Gość: *Ea IP: 81.219.121.* 14.05.10, 21:24 witam czy ktoś może wrócił z tego hotelu ? niewiele i bardzo różne opinie można znaleźć na jego temat - ciekawa jestem tegorocznych opinii Polaków. Biuro GTI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *Ea Re: hotel Marbas IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.10, 18:32 podnoszę wątek :-) czy jest ktoś, kto wrócił z okolic Marmaris z biurem GTI ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w 1 Re: hotel Marbas IP: *.gdynia.mm.pl 19.05.10, 06:56 sezon w Marmaris z GTI dopiero się zaczął,więc poczekaj z miesiąc to na pewno ktoś się odezwie. Samo Icmeler przemiłe,położanie Marbasa na samiytkim końcu zatoki,ale ponieważ Icmeler jest małe to z każdego zakątka spacerkiem dojdziesz. O ile dobrze kojarzę to w okolicach Marbasa plaża jest wąska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *Ea Re: hotel Marbas IP: 213.241.66.* 19.05.10, 19:49 dziękuję Aniu i za tyle informacji :-) z tym czekaniem malutki kłopot bo wylatujemy już w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Ewa Re: hotel Marbas IP: *.chello.pl 19.05.10, 22:24 Byłam (choć nie przebywałam) w tym hotelu w 2008 r., gdyż hotel w którym my byliśmy (znajdujący się w Marmaris) ma jakieś biznesowe powiązanie w hotelem Marbas i my mogliśmy korzystać z plaży (i leżaków) hotelu Marbas w Icmeler. Rzeczywiście hotel znajduje się na samym końcu przepięknego miasteczka Icmeler (ach, Icmeler to taka perełka, nasze ulubione miejsce!) i jest to naprawdę fajny hotel. Plaża w tym miejscu rzeczywiście jest dość wąska - ale w Icmler i Marmaris w ogóle plaża nie jest szeroka - więc nie ma to znaczenia - za to w tym miejscu było jak gdyby trochę mniej tłoczno. Nam się bardzo tam podobało, moim zdaniem hotel usytuowany jest super, ma bardzo piękny widok na morze. Rozmawiałam też z Polakami którzy tam wypoczywali i mówili, że wszystko jest OK, łącznie z pysznym jedzeniem. Na pewno będziecie zadowoleni. Mam kilka zdjęć zrobionych na plaży tego hotelu, to - jeśli jesteś zainteresowana - podaj e-mail to prześlę. Wiem też, że hotel ma swoją stronę internetową (bardzo ładną zresztą)gdzieś miałam ją zapisaną, ale teraz już dokładnie nie wiem gdzie. Poszukaj w internecie. Może to być adres np. www.marbas.com, czy coś podobnego. Pozdrawiam i życzę wspaniałego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Ewa Re: hotel Marbas IP: *.chello.pl 19.05.10, 22:29 O, już znalazłam i podaję Ci link do strony hotelu Marbas: www.marbashotel.com Jeszcze raz pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *Ea Re: hotel Marbas IP: 213.241.28.* 20.05.10, 20:08 wielkie dzięki :-) stronę już pooglądałam, ale opinia kogoś z realu jednak bardziej przemawia - jeżeli możesz to bardzo chętnie zobaczę zdjęcia. wajdzikelzbieta@interia.pl pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś