clean1 22.10.09, 08:50 Czy podczas kuracji mogą wystąpić problemy z trzustką (np. leki) czy to raczej jakas osobna historia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananarama-live Re: Trzustka 22.10.09, 17:33 Podczas kuracji,moze zdarzyć się wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
clean1 Re: Trzustka 22.10.09, 19:12 Oki. Dzieki. Czyli trzeba jakieś USG poprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Trzustka 22.10.09, 21:42 Jesli którys organ był nadszarpnięty, przy terapii może dać o sobie znać. Odpowiedz Link Zgłoś
clean1 Re: Trzustka 23.10.09, 07:38 Raczej nigdy z trzustą nie miałem problemów. Teraz żona (w ramach "dodatkowej terapii") masuje mi stopy. Każdy kawałek stopy powiązany jest z jakims organem w ciele człowieka. Z tego co widzimy cos nie tak jest właśnie z trzustka i żołądkiem. Stan Żołądko zwalam raczej na leki ale ta trzustka mnie zaniepokoiła. Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Trzustka 23.10.09, 07:54 Oczywiscie wyjasnij to, ale bardzo dużą rolę odgrywają nerwy. Dlaczego ząb na poczekalni stomatologicznej, przestaje boleć? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Trzustka 23.10.09, 09:15 A komputer działa idealnie kiedy przychodzi fachowiec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś