kochanica-francuza 02.07.05, 19:02 proponuję nową nazwę dla tego oto produktu: www.the-bikini.com/galleries-minimicro/thumbs/tn_image001.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzu Re: majty - waginki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:05 super obrzydliwe. Zapewne zaraz odezwą się głosy, że jeśli ktoś ma ładną waginkę to powienien ją eksponować (tak jak ładne ciążowe brzusie). Odpowiedz Link Zgłoś
hoahoaboaboa Re: majty - waginki 02.07.05, 19:07 jezzi sa a gdzie morzna je kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: majty - waginki 02.07.05, 19:07 Gość portalu: zuzu napisał(a): > super obrzydliwe. Zapewne zaraz odezwą się głosy, że jeśli ktoś ma ładną > waginkę to powienien ją eksponować (tak jak ładne ciążowe brzusie). no bo czemu się wstydzić waginki?a my jesteśmy stare brzydkie frustratki...buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: majty - waginki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:10 utrafiłaś w samo sedno - po prostu nie mamy co pokazać:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: majty - waginki 02.07.05, 19:11 Gość portalu: zuzu napisał(a): > utrafiłaś w samo sedno - po prostu nie mamy co pokazać:))))))))))) no,mnie brzuszek urósł,będę kłamać,że jestem w ciąży i mam prawo go pokazywać;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: majty - waginki 02.07.05, 19:18 Normalnie niedobrze mi się robi na widok czegoś takiego... Dawno nic mnie tak nie obrzydziło :> Tylko po kija takie coś ? Przeciez nic nie zasłania ! Już lepiej chyba nago wyjść :| Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Ponieważ gnębi nas to pytanie... 02.07.05, 19:20 f > Tylko po kija takie coś ? Przeciez nic nie zasłania ! Już lepiej chyba nago > wyjść :| może zapytać oferentów? Pewnie nam napiszą,że jest modne i sexy,hyhyhy. Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: majty - waginki 02.07.05, 23:59 Już lepiej chyba nago > wyjść :| przynajmniej będzie wygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: majty - waginki 02.07.05, 19:27 ziyi napisała: > łaaa!! co to ma byc dół od bikini.to też fajne:;-))))))))))))))))) www.the-bikini.com/images/home/teardrop.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: majty - waginki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:25 juz ktos podrzucil w innym watku fajna nazwe- ochraniacz na łechtaczkę:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: majty - waginki 02.07.05, 21:05 Gość portalu: kiki napisał(a): > juz ktos podrzucil w innym watku fajna nazwe- ochraniacz na łechtaczkę:)))))))) mam konkurencję;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: majty - waginki IP: *.bpl.vectranet.pl 02.07.05, 20:28 super sa i trendi, tfu .. jezi znaczy ;D teraz tylko obejrze waginke czy urody jest nadzwyczajnej i do sklepu, do sklepu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: majty - waginki 02.07.05, 20:43 Gość portalu: nadinka napisał(a): > super sa i trendi, tfu .. jezi znaczy ;D > teraz tylko obejrze waginke czy urody jest nadzwyczajnej i do sklepu, do sklepu > ;D jesli przypadkiem dojdziesz do wniosku ze ta czesc ciala nie jest calkiem taka jak bys chciala, to pamietaj ze obecnie super-modnie jest miec waginoplastie czyli operacje plastyczna tej czesci anatomii. Ponoc najwiecej operacji plastycznych dokonuje sie od paru lat na waginach a nie na twarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: majty - waginki IP: *.bpl.vectranet.pl 02.07.05, 20:55 chyba ze 2 tyg. temu w 'polityce' by na ten temat artykul. dotyczyl szwecji, o ile dobrze pamietam. podobno nawet dwudziestolatki robia, a po przerobkach wagina ma wygladac jak u malej dziewczynki. moim zdaniem to juz totalna glupata, zeby nie uzyc innych slow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: majty - waginki 02.07.05, 21:15 A tu link do artykułu: polityka.onet.pl/162,1233327,1,0,2508-2005-24,artykul.html miłego czytania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: majty - waginki 02.07.05, 21:37 dziekuje, na mnie takie kawalki wypadaja z internetu jak sie tylko wlacze do sieci - a to nowa slawa z Bostonu oglasza wyniki, a to znany praktyk z Kalifornii szuka nowych pacjentow, a to super-tania okazja z Louizjany przypomina o sobie... no slowem nic tylko przebierac w tych waginochirurgach jak w ulegalkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: majty - waginki IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 03.07.05, 00:12 a jeśli i w kroczu kobieta ma wyglądać jak dziewczynka, zgodnei z durnowatą modą skretyniałych twórców, to do końca się zatrze różnica pomiędzy tym co można jeśli zechce, a tym czego nie można nawet jeśli w rozporek będzie wchodzić. To nie jest już zwykła moda, wg mnie, to naruszenie nieprzekraczalnej granicy pomiędzy absolutnymi wartościami a relatywizmem widzimusielca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: majty - waginki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:07 to nawet więcej niż totalna głupota - to pochwała pedofilii. Z tego wynika że narządy dorosłej kobiety są nieestetyczne i nienormalne, tylko małe dziewczynki mogą być naprawdę pociągające. "Niech ktoś zatrzyma świat - ja wysiadam". Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: majty - waginki 03.07.05, 09:47 kochanico, z innej beczki:) nie szłaś może do do szkoły w czwartek, a ok. 16.30 przechodziłaś przez dziedziniec? i nie miałaś może czarnych bojówek, czarnych sandałów i granatowego t-shirta? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: majty - waginki 03.07.05, 13:13 blinski napisał: > kochanico, z innej beczki:) > nie szłaś może do do szkoły w czwartek, a ok. 16.30 przechodziłaś przez > dziedziniec? i nie miałaś może czarnych bojówek, czarnych sandałów i > granatowego t-shirta? > :) bojówek?czekaj,czekaj...miałam ostatnio raz bojówki,ale w jakim dniu to było?... a ty co?podglądasz,a sam się nie ujawniasz?voyeur jeden!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: majty - waginki 03.07.05, 13:13 blinski napisał: > kochanico, z innej beczki:) > nie szłaś może do do szkoły w czwartek, a ok. 16.30 przechodziłaś przez > dziedziniec? i nie miałaś może czarnych bojówek, czarnych sandałów i > granatowego t-shirta? > :) a jaką torbę? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: majty - waginki 03.07.05, 14:25 dzień - no piszę że czwartek, 30 czerwca dokładnie:) torbę? cholera, nie pamiętam czy ta być-może-ty miała torbę jakąś:) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: majty - waginki 03.07.05, 14:26 i nic nie podglądam, tylko sobie na murku przed szkołą siedziałem i papieroska ćmiłem, a tu mi idzie ktoś kto na kochanicę wygląda;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: majty - waginki 03.07.05, 15:57 blinski napisał: > i nic nie podglądam, tylko sobie na murku przed szkołą siedziałem i papieroska > ćmiłem, a tu mi idzie ktoś kto na kochanicę wygląda;) > > > no to było zaczepić i spytać:przepraszam,czy pani nie bywa na forach GW? i tak od ogółu do szczegółu bojówki miałam tylko jednego dnia i jestem prawie pewna,że był to piątek! a jaką fryzurę?pingle miała?biżuterię?zegarek? po torbie mnie poznacie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: majty - waginki 03.07.05, 16:57 biżuterii ani zegarka jam nie wypatrzył, bo wzrok nienajlepszy.. pingle były a fryzura tak 4 cm około. włosy lekko odstające od czaszki (w przeciwieństwie do pokładających się), jakby naelektryzowane:) ja byłem w szkole na pewno w czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: majty - waginki 03.07.05, 18:09 blinski napisał: > biżuterii ani zegarka jam nie wypatrzył, bo wzrok nienajlepszy.. pingle były a > fryzura tak 4 cm około. włosy lekko odstające od czaszki (w przeciwieństwie do > pokładających się), jakby naelektryzowane:) no to jakby moje;-)nie są naelektryzowane,po prostu POTWORNIE SZTYWNE I ZBYT MOCNE . > ja byłem w szkole na pewno w czwartek. > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: majty - waginki 03.07.05, 18:19 > no to jakby moje;-)nie są naelektryzowane,po prostu POTWORNIE SZTYWNE I ZBYT MO > CNE . chciałabym, żeby mi moje własne krótkie kłaki sterczały. a nie sterczą, niestety. i żeby mi czerwona farba z grzywki [bo nie było zielonej] nie spierała się w tak zastraszającym tempie [po tygodniu jest już wyblakła] Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: majty - waginki 03.07.05, 18:25 > > chciałabym, żeby mi moje własne krótkie kłaki sterczały. a nie sterczą, > niestety. i żeby mi czerwona farba z grzywki [bo nie było zielonej] nie > spierała się w tak zastraszającym tempie [po tygodniu jest już wyblakła] spiera się,spiera.też miałam czerwień granatu.a jakbyś wyglądała w spranej zieleni?:-OOO Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: majty - waginki 03.07.05, 19:40 a więc nadal zagadką nieodgadnioną pozostaje, czyśmy się widzieli czy nie:) (bo wzrok być-może-że-kochanicy padł też i na moją osobę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: majty - waginki 03.07.05, 20:18 blinski napisał: > a więc nadal zagadką nieodgadnioną pozostaje, czyśmy się widzieli czy nie:) > (bo wzrok być-może-że-kochanicy padł też i na moją osobę:) > > > no,jeśli to byłam ja,to wpadło mi w oko,że jakieś chłopię na mnie łypie Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: majty - waginki 03.07.05, 20:27 zapewne jak tlenione laski po basenie :P - latem nader liczne w mojej okolicy. ten sliczny zielony połysk na blondzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: majty - waginki 03.07.05, 20:28 z tym, ze u mnie jeszcze gorzej, bo kontrastowalby z czernia calej reszty Odpowiedz Link Zgłoś