Dodaj do ulubionych

Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz

IP: 89.72.105.* 17.10.09, 21:53
We wrześniu byłem w Turcji w miejscowości FETHIYE-CALIS (Wybrzeże Likijskie),
proszę zobaczyć jak jest tam pięknie - jest to odmiana dla osób, które były
już na Riwierze Tureckiej. Błękitna Laguna w Oludeniz - coś pięknego...
Oto link do prezentacji zdjęć na YOUTUBE:
www.youtube.com/watch?v=OqxXEWN6ngI
Miłego oglądania :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz IP: *.gdynia.mm.pl 18.10.09, 11:03
      no super widoki z jakiego biura jechałeś na ile za jaką kasę już mi się riwiera
      znudziła myślę że czas na zmiany
      • Gość: lagu Re: Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz IP: *.chello.pl 18.10.09, 15:39
        do Marka - jechałem z biura podróży ALFA STAR. Wyjazdy z Polski w ten rejon
        Turcji kończą się na początku października. Hotele najczęściej zlokalizowane są
        w miejscowości CALIS.
        • Gość: Agata Re: Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz IP: 212.75.108.* 19.10.09, 14:45
          Laguna rzeczywiście jest ładna (chociaż plaża w miejscowości Patara
          jest dużo ładniejsza). Jednak Fethyie to moim zdaniem porażka. Pod
          każdym względem.
          • Gość: Gołąb Re: Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 16:23
            Niektore opinie na tym forum tez sa porazka i nikt tego glosno nie
            komentuje...
            • Gość: Agata Re: Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz IP: 212.75.108.* 20.10.09, 09:22
              A dlaczego nie mozna mieć swojego zdania? Wiele osób się zachwyca
              Fethiye a mi się to miejsce kompletnie nie podoba.
              • Gość: Gołąb Re: Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 09:53
                A mnie sie Twoja opinia kompletnie nie podoba i uwazam ja za
                bezsensowna - moge miec wlasne zdanie?
          • Gość: norbi Re: Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz IP: 89.72.101.* 25.10.09, 12:04
            do AGATY - sama jesteś porażką , Fethiye jest piękną miejscowością.
    • Gość: toja Re: Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz IP: 217.153.153.* 19.10.09, 15:54
      Icmeler wydaje się być jeszcze piękniejsze
      • Gość: lagu Re: Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz IP: 89.72.107.* 19.10.09, 19:55
        Uważam , iż plaży w miejscowości PATARA i Icmeler nie powinno się porównywać do
        plaży w OLUDENIZ , gdyż to dwa różne rodzaje plaż. Błękitna Laguna w Oludeniz
        jest częściowo otoczona górami i przez to ma swój niepowtarzalny klimat. Plaża w
        PATARA i Icmeler jest charakterystyczną plażą,jakich wiele w Turcji. Ale każdemu
        podoba się coś innego :-)
        • Gość: toja Re: Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz IP: 217.153.153.* 20.10.09, 10:27
          Icmeler jest plażą jakich wiele w Turcji??? Byłam na poludniu -
          Riwiera Turecka, i na północy - morze Czarne i takich plaż nie
          widziałam.
          Icmeler i Marmaris to góry nad morzem i w morzu. Podejrzewam, że
          Oludeniz jest podobne, tylko ma mniej gór.
          • Gość: lagu Re: Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz IP: *.chello.pl 20.10.09, 19:14
            Oludeniz też ma góry wystające z morza. Ja uważam , że każda plaża ma w sobie
            "coś" - zawsze tak już jest, że jednej osobie będą podobać się plaże w Marmaris
            a innej w Oludeniz.
            • Gość: bkocylo Re: Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 27.10.09, 19:40
              Jest wiele cudnych miejsc ale i różne gusta. W tym rejonie wart polecenia jest
              hotel Sun City - pełen zieleni, kwiatów, proponujący kapitalną atmosferę, czyste
              baseny i dobrą kuchnię. Interesująca jest także możliwość skorzystania z wielu
              fakultatywnych wycieczek /polecam miejscowych organizatorów - dobra jakość i cena/
    • Gość: bozena Re: Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.09, 13:11
      Zgadzam się z lagu.
      Co prawda aż tam nie dojechałam bo zatrzymałam się w Kalkanie.
      Przepiękne miasteczko.Przepiękna zatoczka.Niedaleko inne piękne miasteczko-Kas a
      po drodze urokliwa plaża Kaputas.
      Cieszyłam się bardzo ,że uciekłam po 2 dniach z Alanyi,która była dla mnie
      horrorem i mogłam odpoczywać w tak pięknym miejscu.
      • Gość: lagu Re: Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz IP: 89.72.101.* 01.11.09, 21:06
        Hej Bożenko :) - najważniejsze, że w Turcji jest wiele piękniejszych miejsc niż
        ALANYA i nie trzeba ograniczać swoich podróży do tego rejonu. Polscy turyści
        powinni zmienić kierunek swoich podróży i zobaczyć piękno Wybrzeża Egejskiego
        lub Wybrzeża Likijskiego a nie tylko latać na Riwierę Turecką do Alanyi.
        • Gość: bożena Re: Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 16:08
          Zgadzam się z Tobą całkowicie.
          A widziałeś-łazileś po wąwozie Saklikent?
          • Gość: lagu Re: Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz IP: *.chello.pl 07.11.09, 16:32
            Byliśmy również w tym pięknym wąwozie , do którego przyjechaliśmy po zwiedzaniu
            Pamukkale, Hierapolis, Tlos. Wąwóz Saklikent zrobił na nas bardzo duże wrażenie.
            Tam właśnie odbyliśmy półgodzinną przechadzkę wąskimi korytarzami między
            wysokimi skałami brodząc w lodowatej wodzie. Wspaniałe przeżycie !!!!!!
    • Gość: monika Re: Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz IP: *.chello.pl 18.11.09, 18:20
      fajne krajobrazy
    • zenpc Re: Turcja - Fethiye, Calis, Oludeniz 06.08.13, 19:37
      Oludeniz dolina motyli:
      www.youtube.com/watch?v=3SrKhRsc1Mg
      Paralotnia i trochę o mieście:
      www.youtube.com/watch?v=cqlw8ZQRGU4
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka