Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny

26.09.06, 23:34
    Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny. Co jej kupić? Cena do 300 zł
    Dziewczyna młoda, ładna, nowoczesna, lat 23. Idealny zapach to uwodzicielski
    + świeży + koniecznie niezbyt słodki. Pomożecie? Licze na Was. ;-)
    Obserwuj wątek
      • foamclene Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 26.09.06, 23:39
        za 300 zl mozesz kupic prawie kazdy zapach...
        trudny wybor szczegolnie, ze preferencje "nosowe" sa nieprzewidywalne...
        a jakich zapachow uzywa? kwiatowych? owocowych? czy raczej ciezszych, slodkich?
        jaki jest jej styl ubierania sie, styl zycia...
        skromna i cicha czy raczej diabel ;) i dziewczyna z jajami?
        • foamclene Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 26.09.06, 23:42
          Carrie Bradshaw czy raczej Lara Croft?
          ally mcbeal czy legalna blondynka?
          :) niech zapach pasuje do osobowosci
        • maga.m Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 26.09.06, 23:45
          Gucci "rush 2" Mexx "pure life" puma jamaica albo dawidoff "cool water" no nie wiem... te sa moje ulubione. a, niechwaląc się, jestem ładna i młoda;) a tak serio to ciezko trafic w gust, masz trzy wyjscia: ryzykujesz i słuchasz nas;) licząc się z tym ze sie moze nie spodobac, kupujesz jej takie (lub podobne) jakich juz uzywa albo idziesz z nia do perfumerii i kazesz jej samej wybrac... ja bym sie nie obrazila, gdyby chlopak, nie mogac sie zdecydowac, dal mi 300 zl i samej kazal wybrac:D
          • maga.m Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 26.09.06, 23:46
            albo gdyby byla to dziewczyna... przepraszam za brak czytania ze zrozumieniem:p
          • maadz Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 26.09.06, 23:47
            najlepiej kupic cos z nowosci reklamowanych jako zapachy dla mlodych kobiet i w
            perfumerii powąchac czy nie sa zbyt 'kwiatowe'.... taka moja rada :)
            • onlynana Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 26.09.06, 23:53
              Gucci Rush 2.
        • emeelka Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 26.09.06, 23:57
          > za 300 zl mozesz kupic prawie kazdy zapach...
          > trudny wybor szczegolnie, ze preferencje "nosowe" sa nieprzewidywalne...
          > a jakich zapachow uzywa? kwiatowych? owocowych? czy raczej ciezszych,
          slodkich?
          > jaki jest jej styl ubierania sie, styl zycia...
          > skromna i cicha czy raczej diabel ;) i dziewczyna z jajami?

Absolutnie nie cięzkie i nie słodkie. Taka jest... kobieca ;-)

• sumire Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 00:12
        Hermes, Un Jardin Sur Le Nil. Bardzo świeże, pachną taką soczystą zielenią po deszczu :) nie znoszę kwiatowych, słodkich zapachów, a ten mi przypasował natychmiast.
        w sumie Coco Mademoiselle też by pasowało.
        • dolce_bacio Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 09:07
          bardzo swiezy,w ogole nie slodki,raczej na dzien,super! czyli- DKNY;)
      • monika2022 Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 09:13
        polecam "Little black dress" z Avonu
      • daggy4 Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 09:47
        www.osmoz.com/index_menu.asp
        to jest strona perfumiarska. moze cos wybierzesz.
        • milena58 Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 10:01
          ja jestem maniaczka zapachow armaniego i ralpha laurena, np armani white lub
          ralph lauren niebieski, bardzo swieze i lekkie, tez nie lubie zapachow slodkich,
          dlatego z pelnym przekonaniem polecam:)z uwodzicielskich C.hererra 212 sexi:)
      • moon_isia Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 09:55
        do tego opisu pasuje idealnie Amor Amor
        • farelkaa Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 11:33
          zgadzam się, zdecydowanie Cacharel Amor Amor :)
      • iluminacja256 Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 10:15
        Jesli ma być świeży i niezbyt słodki, to polecam moja dwókę faworytów:

Donna Karan, Be delicious (ziolone, bo jest też czerwone)

Kenzo, l'eau par Kenzo - do 300 zł spokojnei mozna kupić Kenzo w zestawie z
        balsamem
        • czarna0222 Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 11:26
          Polecam D&G Light Blue - śliczny zapach, napewno sie jej spodoba :)
          Ewentualnie możesz poszukać czegoś z Kenzo - też sa ładne :)
          • yavanna86 Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 11:32
            Armani Remix albo Mexx Pure Life :)
      • lucy215 Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 11:34
        A jaki zapach pasowałby brzydkiej dziewczynie :D ?
        • asiawoodstock Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 11:43
          mexx woman, super zapach dla młodej dziewczyny.

adidas fruity rhythm toże.

• annie_laurie_starr Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 11:46
            Jak mialam 23 lata to uzywalam l'eau par Kenzo, ale byl dla mnie za delikatny,
            woec szybko przerzucilam sie na Estee Lauder Pleasures i Amor Amor Cacharel.
      • mrowka_czerwona Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 12:19
        Jeśli dziewczyna nie jest perfumowym świrem i nie szuka w zapachach
        oryginalności przede wszystkim, to D&G light blue będzie bezpiecznym zakupem,
        świeży, niezbyt słodki, zwykle się podoba.
      • elwee Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 12:30
        Ardenbeauty
      • modlisshka Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 18:00
        'Cool wather ' Davidoff... super świeży... mniam
      • piwnooka_81 Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 18:39
        moze Lacosta lub Gucci Envy ?
      • cioccolato_bianco Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 18:43
        gucci envy
      • kicia-kicia lanvin 27.09.06, 20:01
        polecam lanvin
        zdarzylo sie kilkakrotnie ze mijajacy mnie facet zawrocil z drogi i pognal za
        mna komplementowac jak pieknie pachne.

D&G light blue, gucci envy i davidoff cool water juz oklepane, na rynku pare
        lat i standardowo drogerie wciskaja kazdemu klientowi nieobeznanemu w perfumach
      • ollasja Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 20:11
        A ja polecam Elizabeth Arden- zielona herbata :)
        Sama jestem zakochana w tym zapachu od kilku lat i zauroczenie to wcale nie
        przechodzi :)
        Sama mam 22 lata ;) (to tak na marginesie)
      • heart_of_ice Re: Ładny zapach dla ładnej, młodej dziweczyny 27.09.06, 20:14
        moim sromnym zdaniem takie celowanie w zapach jest kompletnie bez sensu:)
        gdyby chociaz bylo wiadomo, ze uzywa jakich konkretnych zapachow... to, ze jest
        mloda i ladna niestety nie jest zadna podpowiedzia...
        ja np nie mam agresywnej, mocne, wyrazistej urody ani przesadnie odnistego
        charakteru, ale subtelnych, kwiatowych, delikatnych perfum nie lubie

poza tym zapach to baaaardzo indywidualna kwestia i szanse trafienia sa
        niewielkie....

Pauli
        --
        Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka