Dodaj do ulubionych

Opinie: Pośrednictwo ATAS

15.06.08, 16:44
Czy może ktoś wyjeżdżał na wycieczkę / kurs / obóz z tym biurem i chciałby
podzielić się opinią?
Obserwuj wątek
    • juven74 Re: Opinie: Pośrednictwo ATAS 24.06.08, 10:08
      Byłam w 2001 na 2-tyg kursie angielskiego w Londynie (zakwaterowanie w hostelu).
      Nie mogę narzekać, wszystko było dobrze zorganizowane.
      • yoka1 Re: Opinie: Pośrednictwo ATAS 11.07.08, 16:55
        ja jeżdżę z młodzieżą do Londuny, zakwaterowanie u rodzin, i nie mogę narzekać.
    • kalina866 Re: Opinie: Pośrednictwo ATAS 14.06.13, 22:06
      Córka wynalazła sobie z tego biura Maltę i bardzo chce w tym roku jechać. =] Może ktoś był i może polecić / odradzić?
      • pani-biedronka Re: Opinie: Pośrednictwo ATAS 17.06.13, 21:41
        Moja córka była w tamtym roku, miała 16 lat, wróciła bardzo zadowolona. :) Program bardzo ciekawy, obóz zorganizowany bardzo dobrze, wszystko przemyślane i dobrze załatwione.
    • malgosia4242 Re: Opinie: Pośrednictwo ATAS 25.07.13, 15:10
      Moja córa (18 lat) wyjeżdża z ATAS rok w rok, od 3 lat, w tym roku poleciała do Londynu. Mogę szczerze polecić to biuro, bo naprawdę są tego warci, organizują bardzo porządne kursy, które faktycznie coś dają, a przy okazji młodzież się nie tylko uczy. Od strony technicznej też nie mam nic do zarzucenia.
      • safika Re: Opinie: Pośrednictwo ATAS 28.08.13, 16:33
        A kto na tych obozach uczy? To sa nauczyciele z Polski czy jacyś tamtejsi? No i czy nauka jest tylko taka "szkolna" czy są jakieś "zajęcia praktyczne" ? chodzi mi o szolenie się z umiejętności porozumiewania się i dogadania ..
        • malgosia4242 Re: Opinie: Pośrednictwo ATAS 18.09.13, 22:58
          Mieli i zajęcia w klasach, i w terenie (praktyczne ćwiczenie języka - przeprowadzali wywiady ze spotkanymi osobami, omawiali zabytki itd.) - łącznie po 30 lekcji na tydzień - 15 w klasach i 15 w terenie, zajęcia prowadzone przez native speakerów - córce się bardzo podobały i z tego co mówi to naprawdę sporo dały.

• na4 Re: Opinie: Pośrednictwo ATAS 03.04.15, 07:39
            Czy mogę prosić o świeże opinie? Moja córka chciałaby wyjechać do zlondynu z Atasem. Nie wiem czy lepiej u rodziny czy w akademiku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka