IP: 212.69.78.* 28.06.05, 14:44
czy ktos byl z nimi w Turcji i moze cos napisac?
Obserwuj wątek
    • zruc Re: Triada!!! 28.06.05, 16:13
      Nikt jeszcze nie był,jak wrócisz to opisz.
      • Gość: beti36 Re: Triada!!! IP: 195.205.11.* 29.06.05, 18:16
        Dlaczego kłamiesz??????????????
        • Gość: zruc Re: Triada!!! IP: *.cable.wsm.wielun.pl 29.06.05, 19:38
          Na tym forum jest tyle na ten temat,wystarczy przelecieć trochę wstecz.Beti jak
          będziesz odpowiadała na każdy post to w którymś momencie nie odpowiesz.
          Pozdrowienia
    • Gość: nenufar Re: Triada!!! IP: 217.153.131.* 28.06.05, 20:31
      Ja bylam w tamtym roku w Turcji z Triada i ...bardzo polecam, spisali sie na 5.
      W tym roku rowniez mam w planach jechac z Triada, ale tym razem do Tunezji.
      Pozdrawiam:)
      • Gość: dorma Re: Triada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:03
        pisałam to już kilka razy na forum byłam z nimi w Egipcie i nigdy już z nimi
        nie pojade !!!!!!!! TRAGEDIA JEDNO WIELKIE KŁAMSTWO W KATALOGU
    • roxana27 Re: Triada!!! 29.06.05, 19:13
      Ja byłam w Turcji w zeszłym roku z Triadą. Było SUPER !!!!!!!! Polecam gorąco
      Triadę...
      • annie2003 Re: Triada!!! 29.06.05, 21:53
        dołączam się do wypowiedzi pozytywnych - byłam w zeszłym roku na 7+7 i wszystko
        było bez zarzutu, z wyjątkiem autkaru, który zresztą w końcu nam wymienili.
        Program, przewodniczki (polska i turecka), hotele, jedzenie - wszystko zgodnie
        z ofertą; rozliczanie pakietu za zwiedzanie - pełna uczciwość, bileciki do
        łapki i pod koniec ewentualne nadwyżki do zwrotu. Wybrany hotel na pobycie w
        pełni odpowiadający opisowi i 4* nawet jak na nasze standardy, po prostu bomba,
        chyba najlepszy z całej oferty Triady - polecam Kleopatra Dreams Beach. Może po
        prostu trzeba bardzo dokładnie przeczytać ofertę, o wszystko wypytać w biurze i
        czasem jednak trochę dopłacić do lepszego standardu - pieniądze niewielkie a
        spokój i udany wypoczynek gwarantowany. Nie wiem tylko jak z wycieczkami
        fakultatywnymi, bo nikt z nas się tym nie interesował - po objeździe to chyba
        normalne :))) ale na rafting (super!) pojechaliśmy z lokalnym biurem (z którym
        zaliczyliśmy wypadek samochodowy).
    • Gość: pinczus Re: Triada!!! IP: *.swidnica.mm.pl 29.06.05, 21:54
      polecam Alfa Star!!!! są pewniejsi i nie ma z nimi niespodzianek z których
      triada słynie, wiem bo byłem z nimi w grecji 15 dni {7 pobytu i 7 obiazd}-
      ciągle coś nie grało!!!!!!!!! szkoda gadać. Ale decyzja należy do Ciebie
      • Gość: ayca Re: Triada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:13
        www.elbe.byd.pl gorąco polecam tą lekturkę ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka