Dodaj do ulubionych

NIC NIE DZIAŁA :(

24.08.14, 22:45
WITAm. mam 27 lat i od 7 lat mecze sie z mocnym tradzikiem. a zaczelo sie w dniu kiedy zaszlam w ciaze z pierwszym dzieckiem. po drugim dwa lata pozniej nasililo sie. stosowalam wiele kremow ytableek no roznych roznosci diety jakies tam no bylo tego troche. nawet bralam tabletki anty ale to juz na wlasna odpowiedzialnosc myslalam ze moze hormony i ze pomoze. nie wiem juz co robic. oczywiscie poza tradzikiem objawy moje to slabe wlosy slabe paznokcie problemy miejsc intymnych czeste infekcje i rowniez rozne pekniecia skorek np nos czy usta. nie wiem czy to jakis wirus bakteria moze cos mam moze hormony moze alergia nie wiem pojecia nie mam jak zawalczyc juz z tym tradzikiem. jakby ktos mogl mi poradzic w co rece wlozyc co sprawdzic na co badania robic cokolwiek bylabym wdzieczna. pozdraiwiam
Obserwuj wątek
    • aneczkask87 Re: NIC NIE DZIAŁA :( 24.08.14, 22:47
      a i rany to mi sie tak ślamazarnie goją cos okropnego :(
    • matik1166 Re: NIC NIE DZIAŁA :( 26.08.14, 16:39
      trądzik to złożona dolegliwość, paradoksem w wielu przypadkach jest, że im dłużej się stosuje różne kremy, maści, zele antytrądzikowe tym bardziej skóra staje podrażniona i trudniej się go pozbyć. Warto spróbować ziołolecznictwa, terapii ziołowej, pić napary oczyszczające ( jedną z przyczyn trądziku jest duża ilość toksyn w organizmie) zmienić dietę i mieć na uwadze produkty wskazane d spożycia. Polecam ebook Jak pokona trądzik, gdzie temat został wyczerapany i zostały zaprezentowane sposoby leczenie ( ziołolecznictwo, medycyna klasyczna- farmakoterapie, leczenie dietą oraz zmiana trybu życia).

LINK: www.empik.com/jak-pokonac-tradzik-kucharski-mateusz,p1100532709,ebooki-i-mp3-p
    • nauseua Re: NIC NIE DZIAŁA :( 31.05.15, 20:21
      czy byłaś u dermatologa? i w ogóle czy się wyleczyłaś z tego wszystkiego już?
    • ains Re: NIC NIE DZIAŁA :( 14.06.15, 10:33
      wypróbuj żel Alaclarin, mi on pomógł, miałam trądzik przez 6 lat, czasami udało mi się go zwalczyć, ale po jakimś czasie powracał znowu. Opinie o tym żelu wyczytałam gdzieś na necie i dlatego zaczęłam go stosować i pomogło, dlatego warto wypróbować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka