do lilka69 30.11.08, 11:49 gdyż nie cierpię także fanatyków religijnych(obojętnie jakiego wyznania)i ludzi skamlących jak to oni mało zarabiają (czyli między innymi nauczycieli) a tak na marginesie to ty wcięłaś się w ten wątek z głupimi radami więc dajmy sobie już spokój z tą polemiką i zajmnijmy się swoimi sprawami a nie czyimiś chyba się ze mną zgodzisz że tak jest lepiej? i nie odpisuj mi już - sprawa zamknięta,mama iwa też jest zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
iwowa-mama-online Re: po raz ostatni do lilka69 02.12.08, 15:50 taa I to bardzo) Odpowiedz Link Zgłoś
majka-pigwa Re: szukam miejsca w prywatnym żłobku 04.12.08, 10:33 Witam Z tego co wiem są jeszcze wolne miejsca w żłobku tam gdzie uczęszcza moje dziecko. podaje tel. 601-235-725 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wilkiem Re: szukam miejsca w prywatnym żłobku 12.12.08, 12:27 Witam Proponuję państwu unikać przedszkola żłobka na ul. żytniej 13, pani sylwia właścicielka tego ośrodka jest osobą niewiarygodną, pobiera pieniądze od ludzi nastepnie jeśli ktoś będzie chciał wycofać swoje dziecko z przedszkola nie korzystając z usługi, opieki nad swoim dzieckiem pani sylwia kozłowska nie oddaje pieniędzy, jednym słowem oszustka !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zajacem wilku? 13.12.08, 22:51 eeeep...coś ci się chyba pomylało jak to się mówi,nie obchodzi mnie jakość tej usługi ale coś mi się zdaje że pani ma rację, o ile mi wiadomo w takich żłobkach płaci się z góry a zwracają w razie rezygnacji jedynie jakąś tam stawkę żywieniową. Umowy nie miałeś i nie czytałeś? To się nazywa kapitalizm i o to walczyliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
tatko11 Re: szukam miejsca w prywatnym żłobku 14.12.08, 16:43 uwaga! znam sprawe! moje dziecko tez tam chodzi i nie ma problemu. jak sie rezerwuje miejsce i zwleka z przyprowadzaniem dziecka a w miedzy czasie szuka innej alternatywy a potem w trakcie trwania abonamentu zada zwrotu kasy i sie ludziom jeszcze grozi to troche smieszne i zalatuje kryminalem. ja bym nie oddal. miejsce ktos zarezerwowal i to ze dziecka nie przyprowadzal to nikogo to nie obchodzi. zreszta na forach pelno urazonych, skrzywdzonych i nie czytajacych umow. nara. Odpowiedz Link Zgłoś
s.kozlowska.inc Re: szukam miejsca w prywatnym żłobku 14.12.08, 17:16 Napisze tylko tyle iz szkoda ze pani Elzbieta Stefaniak lub jej partner Sebastian Kowalski vel wilku nie mieli odwagi podac swoich nazwisk na forum a podaja czyjes Jesli ktos rezerwuje miejsce nie czytajac regulaminu a po jakims czasie rzada zwrotu pieniedzy gdy na to miejsce nie mozna bylo przyjac innego dziecka i wydzwaniajac z pogrozkami czy to jest normalne?? Odpowiedz Link Zgłoś
bajkowenutki Bajkowe Nutki k.Auchan 29.12.08, 16:31 Zapraszamy do Bajkowych Nutek www.bajkowenutki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malyrudolfo Re: szukam miejsca w prywatnym żłobku 10.01.09, 18:51 Ja niestety nie orientuje się jeśli chodzi o żłobki na Ochocie, ale mogę Ci z czystym sumieniem polecić coś na Mokotowie, posłałam tam moja córeczkę pół roku temu i jak narazie jestem bardzo zadowolono, a to miejsce to Kraina Elfow. Odpowiedz Link Zgłoś