Gość: agf wybieram się 3 raz... IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 15:30 Witam, byłam w Alanyi już 2 razy,w tym roku wybieram się 3. Byłam w hotelu Saritas (bardzo fajny i w dobruym stanie), a później w club hotel ulaslar 9Już mniej zadbany, choć ogólnie też fajnie). Jaki byście poleciły na ten raz? Chciałabym na pewno z opcją AllInclusive i żeby to był jakiś duży hotel - chce sie troche pobawic, wieć niekoniecznie coś małego i kameralnego :) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
wiki2405 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 11.07.07, 10:23 Witam. 18 lipca wybieram się do Alanya do hotelu Arsi.Mam pytania.Jaki jest ten hotel,obsługa,jedzenie,plaża.Czy ma Pani jakieś mapki niedaleko tego hotelu.Co jest tam w okolicy tego hotelu najfajniesze,godne zobaczenia.Proszę o przesłanie mapy na wiki2405@gazeta.pl Jakie posiłki Pani poleca,napoje? No i gdzie znajduje się wasze biuro.Proszę napisać mi wszystko o Arsi i ogólnie o Alanya.Dziękuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witam, Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.105.* 11.07.07, 19:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.105.* 11.07.07, 20:05 Witam, naprawde nie wiem zbyt wiele o tym jak hotele wygladaja wewnatrz i co dokladnie oferuja. Moge tylko dodac ze hotel Arsi polozony jest jakies 7 minut od centrum- dojaz dolmuszem(tutejszym autobusem) . Jest dosc blisko plazy wschodniej: kamienisto plytowej. Niedaleko hotelu idac w stone centrum Alanyi jest mnostwo sklepow restauracji i barow. Pozdrawiam. Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: han Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.zab.nat.hnet.pl 13.07.07, 01:06 Witam, chciałabym poprosić o przesłanie oferty wycieczek jednodniowych (ew.2dniowych), cennik i namiary jak Was znaleźć na hania1@wp.pl Będę a Alanyi juz za tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.ib.tcz.pl 15.07.07, 09:57 poprosze o informacje nt wycieczek wraz z cennikiem i namiary na Wasze biuro wybieram sie do Alanyi w sierpniu hasia@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla311 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.blast.pl 15.07.07, 10:15 mam pytanko o hotel Anitas Beach w Konakly. Czy jest oki? Wyjezdzam tam w srode 18go lipca. Z gory dziki za info Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_gk Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 16.07.07, 10:26 wyslalam maila na boguska77@wp.pl i nic, nie wiecie jak znalezc namiary na to biuro w Alanyi, wyjezdzamy w 11 osob 1 sierpnia i chcemy znac oferte wycieczek i ceny zeby sie przygotowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.48.* 19.07.07, 11:07 wlanie wyslalam do Panstwa odpowiedz. Pozdrawiam. b. Odpowiedz Link Zgłoś
lamot Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 22.07.07, 23:11 Poproszę o aktualną szcegółową ofertę waszego biura. ggabrys@wp.pl Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata.mrosek Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 18:15 Witam Pani Bogusiu Proszę o cenik i program wycieczek Pani biura. Jadę do Alanyi 22.08.2007 również o adres i mapkę dojazdu do biura, będę w hotelu Gural. Mój adres renata.mrosek@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lu Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.chello.pl 25.07.07, 21:12 Witam! Bardzo proszę Panią o informacje na temat oranizowanych wycieczek z Alanyi. Będę w Alanyi połowie sierpnia i chciałbym dowiedzieć się jak najwięcej co warto, gdzie i za ile zobaczyć. Będę wdzięczny za wszelkie informacje oraz za namiar jak trafić do Pani biura - mapka bardzo się przyda;) Mój mail: lchmiele@op.pl Dziękuję - Lu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadi Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.za.digi.pl 25.07.07, 21:51 Będę w Alanyi od 1.08 proszę o przysłanie mi oferty wycieczek i namiarów na biuro. nataszalubczyk@wp.pl Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olala Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.08.07, 01:29 witam :). w którym miejscu znajduje się Wasze biuro? jadę do hotelu Aura Beach. to gdzieś niedaleko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 12:33 Witam Pani Bogusiu Proszę o cenik i program wycieczek Pani biura. Jadę do Alanyi 22.08.2007 z prawie 2 - letnim synem i proszę również o adres i mapkę dojazdu do biura. Mój adres beata.jablonska@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 13:19 proszę o info o hotelu remi *** turcja-alanya Odpowiedz Link Zgłoś
lamot Bogusia prześlij namiary i cennik!!!!!!!! 09.08.07, 19:20 Mam pytanko czy będąc w Konakli podjeżdża autobus z waszego biuro po turystów? Pozdrawiam lamot@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilll Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.devs.futuro.pl 09.08.07, 22:15 Poprosze o informacje na temat wycieczek wraz z cennikiem oraz namiary na Wasze biuro. kamilll@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olala Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.08.07, 23:26 proszę przesłać mi wszystkie informacje na temat państwa wycieczek i jakąś mapkę jak Was znaleźć :) angel_of_music@onet.eu lub olcia.naglik@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 20:45 witam:) jade w przyszlym miesiacu do SIMENA HOLIDAY RESORT.czy moze mi Pani napisac cos o tym hotelu?jade z 14 mies dzieckiem .czy beda dla Niego jakies atrakcje ?mozna np wypozyczyc lozeczko albo wozek (dla dziecka oczywiscie)?dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 195.205.202.* 10.08.07, 22:02 Witam. Od 22.08 będę koło Alanyi (hotel big blue -). Byłabym zainteresowana wycieczkami fakultatywnymi organizowanymi przez Wasze biuro. Proszę o przesłanie oferty wraz z cennikiem oraz jakiś adres, mapkę jak tam do Was dotrzeć. Poza tym chciałabym uzyskać informacje czy jest zagwarantowana obecność polskiego przewodnika podczas tych wycieczek? Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź - kasiamizera@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniete Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 12.08.07, 16:31 witam... prosze o przesłanie oferty wraz z cennikiem oraz danych do kontaktu na adres rozycka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zami Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 13:36 ponawiam prośbę o info o hotelu remi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shadowman Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 23:34 Bede od 22.08 w hotelu Riviera - poprosze o informacje na temat wycieczek wraz z cennikiem oraz namiary na Wasze biuro. andrew1974@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
taksun Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 15.08.07, 01:19 Prosze o cennik i mapkę, pozdrwaiam bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
caysee Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 15.08.07, 20:02 Ja rowniez poprosze o cennik wycieczek z Alanyi na caysee@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hollysail Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 20.09.07, 12:38 Dzień dobry, Wybieram się do Alanyi 03.10. Poprosze o informacje na temat wycieczek wraz z cennikiem oraz namiary na Wasze biuro. hollysail@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
michal.milejski Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 16.09.07, 10:07 Witam, na początku października lecę do Alanyi. Proszę o info na temat biura i wycieczek. Jakiej pogody mogę się spodziewać w październiku. Pozdrawiam Michał adres: m_mick@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 213.17.192.* 18.09.07, 14:27 Witam Proszę o wszelkie informacje na temat Waszego biura , ceny wycieczek itd . Będę w Konakli od 3,10,2007 . Email - fazi47@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.centertel.pl 26.09.07, 20:58 Proszę o informacje czy organizujecie Państwo wycieczki w pierwszej połowie października, jeżeli tak, to proszę o przesłanie oferty kmmichnik@op.pl Pozdrawiam, Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 19:31 witam, czy oferta + przesłanie cennika wycieczek na maj nadal aktualna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alucha Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 83.2.72.* 09.02.08, 23:08 podczepiam sie pod to pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alucha Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 83.2.72.* 09.02.08, 23:08 podczepiam sie pod to pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
graga123 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 11.02.08, 22:53 proszę o podanie planu jak do was trafić oraz cennik wycieczek wybieramy sie w maju mamzers@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin80 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.gdynia.mm.pl 11.02.08, 23:01 Tu macie stronę,po polsku biura w Alanyi,opisy wycieczek,cennik itd. www.jolcia-adams-tour.com/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mikuniaxx Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 15.02.08, 12:01 Proszę o informację na temat:jaka jest odległość między Hotelem Kleopatra Euro i Hotelem Gold.Proszę również o przesłanie cen wycieczek fakultatywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka42 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 14:19 Proszę o ofertę wycieczek Pani Biura wraz z cennikiem oraz siedzibę biura z mapą. Będę w hotelu Eftalia Aytur od 28.05.2008 r.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulka42 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 20.02.08, 08:01 Zapomniałam podać adres ulka42@gazeta.pl Pani Bogusiu bardzo proszę o ofertę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.azoty.pulawy.pl 19.02.08, 14:46 proszę o przesłanie oferty wycieczek fakultatywnych,cennik oraz mapkę na adres:iwydra@azoty.pulawy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ulka42 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 20.02.08, 08:03 Bardzo proszę o ofertę wycieczek wraz z programem i cennikiem oraz mapkę z siedzibą biura. Pozdrawiam ulka42@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1974 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 213.25.115.* 20.02.08, 17:54 Ja też proszę o wszelkie informacje, będę w maju od 8-20, anika74@op.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bonzo7 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 01.03.08, 21:49 Witam To ja też poproszę garść informacji , cennik wycieczek , jednym slowem wszystko na Pawel_Tataj@poczta.fm Przybywamy 25.06.08 hotel Rheme Capitol Beach Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.03.08, 09:49 Ja też proszę o te informacje;jadę do Alanya w czerwcu na dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.53.* 17.03.08, 09:37 chetnie wysle informacje o wycieczkach prosze podac maila:) pozdrawiam b. Odpowiedz Link Zgłoś
suzi27 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 17.03.08, 10:39 Ja równiez bym poprosiła o info o wycieczkach. Jedziemy 18.06 na dwa tygodnie z 3 letnia córeczką. Bardzo bysmy chcieli zobaczyć Kapadocję tylko nie wiem czy córka wytrzyma podróż? Bardzo bym była wdzięczna za wszelkie info o wycieczkach i atrakcjach dla dzieci. Niestety ze względu na znajomych wybralismy hotel, który nie do końca nam odpowiada tzn. Kosdere w Alanya/Avsallar. Nie znam tego hotelu ma różne opinie ale atrakcji dla dzieci to chyba nie ma żadnych. Mam pytanie czy gdyby plaża przy tym hotelu była kiepska możemy iść na zupełnie inną, niestety nie wyjaśnili mi tego w biurze podróży. Mój mail: bryga@autograf.pl Bardzo czekam na szybką odpowiedź. Pozdrawiam Brygida Dzieniszewska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 213.17.172.* 20.05.08, 11:18 i ja poprosze na ania_kam@o2.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 15:05 Proszę o wysłanie cennika z wycieczkami w Alanya i kilka ciekawych iformacji o tym miejscu, zamierzam wybrać się tam w sierpniu. mail: aulinska@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.klc.vectranet.pl 26.07.08, 02:13 W przyszłym tygodniu jedziemy z dużą grupą znajomych do Alani. Proszę o przesłanie informacji o wycieczkach (cennik, mapa, program) na adres e-mail: karola1507@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.dfqs.pl 05.09.08, 15:54 Witam Proszę o informację o wycieczkach pimki7@wp.pl Czy w ofercie jest np. wycieczka na turecką część Cypru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogun Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.plock.mm.pl 27.05.09, 17:22 jogun@interia.pl proszę o informację o wycieczkach z adresem biura Odpowiedz Link Zgłoś
sandra00 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 27.05.09, 21:32 mam pytanie dotyczące nowego hotelu club konakli - czy jest otwarty juz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
elkaziorro Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 22.06.08, 14:00 Witam Również poproszę o Waszą ofertę dotyczącą wycieczek oraz mapkę, jak do Was dotrzeć. Informacje proszę przesłać na adres: elkaziorro@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ozi2 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 30.07.08, 12:14 Witam Proszę o przesłanie oferty wycieczek i namiarów na biuro. Będę w Alanyi 27.08.08 Adres e-mail ozi2@o2.pl Z gory dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicki Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.171.148.2.crowley.pl 27.03.08, 08:32 Wybieram sie do Turcji 10 lipca. Będę mieszkać w hotelu Royal Rose. Proszę prześlijcie mi adres Waszego biura z mapką, może jeszcze jakieś oferty wycieczek. Chętnie skorzystam. Mój adres: Nicki2000@vp.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.08, 11:01 ja też poproszę adres biura,mapkę i oferty wycieczek na e-mail agasaga@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta-Lubin Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.08, 12:21 witam,wybieram sie z mężem i dzieckiem do Alanyi, prosze o wiadomość na temat hotelu Kleopatra West, szperałam troche na necie ale tam są troche stare wypowiedzi, chciałabym wiedzieć czy blisko plaży lezy ten hotel noi wogóle jaki on jest.Może masz jakieś zdjęcia,ale nie takie jak w katalogu to prosze prześlij mi na e- maila anetta1@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_ Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 19:27 Witam ! mam pytania dotyczace cen. Ile kosztuje tam jedzenie, picie piwo itp owoce.I w jakiej walucie najlepiej sie oplaca dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.kalisz.mm.pl 04.05.08, 18:31 witam, 28.05 wlatujemy do Incekum Beach. może masz jakieś info na temat tej okolicy? interesuje mnie bardzo wycieczka do delfinarium, mój 3 latek bardzo chce! możesz coś polecić i podać orientacyjny koszt.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamula Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 83.238.13.* 15.05.08, 09:36 Przepraszam, jeśli takie pytania już były, ale mój komputer bardzo wolno chodzi i nie dam rady przeczytać tych wszystkich 400 postów. Więc moje "WAŻNE" pytania: 1.Czy Alanya w terminie 25.06- 9.07 to dobry pomysł na wczasy z 6 letnim dzieckiem ? (rozważamy wczasy albo w Alanyi albo w Tunezji, ale na plus Alanyi (i Turcji w ogóle)jest dużo wyższy poziom czystości (no i kuluty chyba też ?) 2. Jaka jest cena wypożyczenia 2 leżaków i parasola? Czy jest możliwe posiadanie własnego parasola i dużych ręczników plażowych i nie wypożyczania leżaków? czy będzie to raczej niemile widziane i możemy spotkać się z "przejawami niezadowolenia" 3. Jaka w tym terminie może być średnio realna temperatura (katalogi podają 33/45) ? 4. Czy strefa wolnocłowa na lotnisku w Antalyi jest czynna cała dobę ? bo powrót mamy ok. 2 w nocy 5. Co ciekawego można zwiedzić z dzieckiem (ale w odległosci do ok.200km od Alanyi Z góry dziękuję za pomoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lu.ka Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 20.05.08, 12:43 Ja też poproszę adres biura, mapkę i oferty wycieczek na e-mail lu.ka@gazeta.pl Wybieramy się do Alanyi (dwie dorosłe osoby) w terminie 18.06-01.07. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 80.51.56.* 21.05.08, 11:38 Prosze o informacje jak do panstwa trafic i spis wycieczek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 15:54 czy zna ktos moze opinie o hotelu Soydan Beach? jak daleko jest od centrum? jaka jest przy nim plaza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.eth0.raptor-cl-centertronic.lubman.net.pl 26.05.08, 15:16 Jadę z mężem do Incekum 06,06,08. Poprosze o propozycje wycieczek i cennik na adres atomic13@autograf.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabi Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 27.05.08, 13:23 ja też poproszę o mapkę do Was i ceny mój mail: pydzia76@tlen.pl Lecę do Turcji 9.07. # osobowa rodzinka ( 7 letnie dziecko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: do aniabi IP: 83.238.13.* 27.05.08, 15:39 A dowiadywałaś się ile w lipcu jest w Turcji stopni (tak realnie a nie z katalogów) ? Bo ja mam ochotę na Alanyię z 6 latką w terminie 25.06-9.07 i wszyscy mi odradzają mowiąc, że tam wtedy sauna nie do wytrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anik Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 89.191.152.* 02.06.08, 23:49 Witam Ja też poproszę inormacji na temat wycieczek wraz z cennikiem i mapką na torneoapertura@poczta.fm Bedziemy od 18.06.08 hotel Rheme Capitol Beach.Alanya Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 09:11 Będziemy w hotelu Joy Pegasos World w Titreyengol koło Side w czerwcu czy zabieracie na wycieczkę do Kapadocji czy trzeba do Alanyi dojechać.Proszę o cennik i informacje o tej wycieczce.agaobaj@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klementynka Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 15:00 Witam! Będę w Alanii w dniach 12.06 - 25.06 w hotelu Kleopatra beach. Czy mogę prosić adres Państwa biura.mapkę z umiejscowieniem w Alanii, oraz ofertę wycieczek wraz z cennikiem na adres klementynka3@op.pl? Byłabym bardzo wdzięczna. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja nie dostalam oferty :( IP: 213.17.172.* 09.06.08, 15:40 prosilam o oferte i tu i mailem i nie dostalam :( ktos moglby mi moze przeslac? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes praca w alanyi IP: *.mokotowplaza.waw.pl 23.06.08, 16:17 witam, kilka razy bylam w alnyi i sie zakochalam w niej szukam tam pracy legalnej jetem z wyksztalcenia nauczycielem ang. a takze mam doswiadcznie w biurze podrozy znam ang, holenderski i troche tureckiego jakies propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena z Pacho tours Re: praca w alanyi IP: 85.110.245.* 23.06.08, 17:08 Prosze napisz na moj e-mail: kemallena@msn.com Pozdrawiam Lena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PK Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.range86-131.btcentralplus.com 29.06.08, 10:14 Witam Proszę o przesłanie oferty wycieczek i namiarów na biuro (oczywiście jeśli post jest nadal aktualny). Będę w Alanyi wraz z rodziną 23.07.08 - 05.08.08 p.karolewski (at) gmail (dot) com Odpowiedz Link Zgłoś