Dodaj do ulubionych

tanie a pewne biuro podróży - doradźcie proszę...

IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.06.12, 17:29
chcemy leciećz Wrszawy z dzieckiem 2,5 roku na początku września. Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: tanie a pewne biuro podróży - doradźcie prosz IP: *.jjs.pl 29.06.12, 17:55
      Poczekaj na lasty na 4- 3 dni przed wylotem. Jeśli wybierasz się na tydzień z All to najleprze oferty znajdziesz w Itace i Wezyrze. Jeśli jedziesz sama z dzieckiem 2,5 letnim to cena pewnie będzie jak za jedną osobę w dwójce,czyli drożej, może w TUI będą mieć atrakcyjniejszą ofertę dla matki z dzieckiem?
      • Gość: Kondor Re: tanie a pewne biuro podróży - doradźcie prosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 13:04
        Poczekaj na last minute w itace - maja bogata oferte hoteli dla rodzicow z dzieckiem. Ostatnio ktos polecal kanary (chyba konkretnie teneryfe) - że sprawdzona po wakacjach z dziecmi, dużo animacji, zabaw w basenie itd.
    • Gość: Antala Re: tanie a pewne biuro podróży - doradźcie prosz IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 29.06.12, 21:41
      Sytuacja taka, ze chyba nikt się nie odważy Ci doradzić z gwarancja...:) Ja jadę drugi raz z GTI, bo tanio i pasuje mi miejsce, jakiego potrzebowałam... W ub. r bylo OK, jak na papierku i w katalogu.
    • anastazzjaa Re: tanie a pewne biuro podróży - doradźcie prosz 04.07.12, 08:24
      Jeśli interesuje Cię właśnie Turcja to sprawdź ofertę biura podróży, które specjalizuje się właśnie w tym kierunku freshtours.pl Byłam z nimi na Marmaris i na Krecie :-) Zdecydowanie polecam.
      • Gość: open Re: tanie a pewne biuro podróży - doradźcie prosz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.07.12, 09:22
        Taniość i pewność to dwa wykluczające się pojęcia. Najczęściej BP upadają bo konkurują ceną do poziomu idiotyzmu
    • Gość: Ja Re: tanie a pewne biuro podróży - doradźcie prosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.12, 09:27
      Tanie a pewne? Hm, chyba takiego nie ma.
      Byłam trzy razy w Turcji: raz z GTI,raz z Wezyrem, raz z TUI. Zawsze mogą trafić się niespodzianki, które i mnie się trafiły - zmiana godzin lotu o 11 do przodu w ostatniej chwili czyli strata prawie całego dnia (Wezyr), dwukrotna zmiana hotelu na 4 tyg przed wylotem (GTI) i za trzecim razem lot opóźniony o 7 godzin powrotny z Antalyi z koczowaniem na lotnisku bez picia i jedzenia (TUI)
      Poza tym, wszystkie biura w miarę ok.
      Jechałam tez w inne kierunki z Grecosem (dostaliśmy pokój bez widoku na morze, pomimo, że zapłaciłam), Neckermannem (raczej ok), Itaką (dwukrotne manewry nieprzewidziane z lotami, np opóźnione loty, zmiana lotniska).

Powyższe pokazuje tylko moje doświadczenia, które nie dają pewności, że drogie biuro jest ok i raczej nie ma biura taniego a pewnego. Po prostu - jak się trafi. Mam znajomych, którym nie przydarzyły się takie sytuacje. Tyle w temacie.
      Szukaj lasta, płać stosunkowo mało i nastaw się na małe wymagania, to będzie ok :-)

Miłej podróży
      • Gość: Słowik Re: tanie a pewne biuro podróży - doradźcie prosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 12:47
        W takim wypadku poleciłabym Almatur - byłam z nimi 3 razy w ramach studenckich wyjazdów i ceny są naprawdę niskie. Za tym idzie tez trochę niska jakośc uzług (mają słabe hotele bez kimatyzacji) ale poza tym wyjazdy były dobrze zorganizowane. Albo wyczekaj jakiś super last minute w Itace, mi sie trafil 2 lata temu 2 tygodniowy pobyt w bułgarii za 1150 ze sniadaniami w super fajnym hotelu, wiec da sie:)
        • Gość: Justa Re: tanie a pewne biuro podróży - doradźcie prosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.12, 13:38
          Nikomu nie polecałabym w Turcji hotelu bez klimatyzacji (we wrześniu średnia temperatura to 30-31 stopni), a 1100 zł hotel tylko ze śniadaniem, to wcale nie jakaś oszałamiająca okazja (bo za dodatkowe posiłki i picie trzeba będzie sporo dopłacić), za 1700-1900 można mieć całkiem dobry hotel z all inclusive i żadnych dodatkowych wydatków. A poza tym jednak Bułgaria to nie Turcja
          • Gość: Słowik Re: tanie a pewne biuro podróży - doradźcie prosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 14:33
            tylko ze to był wyjazd na dwa tygodnie:) to chyba zmienia pistac rzeczy co do Twojej oceny, nie uwazasz?:)
            • Gość: Gagul Re: tanie a pewne biuro podróży - doradźcie prosz IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.12, 15:21
              Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie 2 tygodnie w hotelu bez klimy są jeszcze gorsze niż tydzień (tym bardziej, że w Turcji jest duża wilgotność i człowiek cały czas się czuje jakby był w saunie), ja za darmo bym nie chciała mieszkać 2 tygodnie w takich warunkach, bo to nie odpoczynek, tylko udręka. A do tego jeszcze 2 tygodnie płacenia za jedzenie i picie (szczególnie na picie trzeba by wydać sporo kasy, no bo będąc wiecznie w saunie i tracąc wodę- pocenie, trzeba ją stale uzupełniać.). Dla mnie to żaden biznes, wolę zapłacić drożej, ale odpocząć w normalnych warunkach.
    • simon_r Triada ;) 04.07.12, 09:33
      Jedynym pewnym i tanim biurem podrózy wydaje sie jednak być DIY...
      • Gość: 2barb biuro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.12, 10:05
        Sprawdź sobie Wezyra i GTI.

Dodam, że od jakiegoś czasu Turcję ma również Greecos i powiem szczerze, podobno sobie bardzo chwalą ;-)
        • Gość: Hmm Re: biuro IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.07.12, 10:10
          Sprawdź ?? To znaczy co zrobić ? Rada z rodzaju: wyskocz z samolotu i zobacz czy masz spadochron...
          • Gość: 2barb Re: biuro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 20:11
            Sprawdź tzn. czytaj; przejrzyj sobie ofertę, a może coś Ci się spodoba.
            Wezyra i GTI jak najbardziej polecam, z każdym byłam kilkakrotnie i wszystko było w porządku.
        • maoko Re: biuro 04.07.12, 10:12
          Jedziesz we wrześniu - poczekaj na lasta, a do tego czasu wybierz sobie miejsce i hotel, poobserwuj ceny w biurach i czekaj, bo zaczynają sie bankructwa... Nie ryzykuj teraz
    • logostour1 Re: tanie a pewne biuro podróży - doradźcie prosz 06.07.12, 13:06
      Witamy,

jeśli wybieracie się do Turcji na początku września to zapraszamy na wyprawę z nami:) Zapewniamy multum wrażeń na objazdowej wycieczce po Turcji, która pozwoli wam poznać ten niezwykły kraj leżący na granicy dwóch kontynentów! 13 dni, które zapamiętacie z pewnością na długo :)

O wrażenia tych, którzy już byli z nami w niejednym zakątku Świata najlepiej zapytać bezpośrednio. Na przykład na naszym Facebooku (www.facebook.com/LogosTour), gdzie wśród 3,5 tys. fanów znajdą się na pewno tacy, którzy z chęcią podzielą się swoją opinią.

Pozdrawiamy!
      Biuro Turystyki ZNP LogosTour | e-mail: opinie@logostour.pl
    • Gość: Monia Re: tanie a pewne biuro podróży - doradźcie prosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.12, 13:23
      Wbrew pozorom bardzo fajne i tanie oferty można znaleźć w TUI, a to bardzo renomowane biuro, mają często naprawdę tanie lasty i super ceny dla dzieci, a akurat w Turcji mają bardzo duży wybór dobrych i niedrogich hoteli, zajrzyj na ich stronę, może coś znajdziesz. Ja już 2 razy byłam z TUI za naprawdę bardzo nieduże pieniądze w bardzo dobrych hotelach z all inclusive.
    • Gość: Renia Re: tanie a pewne biuro podróży - doradźcie prosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.12, 13:46
      Musisz szukać w lastach, ja weszłam teraz na stronę TUI i jest np. oferta do hotelu z all inclusive (Gumbet Holiday) w terminie 20-27.08 za 1697 zł od osoby, a we wrześniu pewnie będzie można znaleźć coś jeszcze tańszego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka