Dodaj do ulubionych

Opinia o lekarzu

12.05.16, 11:35
Witam
nie jestem chora na WZW C jednak chciałam was prosić o opinie na temat lekarzy
obecnie chodzę do Prof Gonciarza do Katowic jednak po przemyśleniu sprawy chciałam mieć jeszcze jedną ewentualnie dwie opinie na temat mojej choroby.
zapisałam się jeszcze do dr Janczewskiej ( Mysłowice) i do doc Musialik
czy moge prosić o opinie ??
czy ktoś miał doczynienia z którymś, z tych 3 lekarzy??

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ostrec Re: Opinia o lekarzu 12.05.16, 13:25
      Polecam dr Janczewska - rozsadna i zrównoważona, nie straszy niepotrzebnie pacjenta, a to ważne...
      • amus878787 Re: Opinia o lekarzu 12.05.16, 14:39
        dziękuje za opinię :)
    • nigella356 Re: Opinia o lekarzu 12.05.16, 13:52
      P doktor Musialik super lekarka szkoda że zlikwidowali jej hepatologię w Ligocie.
      Ale chyba ma specjalizacje z transplantologii.
      Wszyscy lekarze powinni być tacy a przy tym miły ciepły czlowiek do pacjenta jak do człowieka a nie śmiecia.
      A trochę widziałam bo zmagam się z tym od 98r.
      Polecam.
      Dr Janczewskiej nie znam tylko z widzenia na korytarzu w klinice ale zawsze uśmiechnięta.

• amus878787 Re: Opinia o lekarzu 12.05.16, 14:40
        dziękuje za Twoją opinię :)
        tak ostatnio zrobiła specjalizację z transplantologii, przyjmuje prywatnie w sosnowcu
        zapisałam sie na 1 czerwca zobaczymy co powie.
    • amus878787 Re: Opinia o lekarzu 15.06.16, 11:19
      jestem już po wizycie u pani de Musialik dzisiaj mam wizyte u pani de Janczewskiej
    • komentarz6767 Re: Opinia o lekarzu 04.07.16, 15:50
      Uciekaj od Gonciarzy zwłaszcza od profesora,polecam dr Musialik.
      • amus878787 Re: Opinia o lekarzu 04.07.16, 20:28
        dzięki za opinię :)
        leczysz się u Pani dr Musialik ??? napisz coś więcej proszę :)
        • komentarz6767 Re: Opinia o lekarzu 06.07.16, 14:44
          Moja mama leczyła się u profesora-niestety za póżno trafiłam na dr Musialik(dzięki niej moja znajoma żyje,jest po przeszczepie bo w porę zrezygnowała z profesora i docenta).Mama miała AZW i PBC,leczono ją sterydami które ją doprowadziły do beznadziejnego stanu.
          • amus878787 Re: Opinia o lekarzu 09.07.16, 18:00
            u nas bylo tak ze z wycinka wyszlo podejrzenie AZW ale prof nie wierzył w to bo mial moje wyniki ( przez 10 lat zbierałam) i kazał jeszcze raz przepadać i wyszło NASH takżę diagnozę mi akurat ustalił trafną, dwóch kolejnych lekarzy potwierdziło ale szczerze przy dr Musialik czułam sie dobrze, wyjaśniła, nie straszyła, nie olewała i poczułam sie zaopiekowana i w pełni doinformowana.
            • amus878787 Re: Opinia o lekarzu 09.07.16, 18:01
              przykro mi z powodu Twojej mamy wiem ze AZW leczy się streydami ale nie wiem jak przy PBC jest
    • agnieszka.697 Re: Opinia o lekarzu 24.08.16, 14:06
      Polecamy z mężem z całego serca docent Musialik. To wspaniała kobieta, empatyczna, zajęła się mężem, otoczyła opieką, to dzięki Niej mąż jest już dwa miesiące po przeszczepie wątroby, a stan był beznadziejny (chorował na WZW typu C od ponad 20 lat), wcześniej przeprowadziła terapię Harvoni. Solidny lekarz jakich nie ma niestety w tym kraju wielu. Lekarz z sercem na dłoni.
      • amus878787 Re: Opinia o lekarzu 25.08.16, 18:30
        Dziekuje Ci bardzo za opinię:) po tych wizytach u wyzej wymienionych lekarzy najlepiej czulam sie u dr Musialik. Odpowiedziala na wszystkie moje pytania, nawet te glupie ;) Teraz czekam na fibroscan bo pani dr chce monitorwac stluszczenie ( ponoc marskosci nie mam). Mam troche obawy by odejsc od prof Gonciarza bo przeciez to byly ordynator szpitala, ma wiele publikacji itp wiec wizyty nie odwolalam a przenioslam poki co. Sama nie wiem co robic.
        • komentarz6767 Re: Opinia o lekarzu 15.11.16, 11:15
          Każdy ma swój rozum ale ja radzę zaufać dr Musialik,profesor już się niestety wypalił i moim zdaniem nie powinien już przyjmować a tym bardziej kasować za nieleczenie.
      • Gość: berta Re: Opinia o lekarzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.17, 10:21
        Potrzebuję kogoś kto może wziąć na oddział, bo konieczne będą badania. Prywatnie jest póki co za wcześnie. Kto z tych lekarzy jest decyzyjny?
        • amus878787 Re: Opinia o lekarzu 09.11.17, 13:06
          ja teraz jestem pod opieką Dr Musialik ale całą diagnozę "zrobił' Prof Gonciarz, położył mnie do szpitala gdzie zrobili biopsję i badania
    • Gość: Dorina Re: Opinia o lekarzu IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.16, 22:30
      Czytam same dobre opinie o Pani doc. Musialik i są one w pełni zasłużone!!! Opiekuje się mną od ok. 3 lat po transplantacji wątroby i zawsze pomaga, obojętnie czy jest w Polsce, czy uczestniczy w zagranicznych zjazdach lekarzy. Zawsze odpowiada na wszystkie pytania i jest miła i uśmiechnięta.
      Powinna być wzorem dla innych lekarzy i zasługuje na uznanie!!!!!
      • amus878787 Re: Opinia o lekarzu 21.09.16, 18:57
        czy ktoś byłby taki uprzejmy i napisał w którym szpitalu pracuje pani dr Musialik?
        • komentarz6767 Re: Opinia o lekarzu 15.11.16, 11:05
          Na ul.Francuskiej
    • Gość: sylwia Re: Opinia o lekarzu IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.21, 16:56
      Moja mama choruje na PBC. Na początku leczyłyśmy się u prof. Gonciarza. Profesor skierował Nas do doktor Mularczyk do Szpitala w Sosnowcu. Leczono mamę sterydami, gdzie funkcja wątroby zamiast się poprawiać była coraz gorsza. Przypadkowo dowiedziałam się o Pani Docent Musialik, umówiłam mamę na wizytę. Pani Docent od razu zauważyła, że coś jest nie tak. Schodziłyśmy stopniowo ze sterydu. Leczymy się już 3 lata u Pani docent a mama ma dużo lepsze wyniki. Obecnie mama jest na liście oczekujących na przeszczep. To ile Pani Docent Musialik zrobiła dla Nas nie jesteśmy w stanie określić słowami. Pani Docent Musialik to najlepszy człowiek jakiego znam. Posiada ogromną wiedzę w temacie chorób wątroby, do tego potrafi wszystko dokładnie wytłumaczyć, ma w sobie dużo empatii do pacjenta. Jestem jej ogromnie za wszystko wdzięczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka