Gość: Pysia IP: 217.153.15.* 02.02.04, 12:50 A jak będzie z kabaretkami tej wiosny i latem? Uwielbiam je i zmartwiłabym się, gdyby nagle stały się niemodne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AniaWarszawa Re: Kabaretki? IP: *.acn.pl 02.02.04, 13:29 A gdyby w Cosmo lub Glamour napisali,że kabaretki tej wiosny są passe to przestałabyś je nosić,choć bardzo je lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysia Re: Kabaretki? IP: 217.153.15.* 02.02.04, 13:35 Nie odpowiedziałaś na moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaWarszawa Re: Kabaretki? IP: *.acn.pl 02.02.04, 13:40 Ty na moje też nie... Naprawdę odpowiedź na pytanie o kabaretki tyle dla ciebie znaczy? Jesteś niewolnicą mody - nie nosisz niczego,co nie jest modne i na topie,nawet jeśli bardzo to lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
sorbet Re: Kabaretki? 02.02.04, 15:14 Niewolnictwo mody i niewolnictwo niemodnego "ja" :-) Co jest gorsze? A przeciez nie musimy wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysia Re: Kabaretki? IP: 217.153.15.* 02.02.04, 13:54 Słuchaj, Aniu. To ja pierwsza zadałam pytanie. Poza tym, nie mam ochoty z tobą polemizować tutaj, moje pytanie miało zachęcić do podzielenia się swoimi uwagami, jeśli chcesz się kłócić i wytykać mi cokolwiek, to przenieś się, proszę gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 14:03 Nie złośc się, ale uważam, że Ania ma nieco racji. Skoro tak bardzo lubisz kabaretki to noś je nadal łącząc np. z lansowanymi w danym sezonie kreacjami, dodatkami etc. A wracając do twojego pytania - nie wydaje mi się aby kabaretki kiedykolwiek straciły na uroku i przestały być modne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysia Re: Kabaretki? IP: 217.153.15.* 02.02.04, 14:13 Fajnie, dziękuję, takiej wypowiedzi oczekiwałam, pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYC Fashion Re: Kabaretki? IP: *.nyc.rr.com 03.02.04, 00:25 Wow, you're a mean little bitch. That's a rude answer to somone (Ania) who's taking her time to answer your silly question. Oh please, what a great problem you're facing... whether to wear fishnets or not? They've been around for years and will never go completely out of style. What does matter though is what you pair them with. I suggest you go classic in a suit a la Chanel or Valentino and you'll look fabulous no matter what. But not with that mean attitude... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mousey MP Re: Kabaretki? IP: 212.106.1.* 03.02.04, 13:59 Wow, thanks a lot for your little (infinitesimal) voice from whatever place you're from. We're trying to process it here, but it still comes out as "squeak squeak". Are you a mouse? Are you? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morgana Re: Kabaretki? IP: 5.5.* / 80.58.37.* 03.02.04, 21:00 Mouse,jak piszesz po angielsku,to nie rob takich prymitywnych bledow:"We´re trying" Takiej formy czasownika "try" nie ma!!!!To podstawowa wiadomosc,skoro nie masz pojecia o jezyku,to sie nim nie posluguj!!!Co za wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike trying IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.04, 21:47 Od kiedy nie ma formy "trying". Prosze powtorzyc czas Present Continuous i gerunds, generally speaking and trying. PAPA. P.S. Prosze takze wpisac to slowo do wyszukiwarki Google - z kontekstu sie lepiej uczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał [OT] Do Morgany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 21:50 Gość portalu: Morgana napisał(a): > Mouse,jak piszesz po angielsku,to nie rob takich prymitywnych bledow:"We´re > trying" Takiej formy czasownika "try" nie ma!!!!To podstawowa > wiadomosc,skoro nie masz pojecia o jezyku,to sie nim nie posluguj!!!Co za > wstyd. Morgano! Mnie z kolei zdziwiła i zawstydziła Twoja wypowiedź. Kto Ci powiedział, że w angielskim nie ma formy "trying"? Zajrzyj np. tu: dictionary.cambridge.org/define.asp?key=85246&dict=CALD Przykłady zastosowań: "I'm trying my best/hardest, but I just can't do it." "Keep trying and you'll find a job eventually" I wiele innych. Nie wiem dlaczego z taką wyższościa pouczasz innych, gdy sama nie bardzo masz pojęcie o temacie i co gorsza nie potrafisz przed tak autorytatywną (i niestety nieprawdziwą) wypowiedzią zweryfikować swoich wyobrażeń w dostępnych źródłach. Użyłaś słowa "wstyd" - obawiam się, że niestety Tobie jest obce... wstydu po prostu nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Try IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 16:01 BRAK "TRY": Oj, wiele CIEKAWYCH rzeczy można się dowiedzieć na forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYC Fashion Re: Kabaretki? IP: *.ipt.aol.com 06.02.04, 18:38 Thanks Morgana... my thoughts exactly. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYC Fashion Re: Kabaretki? IP: *.ipt.aol.com 06.02.04, 18:43 No my love, I ain't a mouse. And for your information my voice isn't quite as "infinitesimal" as you may think. Just pick up a copy of Vogue and you can hear it loud and clear. Get a life. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaWarszawa Re: Kabaretki? IP: *.acn.pl 02.02.04, 16:45 Dziewczyno,nie mam najmniejszego zamiaru się z tobą kłócić.Myślę tylko,że jeśli lubisz kabaretki to nie ma powodu by z nich rezygnować nawet jeśli nie będą hitem tej wiosny.Z mody można wybrać zarówno to,co jest obecnie na topie jak i to,co się lubi i ciekawie to połączyć.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovanka Re: Kabaretki? IP: *.acn.waw.pl 02.02.04, 21:51 też strasznie mnie drażnią kobiety noszące wszystko na topie, radzę troszkę wsłuchać się w siebie i być bardziej orginalną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysia Re: Kabaretki? IP: 217.153.15.* 03.02.04, 09:19 Ludzie!!! Do ciężkiej!!! Przecież moje pytanie niczym się nie różni od zapytania o bojówki czy buty ze szpicem! Nie rozumiem tego zmasowanego ataku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sorbet Re: Kabaretki? 03.02.04, 15:35 Pysia, to nie atak (ode mnie) :-) sorry jesli zle napisalem. Zadne "pytanie o mode" nie czyni z nikogo niewolnika mody. A "calkowita ignorancja modowa" troszeczke smieszy. Chce mowic o skrajnych podstawach. Nikogo nie chcialbym obrazac!! :-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: Kabaretki? IP: *.compower.pl 03.02.04, 11:46 Najfajniejsze są kabaretki w wersji skarpetki:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 13:34 JA uwielbiam kobiety w kabaretkch bez wzgłedu na porę roku i mode :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 15:40 poziom pytania określa autora, nie oczekuj za wiele z pustego i salomon nie naleje...... no więc by było prosto: kabaretki modne będą, jest to coś co wyznacza modę a nie jestem jej przemijającym przejawem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Re: Kabaretki? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.04, 23:41 Jeśli je uwielbiasz to je poprostu noś i nie zwracaj uwagi na to czy kilku bubków zdecyduje czy sa modne. Nogi w kabaretkach wyglądaję przepięknie :)a to zawsze jest modne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmarync Re: Kabaretki? 03.02.04, 23:50 wiesz co...? ja tez je lubie ale nie nosze. jakos tak nie mam do czego. ale w tym roku jak na Sylwku bylam to faceci straaaasznie sie smiali z dziewczyny w kabaretkach. jednym slowem facetom one nie pasuja... ale to nie oni je nosza :D Odpowiedz Link Zgłoś
kinkycd Re: Kabaretki? 04.02.04, 06:49 Bo to zli faceci byli :) Mi sie podobaja. Inna sprawa, ze trzebe je miec do czego zalozyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysia Re: Kabaretki? IP: 217.153.15.* 04.02.04, 12:00 Poważnie??? A ja zawsze sądziłam, że faceci je uwielbiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maff Re: Kabaretki? IP: *.chello.pl 04.02.04, 11:52 mnie kabaretki bardzo sie podobają. Fakt - ze wszystko zależy od tego "gdzie" kobieta je założy. Ślicznie też wyglądają gdy sa ze szwem. A modne są od zawsze .. i myślę że to sie nie zmieni. Moja kobieta nosi pończochy kabaretki, i wygląda w nich baaaardzo smakowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Kabaretki? IP: *.chello.pl 04.02.04, 11:56 a ja sądzę ze kobiece nogi najlepiej wyglądają w pończochach... i to takich prawdziwych - nylonowych. Nie do podrobienia przez współczesne produkty. polecam www.nylony.pl :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enkelados Re: Kabaretki? IP: 195.94.218.* 04.02.04, 17:13 Zgadzam się że najładniejsze, najlepsze i najsexowniejsze sa pończochy (także kabaretki) ale przede wszystkim takie noszone do pasa do pończoch. Mało popularna jest ta część garderoby wśród współcxzesnych kobiet (pewnie dlatego że mało praktyczna i pewnie niewygodna). Moja żona tak się ubiera i jest bardzo sexwona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHE Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:29 jak Ci się tak pończochy podaobają ,to je sobie noś!Szczególnie w lutym na przystankach autobusowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enkelados Re: Kabaretki? IP: 195.94.218.* 04.02.04, 17:51 są samochody i kto mówi że zawsze....? Mówię o kobietach z klasą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HeHe Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:55 Kobiety z klasą?Masz na myśli jakieś nauczycielki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Kabaretki? IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.04, 23:42 doooobra odpowiedz!!! az sie zasimialam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Kabaretki? IP: 62.233.184.* 05.02.04, 08:30 pończochy są super sexi!!nikt nie każe wam chodzić w zimie w mini stringach i pończochac. nie potrafie zrozumieć tej agresywności z waszej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enk3elados Re: Kabaretki? IP: 195.94.218.* 05.02.04, 15:46 Bo to nie są kobiety z klasą. Nie mówiąc juz o sexownych kobietach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HeHe Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 15:56 To znaczy nauczycielki nie są kobietami z 30-sto osobową klasą?A jak ktoś nie odróżnia ironii od agrssji,to czas jechać na wojnę do Iraku.Mężczyzna z brakiem klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tweety Re: Kabaretki? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.04, 19:06 Dlaczego kobiety w pończochach to nie są kobiety z klasą? A co zakłądają kobiety z klasą? Bawełniane getry?? Ja od dawna myśle o kupnie pasa do pończoch i noszennia pończoch zamiast RAJTUZ :| ale jakoś nie mam odwagi bo wydaję się sobie za mało seksowna. Pozdrawiam wszystkie panie które mają, mam nadzieję ze też w końcu się odważę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret Re: Kabaretki? IP: *.chello.pl 05.02.04, 23:18 jeśli masz ochotę kupić pas - to kup. Podwiązki są bardzo sexi. Pończochy samonośne to juz nie to samo. Ale faktem jest ze bielizna musi być wygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 19:21 uwielbiam kabaretki, ponczochy i mój mąż też je uwielbia....czasami jest zazdrosny jak zakładm do pracy...Generalnie mężczyźni uwielbiają - i wcale nie jest zimno "w lutym na przystanku" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enkelados Re: Kabaretki? IP: 195.94.218.* 06.02.04, 14:06 Widzę że jednak są w Polsce sexowne kobiety także te z kalsą! Kobieta wclae z klasą nie msui nosić pończoszek... ale dodaje im to uroku i atrakcyjności. Dodatkowo powiem iż noszenie sexownej bielziny podnieca same kobiety. Więc... Nie mówiąc już ile dodaje atr. w .... Mężczyzni to wzrokowcy! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta z klasą Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 14:44 A mnie pończochy upijają ,a nie podniecają ,podniecają mnie glany i skarpetki.Może każdy sobie sam zdecyduje ,co go podnieca,a nie całe stado twierdzi,że podnieca,jak nie podnieca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NajmodniejszaLaska Re: Kabaretki? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 19:09 Też je lubię, a oglądając fashion nic nie było o kabaretkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arte Re: Kabaretki? IP: 195.94.218.* 09.02.04, 07:33 Może tam w Fashion nic nie mówią..ale na pewno dużo pokazują... Kabarteki są i będą wiczne...a jak działaja na Mężczyzn!! Załóżcie i same zobaczycie. Ja to wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wysoki_28 Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 08:02 Kabaretki są wspaniałe i ponadczasowe-obojętnie czy rajstopy czy pończochy... Ogólnie co do pończoch-uwielbiam je! Są bardzo kobiece,sexi i magiczne... pozdrawiam! p.s. do Kobiety z klasa:naprawde podniecaja Cie glany i skarpetki? super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eneklados Re: Kabaretki? IP: 195.94.218.* 10.02.04, 08:49 Wolicie kabaretki o małych poczkach czy o takich dużych? A także takie samonośne czy do paska? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HeHe Co to są "poczka"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 11:45 Czy "poczka" to jakaś odmiana pączków?Kabaretki w Pączki?Nie,stary Ty to jednak masz wyobraźnię!Kobieta na przystanku PKS Wólka Dolna w lutym ,woół zawieja i zamieć wspomniana wyżej,a ona seksownie ubrana w pończochy -kabaretki w pączki.A w normalne zmarmoladą czy w wiedeńskie?I chyba ma trochę kleiste od lukru nogi,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enkelados Re: Co to są "poczka"? IP: 195.94.218.* 10.02.04, 13:08 Oczka a nie pączki. Człowiek się pomyli a tutaj się zaraz jedna z drugą czepia. A poza tym nie dyskutujemy o porze kt. mamy teraz lecz ogólnie... to tak dla Twej wielkiej wyobraźni. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniczka6mk Kabaretki są super. IP: 195.117.16.* 19.03.04, 20:31 Dostałam ostatnio kabaretki od mojego chłopaka,bo wcześniej dużo razy Mu wspominałam,że bardzo mi się podobają.To czarne pończochy z małymi oczkami.Ubieram je do spódniczek,spodni za kolano,ale także do tych długich,chociaż ich wtedy nie widać,to fajnie się czuję wiedząc,że mam na sobie coś odlotowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet_29 Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.04, 02:19 Kabaretki sa ponadczasowe! ahh jak ja sie cieszylem kiedy moja dziewczyna ubierala ponczochy samonosne typu kabareteki, nozki wygladaly przecudnie mmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 uwielbiam! 13.04.04, 09:12 kocham kabaretki!!!!!nózka tak ładnie wygląda! Najbardziej podobają mi się kolorowe, albo takie podkolanowki!!!!!!muszę sobie kupić kilka par! Odpowiedz Link Zgłoś