Dodaj do ulubionych

szukam fajnego miejsca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 16:00
witam
mam prośbe, planujemy ze znajomymi wyjazd do turcji lub chorwacji na wakacje
( lipiec-
sierpień ) czy możecie polecic jakas miejscówke? który kraj bardziej
polecacie?
interesuje nas wynajęcie apartamentu 6-8 osób.( jesli w chorwacji to
najlepiej na jakies wyspie )
szukamy miejsca w którym mozna sie pobawic,pozwiedzac itp
Obserwuj wątek
    • Gość: brzezinho Re: szukam fajnego miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 15:17
      ma ktoś jakies sugestie gdzie warto pojechac?
    • Gość: agata Re: szukam fajnego miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 16:29
      Nie byłam w turcji (jadę dopiero w tym roku), ale mogę podać ci kilka
      informacji o chorwacji.Kraj jest naprawde urokliwy. Ja mieszkałam w Omisiu, to
      jest mniej więcej w połowie drogi między Zadarem a Dubrownikiem (niedaleko
      Splitu). Miejsce bardzo ładne, bo okolica to nie tylko morze, ale i góry.
      Możesz sobie spacerowac po szlakach lub wspiąć się na Zamek, który jest na
      skałce. oprócz tego możesz wykupić sobie rejs statkiem na różne wyspy, jak
      równiez rafting, nurkowanie i inne rozrywki. Zawsze wieczorem na promenadzie
      było mnóstwo przedstawicieli różnych biur. Jest to miejscowość strice
      wypoczynkowa, a więc gwarno, ludno i wesoło. Ceny wydaje mi się umiarkowane,
      choć na pewno nie można powiedzieć, że było tanio. Zakupy lepiej robić w jakimś
      sklepiku na uboczu niż w centrum, bo na pewno odczujesz to w kieszeni. Myślę,
      że bez względu na o, co wybierzesz na pewno będziecie zadowoleni. Miłej zabawy
      • Gość: brzezinho Re: szukam fajnego miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 17:05
        wielkie dzieki za opis

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka